Bam teliniz ne kadar ince?

Bam teliniz ne kadar ince?

En olmadık şeylere bile sabreder, dayanır, tahammül edebilirim.. sonra en küçük bir şeyde silip atarım bende kestiremiyorum neyi kızıp, neyi seveceğimi.. sonra istediği kadar çırpınsın, uğraşsın, ölsün bitsin soğudun mu çaresi yok.
Kolay. Çünkü çok çabuk kaçar, kaybolurum. Ben bile kendimi yıllar geçti bulamadım. Bi gittim kendimden bi daha da varamadım. Bide başkası oldu mu konu.. sanmıyorum ki bulabilsin. Gerçi birinin yanında durmam da zor yahu
Ben insanlara şans vermeyi severim bunun sayısı 3 tür ilk sayıyı yaptığında uyarırım ikinci hatalarında işaretle gösteririm üçüncüden sonra birdaha benim yanımda olmayı bırak soluduğum havayı haketmediğini düşünürüm
Ben de veririm, önce bakalım o şansı doğru kullanıyor mu ona göre farırayı keseri..
Çok emek veririm, çok uğraşırım. Kendimi hiçe sayar uğraşırım hem de. Ama o krediden her kalp kırıklığında biraz silerim. Yavaş yavaş tükenir birden bitmez yani.
Cevap
10Cevap
Beni kaybetmek olaydır evet.. bazen yalan bazen aldatmak yetiyor... ama değer veren insanı kolay kolay bırakmam hayatta
Evet beni kaybetmek kolay kazanmak zordur...
Kolay tabi canım ister giderim yani 😃
Canın çıksın öyle git 😂
Yok niye çıksın canımı seviyorum 😂
Kolaydır. Belki doğru değil ama ben de kolay vazgeçerim yanlış gördüğüm kişiden.
Zordur... Bu noktaya getirecek kabiliyeti olanlar kaybetsin bi zahmet...
O zorlugu göze alana gereken kolaylığı da gösteririz..
Aferin sana
Karşımdaki kişinin ne yaptığına çok bağlı bir durum ama ben sevdiğim, değer verdiğim insanları kolay silebilen birisi değilim.
İnsanlarda bu hadsizlik olduktan sonra bam telimiz kalın olsa ne fayda.
Kolaydır.
Değil o yüzden dsevdiğim birini hayatımdan çıkartıyorsam gerçekten beni hiç tanımamış ve hassasiyerlerime hiç önem vermemiş demektir
Kolaydır. Hataları affetmem kimseyi de çekemem
Hayır ama bir kere kaybetmek bidaha dönüşü olmayacak biseydir
Çok sever çok emek veririm ama karşı taraf aksini ispatlarsa hiç sevmemiş gibi giderim
Zor kaybederler. Sevdiklerime fazla gurursuz davranırım
Beni kaybetmek istiyorsa evet çok kolaydır. Uğraşamam kimseyle.
Ailemin beni kolaylıkla kaybedeceği kesin.
Nasıl 🙄
Öyle işte.
Kendinden soğutmadığı sürece kaybetmez kimse beni kolay kolay, kısıtlamalar beni boğar
beni kaybetmek kolay. küçük şeylerden gıcık olabilirim. ama güven oturmuşsa bir kere daha da kaybedilmem
Aldatma yalan sapıklık olmadığı sürece problem yok
Kaybetmek için çok fazla mücadele etmesine gerek yoktur, ufak bir kıvılcım yeter..
Kolay kolay vazgeçmem
Evet tam görseldeki yazı gibiyim..
Fazlasıyla kolaydır
Zordur çünkü sadığım bağlıyım
Tabiki kolaydır ve zaten öyle olmalı
Evet kolaydır..
Evet kolaydır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?