Tanıdıgınız biri sizi rüyasında görürse bu ne anlama gelir? Ve neden görür bu kisiyi? Ayrıntili ve mantikli cevaplara helalinden +1
Cevabın nedir?
Ne şekilde gördüğünü sorarim herşeyi direk fesat kötü veya iyiye yormamak gerekiyor Ama şu bir gerçek ya son zamanlarda aklinda ben vardım ya kin nefret intikam duyuyor ya da özlüyor veya benim ile ilgili birşey düşündü bunlardan birisi garanti banko diyebilirim çünkü bilinç altina kazınıyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Ne şekilde gördüğü de önemli :D Mesela biris beni bir kızla ilişkiye girerken görmüş :D :D Ne anlam ıvardır ki
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Normal gormus yani cinsellik degil :d
- +1 yıl
Valla sevişirken dedi de ben başka bir şey diye düşünüyorum :D
- Soran+1 yıl
Öhöm öhöm :d
- +1 yıl
Ne olabilir ki anlamı D
- +1 yıl
Gün icinde senin hakkinda konusulmus ya da bir sekilde bir yerde aklina gelmissin ve bilincaltina yerlesmissindir
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
araştırmalara göre insanlar sadece gerçek hayatta gördükleri nesne ve kişileri görürmüş rüyasında yani yeni kişiler üretmezmiş rüya tabi ben buna katılmıyorum. Seni düşünüyorsa yatarken ya da gün içinde görebilir , veya sen onu aşırı düşünüyorsan yine rüyasında seni görebilir rüyalarda gerçek bir alem vardır
12 Yorumlaİlgi görmek için diyebilir. Özellikle nasıl gördün diye sorduğunda ifadesi değişiyorsa biraz ilgi göster rüyalar aleminden çıksın :)
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Ben rüyamda görünce onunda beni düşündüğünü düşünüyorum
10 Yorumla bence gece yatmadan once senı dusunmustur hep oyle oluyo :)
10 YorumlaTanımadığım biri rüyasında beni nasıl görecek çok merak ediyorum :))
00 Yorumlaİnsan tanıdığı kişileri rüyasında görür zaten
00 Yorumla- +1 yıl
Hic bir snlama gelmez
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar