Kişilik & Karakter Birinin sizi rüyasında görmesi hoşunuza gider miydi? SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor İyi ya da kötü 🌧 Güncellemeler1 yıl Nasıl görse hoşunuza gider 🌧 Birinin sizi rüyasında görmesi hoşunuza gider miydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. evet hoşuma gider 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sevdiğim biri hakkımda güzel bir rüya görse hoşuma giderdi... 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Hayır sevmem kimsenin rüyasında işim yok. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Herkes birçok şeyi söyleyebilir.Emin olmadığım şey bei mutlu etmez 1 0 Yorumla
ElijahMikaelson7 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Sadece dini bit anlamı var mı ona bakarım. Yoksa anlamsız bir bilinçaltı rüyası beni bağlamaz. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl beni kötü görmesi lazim. iyi gorurse sorun olur. 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Niye ki Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hoşuma gidip gitmeyecek bir şey değil. 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Gider herhalde 1 0 Yorumla
Bellevalia Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İyi güzel görsün hoşuma gider 1 1 Yorumla bekray_006 1 yıl çıplak gördüyse peki :D Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Nasıl gördüğü önemli 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Nasıl gördüğü önemli 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Gitmez 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
evet hoşuma gider
Sevdiğim biri hakkımda güzel bir rüya görse hoşuma giderdi...
Hayır sevmem kimsenin rüyasında işim yok.
Herkes birçok şeyi söyleyebilir.
Emin olmadığım şey bei mutlu etmez
Sadece dini bit anlamı var mı ona bakarım. Yoksa anlamsız bir bilinçaltı rüyası beni bağlamaz.
beni kötü görmesi lazim. iyi gorurse sorun olur.
Niye ki
Hoşuma gidip gitmeyecek bir şey değil.
Gider herhalde
nasıl gördüğüne bağlı :D
Hoşuma gitmezdi
İyi güzel görsün hoşuma gider
çıplak gördüyse peki :D
Biri bunu dediğinde yalan olduğunu düşünüyorum
Farketmez rüya işte
Nasıl gördüğü önemli
Olabilir
hayır