Maalesef çok denk geldim öylelerine. saniyeler için de gerçek yüzleri ortaya çıkıyor.

Maalesef çok denk geldim öylelerine. saniyeler için de gerçek yüzleri ortaya çıkıyor.

Defalarca, defalarca denk geldim, midem bulanıyor o tür mahluklardan lakin ben bir zamanlar saf bir insan olduğum için ikiyüzlü kişiler maskelerini hep bana göstermişlerdir, ikiyüzlü kişilerin ortak özelliği yalaka olmalarıdır, güçlerinin yettiğine zulüm ederler, kendilerinden güçlü olanlara da ballı lokma tatlısı olurlar, saf olmak da güzel ha, çünkü saf kişiler görüyorlar bu tür mahlukları ve saf kişi böylelikle şeytanı çıplak haliyle görüyor, kendini nasıl muhafaza etmesini öğreniyor. ikiyüzlüler sinsidirler, laf cambazlarıdır lakin aslında kendilerine çelme takıyorlar, hayatın da kendi içinde bir adaleti var muhakkak. Böylesi mahluklara hayatımda yer vermiyorum çok şükür, ayrıca bu ikiyüzlüler milleti kolayca kınayıp, her haltı yiyip ahlak dersi veriyor herkese , kendi yaptıkları ahlaksızlıklara bakmadan. Dışı dost, kardeş lakin içi düşmandan beterdir bunların. Şükürler olsun ki ben muhafaza ettim kendimi böyle leşlerden, bu tür kişiler ya kukladır ya da kendine kuklalık yapacak kişileri arıyordur, onlardan dost olmaz asla, bu tür mahlukları sahipleriyle baş başa bırakalım ya da kuklalarını bunlarla baş başa bırakalım. İkiyüzlü kişilere verilebilecek en güzel yanıt, kişinin kendi hayatına bakmasıdır mutluca, mutlulukla ve bu tür kişileri hayatından çıkarırsa bu tür kişileri laf sahibi yapmazsa kişi mutluluğa doğru gider, kendisine mutluluk dolu günler hediye eder. Muhakak ki herkes kalbinin ekmeğini yer. Ben olgun insanları seviyirum ya, bir insanın gücüyle değil de yüreğiyle meşgul olan kişileri, kendi gibi olan insanları seviyorum, oynamayan, eğilip bükülmeyen, mış gibi yapmayan, doğal , orjinal, saygılı sevgili insanları seviyorum, dili ve kalbi aynı olan insanları seviyorum
Burada yüzde 90 nı ikiyüzlü kimin ne olduğunu çok iyi biliyorum s. lga yatıyorum.
Bilmez miyim hiç hele ki buradakiler
Kesinlikle arkadan salladıkları kişinin yüzüne gülebiliyorlar, birde çıkarları bitene kadar arkadaşlıkları.
Çok haklısın 🙏🌹
Artık level atlamış bazıları, ikiyle yetinemiyorlar kaç yüzleri var belli değil.
Nokta. soruyu kapatıyorum başka kişinin yorum atmasına gerek yok ✌
☺️🫶
💚🌸
Teşekkür ederim 🫶
Rica ederim abla 💚
Hayatımda iki yüzlü insanlara çok denk geldim, bence herkes gibi. Böyle durumlarla karşılaştıkça insan ister istemez daha dikkatli olmayı, kimseyi hemen hayatına almamayı öğreniyor. Her şey gerçekten bir tecrübe. Ben şöyle düşünüyorum İki yüzlü insanlar aslında kendilerini ele verir, yeter ki biraz gözlem yapmayı bilelim. İlk başta çok samimi görünseler bile zamanla tutarsız davranışları, söyledikleriyle yaptıklarının uyuşmaması ortaya çıkıyor. Bu yüzden artık birinin sözlerinden çok, davranışlarına bakıyorum. Hayat bazen bu tarz insanları karşımıza çıkarıyor ama bu da insanın olgunlaşmasına, kimin gerçekten yanında olup olmadığını anlamasına yardımcı oluyor.
