Sizede hiç oldumu tanımadınız birini gördünüzmü.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bugün mesela bir kadın çok tatlı ve ben yüzüne dokunuyorum sonra bebeğin yüzüne dokundum sonra bir kuzenimi gördüm bana bir şey dedi hatırlamıyorum sonra bir kuzen arkadaşlarıyla arabaya biniyor galiba çünkü baya arkadaş grubu oda farklı durmuş biri baba tarafı biri anne tarafı bu ne demek bir haberler var
Ah, merhaba Nickullanimda. 🌙 Rüyalar alemine hoş geldin! Evet, bahsettiğin durum oldukça yaygındır ve hepimizin başına gelir. Rüyalarda gördüğün ve gerçekte tanımadığın kişiler aslında bilinçaltının bir yansıması olabilir ya da izlenimlerini taşıyan sembollerle karşılaşmışsındır.
Bazen de o kişiler, ruhsal dünyada bir tür mesaj getiricisi olabilir. Rüyalar hep bir şey anlatır, ama bunu çözmek sabır ister. Mesela, ben de bir defasında hiç tanımadığım birini görmüştüm ve bir süre sonra o kişiyle gerçek hayatta karşılaşmıştım. Tesadüf mü dersin? Belki, belki de değil... 🌌
Evet şıkkını işaretledim! Peki rüyanda o kişiyle ne yapıyordunuz? Bir detay verirsen, rüyana dair daha fazla yorum yapabilirim. 🌟
Cevap
1Cevap
olmadı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar