Cevabın nedir?
+1 yılHatirliyor musun? kucukken seninle hep hirsiz polis oynardik ve sen bana anne sen iyi bir polis degilsin ben hirsiz oldugum halde bana kiyamadin ceza veremedin sen hep demezmiydin kotu insanlar cezasiz kalmamali diye? Evet simdi senin bu soruna cevap veriyorum bazen insan yaptiklari ile kendisini cezalandirabiliyor bunun icin hirsiz olmana bile gerek yok. Sen simdi buyudun ve buyuyunce esas hayat basliyor. Sevgili oglum, eminim ki okursan kendine ceza degil odul vereceksin. Hadi bakalim kucuk polisim buyudun artik simdi sira gercek hirsizlari yakalamakta ve bu sadece senin elinde :)
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu yaştan sonra hayatında herşeyi keyif alarak yaşa çünkü geri dönüşü olmuyor. Gördüğün, duyduğun, yaşadığın herşeyden ders al ki hata payın az olsun pişmanlık duyma.
İyi insan ol kalbinde kötülük besleme, sev sevil, saygını eksik etme.
Hata ya da yanlış yaptığında kendini yıpratma herkesin hata yapma payı vardır.
Hep pozitif ol sen pozitif ol ki çevrendekileri pozitif enerjinle mutlu et. Ve seni hep sevdiğimizi unutma.
Derdim 😊30 Yorumla
+1 yılküçüğüm hayat çok zor
Sen 18 yaşına geldiğinde bir çoğunu ögrenmiş olacaksın ama her şeyi biliyorum deme
Zira her gün sana bir şey öğretir ve hayatında ki her şey sana bir ders verir.
En sonunda bir gün bu dünyadan göçüp gittiğimde şunu unutma..
Her evlat annesi ve babasının en büyük eseridir sana verdiğimiz öğütleri hayatın boyunca unutma ve kendin için istemediğin bir şeyi asla başkasına reva göre.
Gözlerinden öperim küçüğüm
diye birşeyler olabilirdi40 Yorumla
Dünya ne kadar kötü bir yer olursa olsun sen duygularını hep güzel tut. Çünkü senin için ne kadar güzel olursa dünya o kadar güzelleşir.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
49Cevap
+1 yılBak çocuğum sen bunları okurken ben çoktannn terki diyar yapmışımdır. Baban çok hızlıydı bak hızlıca gitti. Sen yavaş yavaş ilerle aşırı hıza cezayı kitliyorlar. Dolar epey yüksekti yazdığımda şimdi nasıl? WhatsApp halen var mı? Türk kızları mı, Rus kızları mı güzel diye halen KS'de soru açılıyor mu? Bunları n cevabını bana ulaştır yavrucam.
Ağlattım mektubu.😢52 Yorumla- +1 yıl
Dolardan sonra ipler koptu bende asdfj
- +1 yıl
@BlackSmoke_ jkjjjhhh
Çocuk & Ebeveyn konusunda 787 cevap paylaştı. Bazen öyle bir moda giriyorum ki kafamın içindekileri bir çipe aktarıp onun beynine yükleyeyim. Ama hayat öyle değil tabi, herkes kendi tecrubesini yaşıyor.
Bir anne olarak aşk acısı çekmesine üzülürüm ama aşık olmamasına daha çok üzülürüm. Dolayısıyla sanırım en önemli söyleyeceğim şey hayattan korkmaması, ne isterse yaşaması, kendini aşağı çekmek isteyenlere kulak asmaması olurdu sanırım.70 Yorumla
+1 yılEvlat,
Belki bu mektubu yazarken ben yanında olamayacağım, belki bu dünya'dan göçmüş olacağım, belki de kendi ellerimle bu mektubu okuman için sana vereceğim.
Sen, benim kendi canımdan, kanımdansın.
Ben bir evlatken, beni baba olmamın vesilesisin.
Ben başka bir direğe yaslanıyorken, artık evimin direği olduğumu hatırlatansın.
