Aklınıza gelen, içinizden geçen ne varsa yazın. İsteyen gizlenebilir. Ne kadar gizlensek de kalbimizi ve yazılanı bilen biri var.

Aklınıza gelen, içinizden geçen ne varsa yazın. İsteyen gizlenebilir. Ne kadar gizlensek de kalbimizi ve yazılanı bilen biri var.

Şakamı bu. Bir 11 aydır ben neler yazdığımı. Her gün
kim okusa utanırdı on bir ay oldu bir defter bitti ikinci deftere geçdim birisi için yazmıştım her günümü o bunu bilseydi olduğu yerde saatlerce ağlardı o yüzden hiç birşeye değmez artık
Öyleyse kendin için mektup yaz.
@cvcvnfjfkfk iyi eğlenceler
Ne için?
Hisler neden utanca sebebiyet versin? Sevdiğinize yazdıysanız masumdur diye düşünüyorum. Ayrıca sizden gelecekteki çocuğunuz için mektup yazmanızı istedim. Kıran ya da sizden ayrılan kişilere yazdığınız şeyleri değil.
Ben gelecek de kızım olmasını isterdim.. çünkü her zaman hayalim buydu benim.. ve kendisini daima geliştirmesini ne olursa olsun kimseye güvenmemesini ve doğru insanlar ile arkadaş olmasını söylerdim.. aynı zaman da onu çok seveceğimi yanında olacağımı ve hiç bir zaman bırakmayacağımı da söylemek isterdim.. zaten kızım benim her şeyim olur küçük prensesim olur ve onu mutlu etmek ya da gelişmesine destek olmak için de yapamayacağım şey olmazdı.. sağlıklı ve huzurlu bir yaşamı olmasını isterdim kızım tabi ki de. ve mutlu olmasını..
Cevap
1Cevap
Ona birkaç şey söylemek isterdim sadece:
Kimse ve hiçbir şey senden daha kıymetli değil. Bugün sahip oldukların seni şımartmasın, her yanında olanı da dost belleme, bugün yanındalarsa menfaatleri tükenmediğindendir. Sakın ama sakın bir şeye bağlı kalma, kendini geliştir geliştirebildiğin kadar ve her zaman en zirveye bakıp kendini oraya layık hisset. Son olarak da bunu unutma: saygı her şeydir. Kendine ve diğer insanlara olan saygın ne olursa olsun bitmesin. En çok da kendine olan saygını koru.
Sana nasıl yaşaman gerektiğini öğretemem kızım/oğlum ama belki neden yaşaman gerektiğini belirlemeni sağlayabilirim. Bu insanın yaşamı onurlandırmasının bir yoludur. Bir gün negatif hislerinin esiri olursan bunu hatırla, kötülükle çıkılmış bir yolda adaleti sağlayamazsın fakat bunu iyilikle yapabilirsin. Hayat belki bir Pollyanna masalı değildir ama hayat tercihlerimiz başkalarının bu masalı yaşamasını sağlayabilir.
Bence gelecekte çocuğum olmaz
bos kagıt.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?