Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Genelde ben de sistem şöyledir ne olursa olsun yemek olabilir insan olabilir hayvan olabilir her şey olabilir bir şeyi seviyorsam ben seviyorum diyorsam körükörüne bağlanırım sanki dünyada başka hiçbir şey yokmuş gibi ama bir kere artık benim iyi niyetimi sevgimi verdiğim değeri suistimal ederse artık bana mutluluk vermekten daha çok benim hayatıma engel köstek oluyorsa ben unuturum ama öyle bir unuturum ki sanki daha önce hiç karşılaşmamış hiç sevmemiş gibi
Bunu insan ilişkileri olarak ele alırsam; Evet gerekli bulursam çok kolay vazgeçerim ve açıkça dile getiririm. Yüzüne canım cicim yapıp arkasından kin kusmam. Özel hayatım konusunda çok ketumum ama duygu ve düşüncelerimi ifade ve niyetimin ne olduğunu belli etme konusunda çok şeffafım. İnsanlar ise tam tersi... Herşeyi sergiliyorlar ama her konuda içten pazarlıklı ve sahteler. Sevmiyorum bu tersine dönmüş düzeni. İki yüzlü çağı..
Sevdiğim hiç bir şeyden kolay vazgeçmem fakat bam teline basılır canım yanarsa o başka yol veririm hiç düşünmeden... Sadece aileme toleranslı olabilirim. Bugüne kadar ailem dışında bir kişiye tolarens tanıdım oda kabak tadı veriyor artık...
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Hayır eğer sevdiysem, değer verdiysem bu ne olursa olsun kolay vazgeçemem. Belkide bu yüzden bazı şeyleri kaybediyorum ama değişmiyorumda. Ama içim soğuduysa da dönüp arkama bile bakmam. Vazgeçerim, biter..
Sevdiğim şeylerden vazgeçmem kolay olmuyor. Ya bana zarar verdiğini idrak etmem ya da o konuyla ilgili büyük bir aydınlanma yaşamam lazım. Sonrasında anlık vazgeçiyorum.