Ah, bu iki yüzlü insanlar! 😔 Maalesef çoğumuzun yolu onlarla kesişiyor. İlk başta samimi gibi görünüyorlar ama gerçek niyetleri ortaya çıkınca hayal kırıklığı kaçınılmaz oluyor. Böyle insanlar karşına çıktığında, onlardan öğrenip kendine sınır koymayı bilmek çok önemli. Sana zarar verecek kişilere mesafeni koruduğun sürece, hayatında daha huzurlu olacaksın. Güç sende! 💪✨
Cevap
41Cevap
Defalarca denk geldim hemde.. Hele bir tanesi var ondan ona atlayıp duruyor. Nerden yüz bulursa oraya gidiyor 😂
Kesinlikle. hele bunun arkadan konuşup yüzüne gülen versiyonları da var tam karaktersizlik abideleri ben utanıyorum onlar yerine 😂
Çok geldim gerek iş hayatımda , gerekse özel hayatım da iki yüzlü insanlara denk gelmemek mümkün değil, illaki oluyor hiç bir şey söylemiyorum hemen hayatımdan çıkartip bagimi kesiyorum
Gelmeyen var mıymış ya?
Bazılarında 50 farklı surat var. Konuşmuyorum
Evet özellikle KS de...
Tabiki geldim oda narsist Allahtan tepki vermedim kışkırtmalarına niye bunu diyorum çünkü narsist bunu ister tepki vermeni kendini rezil etmeni ister kontrolü kendi eline almayı karşısında aciz korkak güçsüz görmeyi ama güçlü akıllı insandan korkar ne olacaktı tepki versem suçlu ben olacaktım zaten ailesi haset o ne dedikodular dönerdi aslında biliniyor da şunu demek istiyorum beni suçlardı kız için suçladıkları gibi dur uğraş onlarla mı? uğraşcam narsist güzel oyununu oynadı ve ben umursamadım ama tabiki bir plan var ya çok uğraştı ne oldu sonuçta bir şey yapamadı kaçtı pislik ama narsistler çok tehlikeli yine de dikkatli olcam tabiki
Ne yazık ki çok kez denk geldim. Tanıştığı herkese güler yüzle karşılık veren, boş yere umut verem, devamlı çıkarı için her gün ilgisini kesmeyen kişiler. Bunların yolundan ayrılıp kendi hayatınıza bakın size nasıl düşman oluyorlar? İkiyüzlü kişilerde maske var.
Maalesef ben de çok denk geldim… İlk başta güvenir gibi oluyorsun, iyi niyetle yaklaşıyorsun ama zamanla maskeleri düşünce insan gerçekten şaşırıyor. İki yüzlü insanların en yorucu yanı da bu; bir gün başka, ertesi gün bambaşka olmaları. Ben artık kimin sözünden çok, davranışına bakıyorum. Çünkü gerçek yüzü saklayan değil, yaşatan belli ediyor. Neyse ki zaman herkesi tek tek elekten geçiriyor
İkizler Burcu biri kabak biri patlak yüzleri gördük. RTÜK gereği devamı yoktur 😸
İkizler burcu cehennemlik zaten 😂
Aman Aman, nükleer bomba firmaları 😸🚀
İki yüzlü insan çok var mümkün olduğunca bunlardan kaçmaya çalışıyorsun ama yine gelip seni buluyorlar. Yaş ilerledikçe bu iki yüzlü insanları daha fazla göreceksin fakat yaşın deneyimi ile bunlara artık değmeden ilerleyeceksin
Neredeyse herkes iki yüzlüdür. Tek yüzlü olana denk gelmedim hala. Çıkarı uğruna maske takmayan insanlar zararlı çıktığı için günümüzde iki yüzlü olmayan çok az kişi var.
Denk gelmiştim evet, fark ettiğim de hayatımdan çıkardım zaten. Yüzüme farklı konuşup arkamdan farklı farklı laf eden insanların benim hayatımda bulunmasına gerek yok.
