Genelde günün her saatinde bana yapılan haksızlıkları düşünüyorum yani son zamanlarda olan haksızlıkları ve geceleri uyumakda zorlanıyorum düşündükçe kafayı yiyorum sanki 'neden cevap vermedim ' tarzı cümlelere giriyorum aynı şey yine yapılsa yine cevap veremiyorum... Kısaca anlatmak gerekirse, görümcelerim benim giyim tarzımı tutun kocamla ne konuşup konuşamayacağıma kadar karışıyorlar ve bende fazla araya girmiyorum aslında kendimi korusam ki yaptım ' aman sende çok alıngansın' tarzı cümleler kuruyorlar ve kocamla aramayı bozarlar ya da ben kardeşlerin aralarını bozarım diye korkuyorum bu sebeple ki düşünmekten kafayı yiyorum. Doğru dürüst uyuyamıyorum bile kafamı yastığa koyduğumda geliyor düşünceler şimdi olduğu gibi..
Ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bitki çayları için
İşe yarar mı
Doktordan uyku hapı alabilirsin faydalı oluyor bende aynı sıkıntıları çekiyorum doktora gittim verdiği hapı içiyorum uyumak istediğimde deliksiz uyuyorum
Aslında gitmeyi düşündüm daha öncede gitmiştim iyi gelmişti ama bu sefer cesaret edemedim açıkcası
Bence gitmelisin cesaretini topla git aşırı uykusuzluk çok kötü sonuclara neden oluyor
Teşekkürler
Bende öyleyim
Ne yapabiliriz peki
Uyuyamıyorum burada sürtüyorum
O da güzel dizi izle ben 2 günde 1 dizi bitiriyorum
Sıkıdlım öyle şeylerden
Zaten hayat sıkıcı normal sıkılman bende hayatıma renk katıyorum dizi izleyerek
Bu gece ne izliyorsun mesela
Saçma gelebilir ama Kore dizilerine bayılıyorum yeni çıkan bir diziyi izliyorum ağlaya ağlaya öldüm dizinin konusu psikiyatri servisindr geçiyor orada olan bir hemşire de bir olaydan depresyona girip akıl hastanesine yatıyor sanki kendim yatıyorum sandım akşam 7 den beri göz yaşlarım durmadı 😂 aslında güzel diziler olsa izlemek isterim de ben dizilere çok çabuk bağlanıyorum 😂
Zevklermiz zıtmış ben hiç sevmem onları
Sen neseversin
Ben daha çok amerikn dizliler izliyorum
Bi alışamadım onlara bende
Normal ya sen libidosuz biri gibisin o yüzden alışamazsın