Düşünmediğin birini sık sık rüyada görmek?

Benim sanaldan tanıştığım 6 yıllık kız arkadaşım vardı hep yakın arkadaştık onunla ben ondan hoşlanıyordum ve o biliyordu bilmesine rağmen hep kardeşim kanka ayağı takılıyordu benle ama çok iyi anlaşıyorduk sonradan bu sevgili yaptı ve ben ondan bayağı bir soğudum tam sinirli anıma denk geldi heryerden engelledim o engellediğim günümün gecesi rüyamda gördüm benim evime gelip ağlıyordu ben neden bıraktın beni sana aşıktım dedi bende dedim gerçektenmi rüyada sevindim sarıldık onunla beraber gezdik çok mutluyduk ertesi günün sabahıda heryerden engellediğim için arkadaşı yazdı bana aramızda neler olduğunu sordu ve aramız onunla iyiken neden birden engelledim diye bende dedim aramızda bir şey olmadı sadece birbirini tanıyan iki yabancı olmaktansa böyle daha iyi dedim bana dedi sırf beraber oynamadınız mı diye böyle yaptın dedi bende hayır dedim daha sonra mesajlara bakmadım bana dediki kız çok üzülmüş asla beni kendi içine affetmeyecekmiş dedi bende yapacak bişe yok dedim konuşmayı kestim onunla konuşmayı keseli 1 yıl oldu onu düşünmediğime rağmen hala ara sıra rüyama geliyor bunun sebebi nedir
Düşünmediğin birini sık sık rüyada görmek?