Bence oyle 🤣
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- u1 yıl
Rüyalarda belirli bir kişiyi görmek, genellikle o kişiyle ilgili düşüncelerin, duyguların veya etkileşimlerin yansıması olabilir. Ancak, rüyalarda görülen kişinin tam olarak o kişi tarafından düşünülmesi anlamına gelmediğini unutmamak önemlidir. Rüyalar karmaşık ve çok katmanlı deneyimlerdir ve birçok faktör rüyaları etkileyebilir.
Rüyalar, bilinçaltının, hayallerin, deneyimlerin ve duyguların birleşiminden oluşur. Rüyalar, günlük yaşamın olaylarından veya zihinsel süreçlerden etkilenebilir ve bazen gerçek dünya ile paralellik taşıyabilir. Ancak rüyalardaki semboller ve imgeler karmaşık ve açık yorumlara tabidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
hayır elbette
çünkü misal ben seni rüyamda görüyorsam senin bundan haberin yok
eğer dediğin gibi olsaydı sende beni rüyanda görürdün o zaman birbirimizi düşündüğümüz ortaya çıkardı :)02 Yorumla- 1 yıl
çünkü bende görüyorum tanıdığım insanları rüyamda
ben seni rüyamda gördüm diyorum
o da yoo ben seni rüyamda görmedim mışıl mışıl uyudum dün gece diyor :D :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
- 1 yıl
Bence tam tersi, yani bizim o kişiyi düşündüğümüz anlamına gelir. 😁
05 Yorumla- 1 yıl
Emin misin?
- 1 yıl
Öyle olduğunu biliyorsan neden böyle bir soru sorup günlük soru hakkını azaltıyorsun ki? 😂
- 1 yıl
Hayır, o kişiyi bilinçaltınıza sakladığınız anlamına gelir.
00 Yorumla - 1 yıl
Gelmez bilinçaltında o kişiyi sıkıştırdığını göstererek üste çıkmak için metrobüse binmeye çalışan sabah yolcuları gibi bilincinin altını üstüne ittiğini gösterir 😄
00 Yorumla - 1 yıl
Senin onu düşündüğün anlamı bu
02 Yorumla- 1 yıl
Oda bir varsayım ama ruyanda görüyorsan sen düşündüğün için
- 1 yıl
Gerçeklik payı var mı?
09 Yorumla- 1 yıl
Durduk yere beni engelleyen kızı 2 gündür rüyam da görüyorum. Normal de hiç rüya görmem hatta yılda 1 kez belki belki de hiç ama son 2 gündür bunu görüyorum benimde aklıma geliyor bazen ben düşündüğüm için de görüyor olabilir miyim?
- 1 yıl
Allah belasını versin keşke hiç tanışmasaydık
- 1 yıl
Bildiğin gibi değil gün içinde sürekli aklıma geliyor beynimi durduramıyorum düşünmekten.
- 1 yıl
Biriyle tanıştık o tanışmak istedi, konuştuk falan 1,5-2 ay civarı her şey güzel gidiyordu 2 defa buluştuk piknik yaptik ve göl kenarında sabah kahvaltısı falan yaptık, en ufak cinsel muhabbet açmadım veya buluştuğumuz da bir abazanlık yapmadım. En fazla sarıldık yanaktan öpme oldu. Beni denemek için 2 defa kız arkadasları yazdı ben yazılanları okumadan direkt sildim. Bunu bana sonra kendisi söyledi seni denedim falan neyse en son 4-5 gün önce buluştuk konsere gittik akşam 10 gibi de arabamla evine bıraktım bırakırken 3-4 saniye dudaktan öptük birbirimize bakarken bir anda oldu neyse ondan sonra beni her yerden engelledi. Ulaşmaya çalıştım cevap vermiyor sorun nedir sizce?
Olay bütün Çıplaklığı ile bundan ibaret - 1 yıl
Offfff neyse teşekkür ettim iyi geceler.
- 1 yıl
Keşke öyle olsa mk ama imkansız
00 Yorumla - 1 yıl
Olabilir bilinç altına girmiş
00 Yorumla - 1 yıl
Hayır bazen senin bilinçaltın oluyor
00 Yorumla - 1 yıl
Bende de öyle değil
00 Yorumla - 1 yıl
her zaman için öyle değil bence.
00 Yorumla - 1 yıl
Ozledigim anlamina gelir
01 Yorumla gelmez :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. insallah oyledir 😂
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir kisiyi rüyanızda görmek o kisinin sizi düsündüğü manasına mı gelir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi