Mesela dengesiz, yapmacık, samimiyetsiz ve yalancı kişiler.

Mesela dengesiz, yapmacık, samimiyetsiz ve yalancı kişiler.

Kızılayda ki sözde arkadaşlardan birkaçı vardı yol verdim. İkiyüzlülüğü ise depremde hayatını kaybeden aileler yüzünden prim yapması ve niceleri yedi. Ne yazık ki şu anda yine il görevinde bir gönüllü başkanlığı var. Sadece görünce merhaba merhaba o kadar.
Evet çok var Barış en çokta en güvendiğimiz insanlar sırtımızdan bıçaklar hep dost görünümlü iki yüzlü şeytanlardan Allah bizleri korusun amin. Kalbimiz gibi temiz kalpli insanlar ile karşılaşalım hep, kalbi siyahlaşmış sahte dostlarla değil.
Çok haklısın abla.. en çok da öyleleri zaten zarar veriyor. 🙏🌸
Sen kalbini temiz tut boş ver onlar siyah kalpleri ile kalsın.
Kesinlikle Öyle yapıyorum üzülmeye değmez çünkü
teşekkür ederim ✌
Rica ederim ✨
ayy kız olmaz mı çok var hahahzhshsh okulda mesela beni kıskanan bir kız var kendisi Instagramdan shop yapıyor anca hahshdhdhhd bugün belin yok dediyse bana ertesi gün aaa swnin belin varmış diyor benim yüzüme gülüp arkamdan konuşan cooookk
dfhgdf
İki yüzlü ve yüzsüz insan zaten dünya genelinde mevcut ama ben bana yakın olmalarına mani oluyorum. Birinin yüzüne diyemeyeceği arkasından sallamasa kimse keşke..
Kesinlikle abla çok haklısın ✨🥂
✨✨
Teşekkürler Barış 😊✨️🥂
Rica ederim ne demek ☺️✨🥂
Cevap
26Cevap
Olmazmı tabiki var hiç kimse göründüğü kadar iyi anlatıldığı kadar kötü değildir barışım bunu unutma
Yol barındırmıyorum benim hayatıma girerken asılı tabela var. İki yüzlüler giremez diye wjsjs
Çok var. Hepsinin farkındayım ve ona göre davranıyorum.
Ohoo onlardan bol ne var ki...
Maalesef abla çok var onlardan...
Aman barışçım salla gitsin o türler bitmez er ya da geç gerçek yüzleri çıkıyo nasıl olsa...☺️🚬☕😄hadi içte kendine gel gari...
Aynen öyle ablacım.. öyle yapmak lazım. kahve de olmasa zaten hayatımız çekilmez hiç afiyet olsun :D ☕🚬🤗
Yo yo sen yinede öyle deme hayatımızda çekileceklerde var...😄🥳☕🚬
Teşekkür ederim.. :D 🌺🚬☕☺️
Rica ederim hah şöyle kendine gel...😄🥳☕🚬
Gelelim tabi ki.. gün uzun :D 🌺🥳☕
Evet var öyle kişiler olabildiğimce mesafeli olmaya calışıyorum, zaten samimi olduklarım kendilerini bilirler…
O kadar çok ki anlatamam bile küçükken saf oluyor insan fark etmiyor ama daha fazla zaman geçtikçe büyüdükçe her şeyin farkına varıyor esasta kapıyı kapattiğım an arkamdan konuşanlar ve ya bana bakarak yanından oturana bir şeyler anlatan bunlardan uzak durulmali
Çevremde o kadaf ikiyüzlü var ki bazen diyorum yüzsüzlerede versinler de bir yüz durum eşitlensin
Herkesin var. O tür insanlarla maalesef iki yüzlü olmak gerekiyor çünkü olmadığın taktirde bu sefer sorun senmişsin gibi davranıyorlar.
Var tabiki özelikle diplomasi gereken yerlerde.. insanların içlerini okuyabilir ve ne demek istediklerini anlayabilirsen skıntı olmaz
Ben sizin gördüğünüz insanlardan biraz farklıyım enerjisel olarak o yüzden böyle insanları hisseder hayatımdan uzak tutarım.
İnsanların geneli yapmacık numaracı zaten. O yüzden şaşırmıyorum. Çevremde de babam ve abim var benim arkamdan çok güzel tuzak kuruyorlar
İki yüzlü insan var ama yanımda yok sevmiyorum öylelerini
Tabii ki, onlar hayatın olmazsa olmazlarıdır. Ama umarım olmazlar.
Benim çevremdekiler 5 yüzlü 9 yüzlü falanlar ya 2 yüzü geçtiler..
Evet o yılan akrabalarım varya onlar işte 🐍
Var olmaz olur mu işin kötüsü bunu desen de gocunmazlar
O insanlardan her yerde var. Elimden geldiğince kendimden uzak tutmaya çalışırım o insanları
Bilmiyorum ben sadece isteğim yüzlerini görüyorum xhdn
İster istemez insanın hayatında dengesiz insanlar olabiliyor önemli olan bunları silip atmak.
Fazlasıyla var , iki yüzlü insan sevmiyorum iki yüzlü kebab seviyorum diyecem ammaaaa neyse 😂
Sanki onu diyenler iki yüzlü değildir sizin hakkınızda öyle bir şey düşünüyordur
Neredeyse hepsi öyle diye ilecegim kadar çok. Ama ben mesafemi korumaya calisiyorum
Çevremde iki yüzlüler var. Hangi birine inanacağımı şaşırıyorum.
@ezgiiimiyy karakteri menfaatlerine göre şekillenen zavallı insanlar var kddkfkk
Çirkinler hem fiziken hem ruhen kckckcckk
çevremde tutmuyorum öyle insanları
bu yüzden şanslıyım
Dürüst insan kaldı mı çevrenizde diye sorsan daha kısa cevap olurdu yaa liste çok uzun böyle
Evet var ama onlardan uzak durmayı tercih ediyorum.
İki yüzlü insanların bulunmadığı bir ortam yoktur. Mutlaka vardır. Benimde en sevmediğim tarafları yüz yüze sohbetlerde canım ciğerim bebeğim ortamın sonunda başlar arkasından konuşmaya. Bu tür insanlar her yerde mevcu.
Tanımadan bilemiyorsun etraf ta yalancı tiplemelerle dolu nasıl güveneceksin?
Elimi cebime atma misali ama az öz konuştuğum samimi insan vardır.
Evet etrafımda böyle çok kişi var yüzüme gülüp arkamdan demediklerini bırakmayan... gerçekten bu kadar çok kudurtmuşum onları
Sırf seni arkadaşlıktan çıkardım diye bunu paylaşıyorsan cani sagolsun..
Benim etrafımda yok benim etrafimda istediği olmayinca 360 derece dönen insanlarla dolu
Çıkaracağım dediğim kişileri bile çıkarmamışsın kardeşim dediğin kişiyi en küçük olayda çıkarmışsın.. ve şimdi de gizli yazmışsın. bende bundan sonra sürekli ruh hali değişen bir öyle bir böyle yapan insanlara yer yok.
360 dönen mi olduk şimdi de :D yazık ya ne diyim... ne halin varsa gör
Lowwww barışımı üzmeyin gizli üye kendini saklamışsın arkaya çakıyorsun lafı gidiyorsun kardeşime karışma karıysan karılığını bil olduğun yerde kal!!!😡
Olmaz olur mu
Olmaz mı.. Sürekli görüyorum farklı yüzlerini..
ne kadar farkında olunmasa da herkesin çevresinde vardır eminim ki
Vardı burada konuşmuyoruz..
var hoşlandığım çocuğun kız kardeşi
Ben de genelde yüzsüzler var
Umrumda değiller :D banane
Çevremde tutmamaya özen gösteriyorum.
Var gibi öyle hissediyorum.
Çevremizde yüzden çok ne var ki zaten?
Cevremde degilde bu sitede tanidim bi iki yüzlü :D
Olmayan yoktur ki maalesef var
Bu sitede çok var...
Tek yüzlü var olur mu ya
Olmayan var mı desen daha kolay olurdu, çok var.
Burası bile onlarla dolu.
Hayır yanımda fazla bulundurmam onları
Çok var. Dahada arttıklarını düşünüyorum.
Yok, çevremde tutmuyorum böylesini
Yok çünkü çevreme az insan alıyorum, seçmece yani.
Çevremde insan yok ki !
kesin vardır yok dersem kendımı kandırırım
Çok var baya çok
çevremde barınamazlar
nerdeyse herkes
Var maalesef
Dolu
Neyseki yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?