Bilmiyorum ama vazgeçmek bana göre değil hep şöyle söylerim hayat insana verilmiş bir ödül bir hediyedir bundan vazgeçmek haksızlık olur illaki birşeyler olmalı hayatında onu görünmez iplerle sımsıkı bağlamalı sevmeli, sevilmeli sadece insanları değil insana dair ne varsa, kalbini ısıtan yüzünü gülümseten onu heyacanlandıran şeylerden asla vazgeçmeden yaşamalı ve yaşatmalı hayatı bana gelince illaki birşeyler bulurum hayata tutunmak için en önemliside hayaller o güzel günlerin geleceği, insanların mutlu bir şekilde uyuyacağı yarın ne yaparım kaygısıyla yaşamadan özgürce haykırması, bu çok önemli kalbinden sevgi yüzünden gülümseme eksik olmasın.
Hayır. Ben bir tuttuysam kolay kolay bırakmam. Ta ki bir şey sebep olana kadar bir olay olana kadar. Götürebildiğim yere kadar götürürüm dayanabildiğim yere kadar dayanırım. En son olmadı son çare bırakırım.
Sorun onların vazgeçilmeyecek kadar güzel olması değildi, sorun bizim tutkularımıza olan saygı ve sadakatimizdi. Yoksa ben yeri geliyor kendimden vazgeçiyorum, onlar kim.