Bu ve buna benzer insanlar hayatın her alanında karşımıza çıkıyor. Mümkün mertebe biraz artık seçici olmaya bakıyorum. Bende iki yüzlülüğün tanımı çok başkadır. Tabiki olmuştur, ilerde olur mu, muhakkak kısa süre uğrayanlar olacaklardır.
Herkesin hayatında illaki hangi yüzüne güleceğini bilmediğimiz iki yüzlü insanlar oldu. İkiyüzlüler genelde çok rahat insanlardır. İkiyüzlülükleri ortaya çıktığında, farklı kişilere farklı konuştukları anlaşıldığında bundan hiç rahatsız olmazlar. Utanmazlar, sıkılmazlar, özür dilemezler. Kendilerini haklı gösterecek nedenleri mutlaka vardır. Çoğu kez hiçbir tereddüt göstermeden inkâr ederler. Gerçeği ortaya koyan insanları yalancılıkla, dedikodu yapmakla, kıskançlıkla suçlarlar. Bunlar, ikiyüzlü olmaktan da öte yüzsüz insanlardır. O yüzden o tarz kişilerden uzak durmak herkesin yararınadır.
Oldu olmaz mı hem de nasıl oynuyolar var ya şaşırırsın. Ben gerçeği bilmesem oyun oynadığını anlamam o derece. Genelde öylelerinin hayatı yalan oluyor.
Ohoo tonla. İyi ki varlıklarını belli ediyorlarda uzak duruyoruz. Bu arada seni bir dizi oyuncusuna benzettim. İsmini bilmiyorum tam olarak ama aynı osun :D
Aynı kişi mi bilmiyorum ama ne yapıp ne edip arayıp kadının buldum ismini 😂 Adı damla sönmez. Ben çok benzettim. İnşallah beni buna mı benzettin demezsin😁 Çok güzel bi kadın bence. Sende öylesin tabi
Hem de çok. İnsanları ikiyüzlülüğe iten asıl motivasyonun "ayıp olmasın" hastalığı olduğunu düşünüyorum. Sırf "ayıp olmaması" için sevmediği insanlarla muhattabı kesemiyorlar, onlara gerçek düşüncelerini söyleyemiyorlar.
Hayatımda iki yüzlü, üç, dört beş... öylee devam eder. İki yüzlü az kalır denecek insanlar maalesef ki oldu. Bazı insanlar hayal kırıklığından öte değil.