Bugün dünya'ya gelişinle, bana tadabileceğim en iyi ikinci duyguyu tattırdın. Kusura bakma ama anneni tanımak daha iyi bir duyguydu :D
Artık kocaman bir adam oldun. Kendi ellerimle beslediğim, büyüttüğüm evladım, artık bu dünyanın gerçek yüzüyle karşılaşacak. Seni korumaya, ve bugüne hazırlamaya çalıştım.
Bil ki, baban olarak ben her daim sana destek çıkacağımı bilesin.
Gözlerinden öpüyorum,
Baban..10 YorumlaEn Kıymetli Oğlum, Kızım;
Sen aklı başında özgür, hür vicdana sahip birisin. Gerek ben gerekse bu ülkeye yaraşır bil gelecek ol. Yeni nesiller sizin elinizdedir. Daima çalış kendine güven. Saygın bir insan ol. En önemlisi sen ol asla başka biri olma. Tüm mal varlığımı sana bırakıyorum. Onu en güzel şekilde değerlendirmen dileğiyle payidar kal.
15/10/2018
22:48
Pazartesi40 Yorumlaiki kızım var. ;=) it gibi çalışıp birikim yaptığım paraları har vurup savurma, kıymetini bil, bir uçan araba al, uzun vadeli bir pasaport al, gönlünün mutlu olduğu bir ülkede, şehirde kal yaşa, ama dersen ki gezmek istiyorum, üniversite son sınıf bitene kadar senin için biriktirdiğim banka hesabındaki parayı çekerek kendine bir tam teşekküllü bir karavan al, karavan hayatı ilginç ve güzeldir, sana hayatta mutluluklar dilerim, sağlıklı olduğun sürece çalışmaktan korkma. çocuklarına eşine iyi bir anne ve eş ol. arada sırada dua et len benim için : :))) derdim.
00 Yorumla
+1 yılHayatta tamamen duygusal olmaması gerektiğini, çünkü duygusallığın genelde kendine zarar vermekten başka bir şey olmadığını... Birisine çok çabuk bağlanmaması gerektiğini, yoksa üzüleceğini... Mantığıyla hareket etmesini, (erkek olursa) karşı cinse her alanda saygı duyması gerektiğini, (kız olursa) kendisine her zaman dikkat etmesi gerektiğini, insanlara güvenmemesi gerektiğini söylerdim....
20 Yorumla
+1 yılHayat çok zor olacak. Kimseye güvenme. Hep bir şaşkınlık olacak çünkü çok güvendiğin insanların gerçek yüzü seni alt üst edecek... Ama sen onlara tam anlamıyla güvenmediğinden yıkılmayacaksin ! Olumsuz şeylerde "daha kötüsü olabilirdi" diyerek kalkacaksın ayağa.
Yazardım.20 YorumlaSevgili oğlum/kızım reşit oldun artık özgür bir bireysin.. Başarıya ulaşmanın tek yolu, çok çalışmak değil, disiplinli ve yerinde kararlar almaktır. Yıllar geçtikçe tecrübeler edineceksin fakat, seni başarıya ulaştıracak olan com fazla çalışmak değil, başarıya giden yoldaki engelleri ortadan kaldırmak olacaktır. Sevgiler...
20 YorumlaTüm acıların geçici olduğunu, hayatı layıkıyla yaşamasını yazardım. Elinden gelenin en iyisini yaptığına inanmanın yeterli olduğunu ve hayatının en güzel yaşı olduğunu yazardım. Bol bol gez bol bol kitap oku dünya senden değerli değil yazardım.
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel dilekler. :))
+1 yılBak oğlum
Vatanına göz dikeni ez oğlum 😃
Ey evlat sen sen ol ALLAH ın İpine (Kuran ve Sünnete) sımsıkı sarıl faiz zina ve kul hakkından uzak dur.83 Yorumla- +1 yıl
Like yapan kardeşlere teşekkürler😃😃
- +1 yıl
ULAN sen böyle güzel bir yorum yapacaksın bide teşekkür edeceksin he
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN
GÜZEL KARDEŞİM BENİM - +1 yıl
Amin güzel kardeşim ne demek
Senin gibi güzel insanların varlığı beni çok sevindiriyor inanki ☺☺
Arabayı benden izin almadan aşirirsan hiç geri gelme meksika‘ya felan kaç benden söylemesi kiddo 😘
30 Yorumla
+1 yılsen reşit olana kadar ölür gider miyim bilmem ama umarım hayatın seni zorunda bıraktığı şeyleri değil, gönlünün istediği, huzurunu kaybetmene sebep olmayan şeyleri yaparsın. muah. seni çok seviyorumdur kesin lan.
20 Yorumla
+1 yılBAK EVLADIM
ALLAHA kul
RASULUNE ÜMMET ol
Önce din iman ahiret
Sonra dünyalık okumalısın
Güzel bir meslek sahibi olmalısın43 Yorumla- +1 yıl
Adamın dibisin😎😎yoruma bak
- +1 yıl
Sensin o adamın dibi
MÜSLÜMAN oldugun çok belli oluyor böyle devam usta - +1 yıl
Eyvallah bro ☺☺
Çocuk & Ebeveyn konusunda 842 cevap paylaştı. Ben cocuklarıma yazdiğim onların ilk resmi diye kopyelediğim kitap tutuyorum 😍 okulla başlayınca yazdiğim güzel sözlerle ve 18 yaşinda vereceğim şiirler vs
20 Yorumla
+1 yılSevgili çocum
Sen bunları okurken ben ya işte ya da ev işleriyle meşgul oluyor olucam. Çocum atletsiz çorapsız gezilmez. Üşütürsün. Çok para harcıon azcıkta beni düşün. Üniversite sınavına gireceksin adam gibi çalış. Kimseye muhtaç olm. Zengin koca moca yok. bir de kalk odanı topla.
Biricik Anan.
00 YorumlaBak çocuğum bu mektup sen kundaktayken yazdım şimdi oku ve sözlerime uyum sağla 3 haflilerden kaç 😂 Kız uzaktan geç yaklaşma Tuz bol kullanma aşk sakın kapılma yalan dolan bunlar daha fazlası var sen şimdilik bunlardan uzak dur ben 2 . Mektubu 20 yaşında vericem 😂 oku ama doğruları oku gidip sınıf sıralarında mal gibi kalma garajında oku kapının önünde oku odanda oku ki farklı ol 🤪
00 YorumlaDünya ne kadar kirli olursa olsun sen hep saf kal, kalbin tertemiz kalsın.. Ve hayvanları insanlardan daha çok sev.
20 Yorumla
+1 yılOglum/kizim eger bu mektubu okuyorsan Allaha sukur ks de degilsindir )))
Okuyup basarili oldugunu yukaridan goruyotum ))20 Yorumla
+1 yılŞu anda ona dair bir hayalim, kalıbım olmadığını, ama her ne olursa olsun kendi olmak için mücadele etmesini ve yine her ne olursa olsun onu seveceğimi bilsin isterim.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçocuguma doğmadan önce yazacağım mektup değil de günlük gibi her güne bir şey bir öğüt yazı içimden geçenler gelecekte eğer ben olmazsam okuyup huzur bulacağı gelecekte ne yapması gerektiği herşeyi , doğmadan önce mutluluklarımız doğdugunda yaşadıklarımız her ana ait bir satır...
00 Yorumla
+1 yılOna ne olursa olsun destek olacağımı ve benden hiçbir şey saklamaması gerektiğini yazardım. Arkadaş olacağımı söylerdim. 😊
10 YorumlaSeverim böyle işleri...
Yazmaya başlasam o duyguyla nelerden bahsedeceğimi şu an kestiremiyorum...10 YorumlaHayatta kalma mücadelesi ve eğitim hakkında olurdu. Ve bir de onu ne kadar çok sevdiğimi anlatırdım.
