Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Evet beni kaybetmesi kolaydır çünkü bana ahta yaparsa ya da bana kötü davranırsa beni direk kaybeder zaten çünkü kimseye dur gitme demem tam tersi giden gitsin zaten hayatımdan çıkartırım direk. ama değer verdiğim kişilerin küçük hatalarını görmezden gelirim. bunun dışında olanları ise affetmem ben
Beni kazanmak zor, kaybetmemek daha zor İnsanlara kolay kolay güvenip kendimi açmam. Beni kaybetmemek de büyük başarıdır. Çok sabırlıyım, seviyorsam tolere ederim, affederim ama öyle bir kırılma noktam var ki; ölüyorum dese bittimi biter.. benim sabrımı anlayışımı bitirmekte büyük başarı me diyeyim o saatten sonra?
Önceden olsa hayır derdim. Yeterince sabırlı olduğumu düşünüyorum ama bakarım hep aynı çizgide gidiyorsa bir değişim yoksa ben artık olmam o yolda. Çünkü neden olayım, bana ne vaad edebiliyor ki karşımdaki insan? Mutluluk mu, huzur mu, eğlence mi, sevgi mi... Ne yani? Neden sabretmeliyim?
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Kaybedebilir evet. Ben bazı konularda olabildiğince sabırlı ve anlayışlı olabiliyorken bazı konularda ise hiç sabırlı bir insan değilimdir. Özellikle büyük hamleler büyük bedeller ödetir. Bunu göze alan biri zaten beni kaybetmiş demektir. Keyifli geceler..
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Eğer gerçekten değer verdiğim biriyse çok sabrederim. Elimden geldiğince çaba gösteririm ama ben bu kadar çaba gösterirken karşımdaki en ufak bir şey yapmıyorsa uğraşmaktan vazgeçerim. İşte o zaman işleri kolaylaştırırım.
Evet benim kimseyi kaldıracak halim yok. Zor severim çabuk bırakırım. Farketmez. Çünkü aynı şeyi karşımdaki de yapar yani o yüzden kasmama gerek yok diye düşünüyorum
Hangi birinin olduğu çok önemli. Sıradan biriyse kendi kaybeder yapacak bişey yok. Sıradan biri degilse kolay kolay kaybetmez ama kaybederse bir daha bulamaz.