Bazen planlı bazen anı yaşamak benlik dengesizim kabul 😎
Her daim Planlı
Anı yaşamak tabi
Bazen öyle bazen böyle
Biz yaşamıyoruz artık sen plan diyorsun an diyorsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazen planlı bazen anı yaşamak benlik dengesizim kabul 😎
Yaşamın iki periyot olduğunu düşünürsek tabii ki çalışma hayatında ve belli bir yaşa kadar planlı olmak zorundasınız hayatınız işe göre odaklı oluyor o yüzden planladığı yaşamak zorunda kalıyorsunuz ama bir noktadan sonra emekliye doğru yaklaştıkça yaşça ilerledikçe onu yaşamak daha etkili daha doğru oluyor
Cevabımı profilimde de yazan şu yazı ile vermek istiyorum, cevabım belli olmuş olur : ))
Dün-Bugün-Yarın
Çok zaman önceydi. O kadar zaman önceydi ki zaman diye bir şey yoktu.
İnsanlar güneş doğup batıncaya kadar yaşıyorlardı hayatı. Bir daha hiç olmayacakmış gibi dolu ve anlamlı. Derken zaman diye üç parçalı bir şey icat etti insan. Bir parçasına dün dedi, diğer parçasına bugün, öteki parçasına da yarın.
Sonra fesat karıştı zamana ve insan bugünü unuttu. Dünü düşünüp pişman oldu, yarını düşünüp telaşlandı; ama işin ilginç tarafı tüm telaş ve pişmanlıkları güneş doğup batıncaya kadar yaşadı. Farkında olmadan rezil etti bu gününü.
Oysa yarın, bugüne dün diyor, dünde bu gün için yarın diyordu. Bir türlü beceremedi. Bir eliyle yarına, diğer eliyle düne yapıştı. Bu günü eline yüzüne bulaştırdı... Mutsuz oldu insan. Ve ne gariptir ki yarının telaşı da, dünün pişmanlığını da hep bugün yaşadı; ama bugünü hiç yaşayamadı. Ne yarın ne de dün!
Can Dündar
Bunu görmemiştim thenk yuu ihtiyar
Rica yuu : ))
Tenk yu : ))
Planlı yaşamayı seviyorum.
İlaç saati yemek saati uyku saati. Ansızın gelişen olayları daha da çok seviyorum.
Teşekkür ederim, günaydın.
Planlı ağırlıklı yaşamayı seviyorum. Disiplinli ve ne yapıp yapmayacağımı bilmiş olurum. Elbette hayatımızda sürprizler olabilir her zaman planımız uymayabilir yeri geldiğinde anı da yaşıyorum :)
Cevap
34Cevap
Planlı bir insanım ama anı yaşamak ila planlı olmak zorunda da değil. Hayatın tadı anı yaşamakla çıkıyor. Ancak kritik durumları ve önemli virajları planlamamız gerekiyor.
Sade bir yaşam stiline bağlı kalmak bana göre doğru olmayan bir yapı yani ne tamamen planlı bir hayat, ne de plansız bir yaşam o yüzden ortasını bulup yaşamak gerekiyor.
Planlı hiçbir şeyimin yolunda gitmediğini öğrendiğimden beri akışa bıraktım. Aniden telefon geliyor uzun yola çıkıyorum ya da misafir geliyor/gidiyorum öyle olabildiğince sıradan.
Kendimi bildim bileli anını yaşayan bir yapıya sahibim. Bunu bilinçli yapmıyorum yapım öyle ')
Her anımı planlamam. Gün içinde şunu yaparım bunu yapacağım deyip yapamadığım çok şey olur. O yüzden yapmıyorum.
Makro hedefler her zaman planlıdır. Ama hedefe giden yolda ilerlemek spontanedir.
Ya ben plansız yaşayamam kendimi güvende hissedemiyorum öyle
Planlı yaşıyorum ama tabi yarınımız ne gösterir bilemiyorum, değişiklikler olabiliyor
Anı yaşamak iyidir plan yapsa da sistem sana uymuyor
Geçmiş yaşandı ve bitti gelecek bilinmiyor elimizde birtek yaşadığımız an kalıyor oyuzden artık plan kurmuyorum
bi dakika sonra me olacagini bilemiyecegimiz icin ani yasamak en sagliklisi cünki planlar suya gitse bi kere gider iki kere gider ücüncüde kafayi yer insan
Eskiden planlı yasamak derdim şimdi ise anı yaşamak yeter benim için
Hayat planlandığı gibi değil geldiği gibi yaşanıyor.
Anı yaşamak bence, çok nadir plan yaparım👍🏻
Anı yaşamak iyi ama plansız yapamıyorum 😂
Planlı yaşarım ama anada ayak uydururum
Bazen öyle bazen böyle
Değişiklik gösterir.
her konuda farklı bence
Bazen öyle bazen böyle
Anı yaşamak her zaman daha iyidir...
Anı yaşamak her zaman daha iyidir
Genelde plan yaparım ama anlık yaşarım tutmaz 🥴
Duruma göre değişir 😂
Bazen öyle bazen boyle