Hayatınız boyunca hep ilgi gören taraf mı oldunuz 🤔
#KişilikKarakter

Hayatınız boyunca hep ilgi gören taraf mı oldunuz 🤔
#KişilikKarakter
Hayır. İlgiden, şan şöhretten de pek haz etmiyorum. Hatta birinin bakışlarını üstümde hissettiğimde aşırı rahatsız olur, içimden birtakım dualar ederim..
Cevap
7Cevap
Zor bir soru :D ilgi gören taraf diyelim çıkalım işin içinden
Aaa hiç ilgi görmedin mi 🙁 ben sana gereken ilgiyi göstereceğim 😄😄 dur biraz zaten gösteriyorum ya 🤷♂️
Benim canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım canım cannnnnnnnnnnnım ablamm Kraliçemmm 👑👑👑👑👑😊
Ahaha cansın kuzuş 😃
Hem erkek olacaksın hem de ilgi göreceksin pardon kimden görecektim ilgiyi karşı cinste öyle bir özellik var mı :D
Sanırım aşırı ilgiyi sevmediğim için gördüğüm ilgi bana hep fazla geldi. Çok üstüme düşülmesin dedikçe aşırısı geldi buldu hep. .
Değişken oldu benim için ama çoğu zaman evet diyebilirim
İlgi gösteren taraf oldum. Gösterdiğim ilginin %1'ini bile görmedim. Artık ne kadar ilgi görüyorsam, o kadar ilgi veriyorum. Ne eksik, ne fazla.
İlgi gördüm ama sonradan hep değişiyorlar bi anda uzaklaşıyorlar ilgi verdim yine değeri bilinmedi yani değişen bir şey olmadı
Karakter oturmaya başlayınca ve daha olgun bir yapıya burununce daha fazla ilgi görmeye başladım diye bilirim
Görmek yuklemi olan bir cumlenin oznesi dahi olamadım maalesef.
Aldım da verdim de.. her ilişkinin dinamiği farklıydı
İlgi gördüğüm zamanlar oldu ama daha çok ben ilgi gösteren taraf oldum.
Erkek kas para ve uzun boya sahipse ilgi görür yoksa ne yapsa karşı cins ona kör ve sağır kalır.
İlgi veren oldum hepp yaa niye bilmiyorum aslında iyi biriyimde güzelimde kendi halimde biriyimdir de ama erkekler hep şımarık arsız kız seviyor sevin bakalım nereye kadar seveceksiniz
Hoşlandığın erkeklerin karakterini şu an yazıyorsun. Öyle erkek seviyorsunuz 🤓
Öyle erkek sevmediğime yemin edebilirim sana başta ilgi veriyorsunuz benim hoşuma gidiyor sonra ben ilgi verincede soğumaya başlıyorlar benim ilgi verme sebebimde genelde karşılıklı olmalı böyle şeyler diye düşünüp ilgileniyorum ama kaçıyorsunuz işte
Gel tanışalım hadi Allah bilir tipimi begenmezsin kabul mü?
Kaç yaşındasın
26 sen
19 um
Sen yaz bi
Merak etme mesleğim gereği rahat ol
Anlamadım demek istedigini ama tamam
Bu çok basit bir şey aslında seninle bir şekilde hiç ilgilenmeyen birisine bakmazsan otomatik olarak ilgi gören taraf olursun.
Yüzüme çok gülen oldu, halbuki hiç sevilmeyen ve sevgi nedir birisi olarak kimse bana ilgi sorusunu sormasın
Eh işte 50/50 diyelim
Hayır yerine göre değişti.
İstediğim ilgiyi değil
ilgi gosteren degeri bilinmeyen
Hayatım boyunca her zaman ilgi gördüm. Halada öyle
evet
Çoğu zmn
Genelde.
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?