Kişilik & Karakter Alıştıklarınızı kolay mı kaybedersiniz zor mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yine beni bu modun içine soktular..Alıştıklarınızı kolay mı kaybedersiniz zor mu? Alıştıklarınızı kolay mı kaybedersiniz zor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Kolay silerim ben hayatımdan. çünkü bir şeyi istemiyorsam zaten hemen alışırım yokluğuna. bazen tabi neyi hayatımdan çıkarttığına göre değişir 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kaybetmeme sebep olan şeye göre değişir. Genelde kazandıklarıma bakarım. 1 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Bazıları var ki tozunu alıp alıp yerine koyuyorsun.. Bazılarında hic tereddüt etmiyorsun.. Her şeyin bi kıymeti var kolay mı öyle.. 🤭 1 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Alıştıklarımı kolay kaybetmem. Kaybetmemek için çabalarım. 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kolay silerim 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Siz silersiniz canım 🙄 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Ben kolay silerim.Tereddüt bile etmem.Tavsiye ederim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sizin gibi olamadık bee Yorumla u lotus-patra +1 yıl Siz deyip durma.Ben kendi adıma cevap veriyorum.🙄 Yorumla Soran +1 yıl Senin gibi olamadım 😀 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Gel sana öğreteyim 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kolay silerim ben hayatımdan. çünkü bir şeyi istemiyorsam zaten hemen alışırım yokluğuna. bazen tabi neyi hayatımdan çıkarttığına göre değişir
Kaybetmeme sebep olan şeye göre değişir. Genelde kazandıklarıma bakarım.
Bazıları var ki tozunu alıp alıp yerine koyuyorsun.. Bazılarında hic tereddüt etmiyorsun.. Her şeyin bi kıymeti var kolay mı öyle.. 🤭
Alıştıklarımı kolay kaybetmem. Kaybetmemek için çabalarım.
Kaybederim ama alışamam
Kolay silerim
Siz silersiniz canım 🙄
Ben kolay silerim.
Tereddüt bile etmem.
Tavsiye ederim 😂
Sizin gibi olamadık bee
Siz deyip durma.
Ben kendi adıma cevap veriyorum.🙄
Senin gibi olamadım 😀
Gel sana öğreteyim 😂
Kaybetmek istemezsem 1.5 m öteye bile gidemez🙄