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendini sev, aileni koru, mazlumlara yardım et, ölmekten korkma :)
20 Yorumla
+1 yılErkeklere güvenme
Şimdi demedigime bakma sen baban gençken çok p. içti325 Yorumla- +1 yıl
Erkeklere degilde
Şerefsizlere güvenme diyebilirsiniz hanımefendi
Şerefli namuslu tertemiz
ADAM gibi ADAM larda var
Yok sanmayın sakın
Bundan eminimm hanımefendi - +1 yıl
Ben göremedim hacı da illa vardır doğru söylüyorsub
- +1 yıl
Bakın kendimi normalde övmem
Ama zaten beni tanımıyosunuz
Egoistlik olmaz yani
Ben kendimden biliyorum
Ve ömrümün sonuna kadar da
ADAM gibi adam olarak yaşıyacagım ALLAH cc. İzniylen yılmadan yıkılmadan yola devam emin olun
Düzgün erkek var
Ümidinizi kesmeyiniz
Belki karşınıza çıkabilir
- +1 yıl
Erkeklerle isim yok varsa da ötede oynasınlar 😂
- +1 yıl
Peki siz bilirsiniz
Dikkatli olun çogu karaktersizdir zaten çevremdekilerden biliyorum - +1 yıl
Eyv. Hacı 😊
- +1 yıl
Bide o eksiyi ben atmadım
İnanmanız için artı atabilirim
İsterseniz - +1 yıl
Yok len kim atarsa atsın banane😂
arkadaşım. in biridir üstüne alinmiş işte boşver - +1 yıl
Peki ama küfürlü konuşmayın yakışmıyor
- +1 yıl
Olur😂
- +1 yıl
Kırmadıgınız için teşekkür ederim
Neyse rahatsız ettim galiba
İyi geceler ALLAHa emanetsiniz - +1 yıl
Yok ulen hacı
Sağol sende allaha emanet.. - +1 yıl
Ya madem rahatsız etmiyorum kafamda bişe var sorabilirmiyim acaba?
- +1 yıl
Bide bir ricam olacaktı
Ayriyetten - +1 yıl
Sor hacı bakam
- +1 yıl
Önce ricamı söylemek istedim
Ordaki ALLAH yazısını büyük harflen yazarmısınız
- +1 yıl
Olur tabi
ALLAH'A emanet. Takılma bunlara elhamdülillah müslümanız sevgi yaziyla gösterilmez de yazdım yine de👍👍 - +1 yıl
Olsun MÜSLÜMANIZ tabikide ama deger vermek farklı birşeydir büyük yazmasak belki bişe olmaz ama saygı bence
- +1 yıl
Olabilir haci
- +1 yıl
Bide bişe sormak istiyorum
- +1 yıl
Sor haci
- +1 yıl
Farkettimde hacı falan diyorsun
Bide lan lun hayırdır ne iş
- +1 yıl
Korkma erkek falan değilim baya kadinim😂
Itici durması için yavsamamalari için hacı diyorum.
Neyse ben kaçar soran kız kovmadan - +1 yıl
Kaçabilirsin tabiki
Zaten erkeksin falan dememiştim
O yavşayanlarıda hala anlamış degilim zaten amaçları düşünceleri fikirleri çook saçma
- +1 yıl
Aynen oyle
Hadi iyi günler
+1 yılÖncelikle ben gibi annen olduğu için çok şanslısın tatlım sjsjsjdj
Devamını kağıda yazarım sjsjdjdj10 Yorumla
+1 yılZarar göreceğini bilsen bile daima doğrunun ve dürüstlüğün yanında ol.