Evet, hic muhatap olmamak lazım. Geneli cikarcidir. Ortamla iliskiniz koptugu anda ilk yabanci gibi davranan bu tiplerdir.
O kadar çok denk geldim ki haddi hesabı yok
İnsanlar iki yüzlülüğü felanda geçti yüzsüzleştiler artık
Geçmişim en çok onlara yatkınlığımla geçti ama şimdi bildiğim için şerefsizliklerine ağır darbeler vuruyorum 🙂
Hayat bu elbette denk geldim. Yadırgamıyorum, uzak duruyorum.
İyisi, kötüsü, yüzsüzü, bin yüzlüsü daha niceleri tabiki olacak, dünya bu
Ben de çok denk geldim kral ama maalesef saniyesinde anlamadım. Bazılarını senelerce farketmedim. Ama şu an kafam rahat çok şükür.
İnan iki yuzlulere bile hasret kaldık o derece bı çok yüzlülük var 😃
Gelmek sorun değil. Hayatına almamayı nileceksin yoksa çok var.
Ben genelde çok daha fazla yüzlerle muhatap olmuşumdur. 😂
Onlar hayatımızın her yerinde karşımıza çıkıyorlar ne yazık ki
Aslında iki yüzlü olmayanlara denk geldik mi sorusu olda daha kolay cevaplanır :)
Gelmez miyim bugün bile bir arkadaşımın daha ikinci yüzünü gördüm sabah
Normaline denk gelmiyorum ki don yıllarda, herkes bir garip olmuş
Gumuzde normal tek düzen olan çok kutuplu dünyadan yok oluyor
Geldim büyük ihtimalle ama hatırlamıyorum. Çünkü pek kafaya takmıyorum.
Tanıdıkça yüzünü görüyorsun o insanın. İlk başlarda kimse yüzünü belli etmez.
Evet öyleleri denk geliyor. Ama maalesef ben geç anlıyorum.
Evet geldim. Geçenlerde sildim mesela birini
Hayatımda böyle insanlara hiç denk gelmedim, etrafımda kaliteli karakterler oldu her zaman..
Çok geldim hatta ailemde bille çok var onlaradan
Çok denk geldim...
Herkes iki yüzlü hatta bir sevdiğim söz vardır:
Sizi iki yüzlü sanardım, üçü gördüm şoktayım.
-Fatih Terim
Çoook geldim. Bu bir de en yakınlarından olunca daha vurucu oluyor. İnsanoğlu nelere alışmıyor ki buna da alışır elbet.
Allah'tan çok iyi rol yapamıyorlar da erken çıkıyor ortaya yoksa perişanlik durum
Ooo hayatımızdan iki yüzlü insanlardan çok ne var
Tabii denk geldim. Ama onlar için enerjimi harcamam.
En nefret ettigim insan tipi
Evet denk geldim ve dersimi aldım artık anlıyorum
Gizlice sinsiler vallahi allah düsmanindan saklasin derler ya en çok öylelerinden korkacaksin vallahi
Denk geldi. Sildim hepsini beter olsunlar.
evet çok denk geldimm
Onlar hep var bitmez dahada olacakta
Evet bi çok insan ikiyüzlü
Allah'tan uyanığız da, gardımızı alıyoruz
Evet, çok fazla...
Evet o kadar çok iki yüzlü insan tanıdım ki hepsine yolu verdim.
Denk gelmemek mümkün mü çoğu öyle zaten
Akrabalarm ikiyüzlü canavar
Gelmemek heralde imkansız
Denk gelmemek imkansız
Her taraftalar Barış
dibine denk geldim. kusacak kadar.
Çık fazla hemde
Evet çok denk geldi ama alıştım..
Evet. Sanalda da denk geldim maalesef
Ohoo her gün denk geliyorım
Evet geldim fazlasıyla
Çok geldim dostum maalesef