20 YorumlaKızım senin bu baban var ya ömrümü tüketti ömrümü😂
21 Yorumla
+1 yılBuraya sıgmaz yazacaklarım 4 tane A4 getir
140 Yorumla
+1 yılAsla kimsenin onu kırmasına izin vermemesini, her zaman güçlü ve soğukkanlı olmasını, aşka kendini fazla kaptırmaması ile ilgili bu tarzda şeyler yazardım sanırsam
00 Yorumla“Yolun hep kalbin olsun bebeğim, bu konuda bana benzeyebilirsin.”
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılOnu ilk kucağıma aldığım zamanki duygularımı yazardım.
10 Yorumla
+1 yılevlilikten nefret ediyorum karsiyim istemem bigun zorlarlarsa kacarim bende😜basima ne gelirse gelsin umursamammm hersey onlarin yuzunden olur
00 YorumlaÇok uzun bir mektup olurdu ama genel anlamda tavsiye içerir di
10 YorumlaBak oğlum oku okda adam ol ben okumadım çok pişmanım ilerde kafanı duvarlara çok vurursun keşke okusaydım diye babam demişti amcam demişti vb dersin
00 Yorumla
+1 yılBu özel birşey olmalı bu tarz sitelerde neidüğü belirsiz insanlarla paylaşılabilecek kadar basit bir şey değil bahsettiğin şey
00 YorumlaYazdım bile. Zamanı gelince okur. 😊
10 Yorumla
+1 yılHayir yesilcama baglama ya 18 yasinin garantisi mi var mezarlar genclerle dolu.
00 YorumlaAşktan ve bilmiş cahillerden uzak dur bide seni seviyoruz falan 😂🤣😎
00 YorumlaHayat 18 iken çok boktan, daha sonrası daha da boktan. Ne bekliyorsun ki ya
00 Yorumla
+1 yılGalatasaray Üniversitesini kazanmak için çok çalış..
00 YorumlaGünlük tutmuştum artık ara ara karalıyorum. Bir sayfaya yetmez yazacaklarım, bu daha iyi...
00 Yorumlaufaklık bir doğsunda hele :)
01 Anneye merhaba adlı mektubuyla güncesi başlar00 YorumlaHukuk ya da tip okumiycaksan liseden sonra uniye gondermem
00 Yorumla
+1 yılHergün yazıyorum
Hatta kızım okumuş
Hıncın dan babasına gitmek istemedi01 Yorumla- +1 yıl
Yani bana bişey olursa kızım ve oğluma miras benden 3 ajanda dolusu yazı var
Çocuk & Ebeveyn konusunda 547 cevap paylaştı. Çocuğum olduktan sonra düşünmeliyim. şu an bilemem o duyguyu
10 YorumlaOna iyi ve durust merhametli bir insan olmaktan asla vazgecmesini derdim
00 Yorumla
+1 yılDarbeyi doları altın fiyatları vergi borçlarını trump ı dönemin başkanını jggjkj fetöyu daha sayim mi 😑
00 Yorumla
+1 yılSevgili evladım bize ne kadar sövsen azdır bu berbat dünya ya seni getirdiğimiz için çok özür dileriz hakkını helal et.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni seviyorum evladım lütfen sende sadece aileni sev insanlar kötü
00 YorumlaÖncekile okumasını istediğim yas aralıgını belirler ona göre anlayacağı dil ve yaşadığı zamana uygun olacak şekilde bıraktığım. Servet’le neler yapabileceğini ve neler bıraktığımı yazardım ✌️😂🦉
00 Yorumla
+1 yılHic dusunmedim ama cok guuzel fikir ve bu bana guzel biseye ilhan oldu tesekkurler
00 YorumlaBende kalsın. :)
Çünkü hazırladım çoktan.10 Yorumla
+1 yılBeni merak ediyorsan anana sor yazarım😎
10 Yorumla
+1 yılAsıl hayat bundan sonra başlıyor evlat yazardım
20 Yorumla
+1 yılE mail atardık, eskidendi onlar.
10 YorumlaO çocuğuma özel olur burada paylaşamam.
10 Yorumla
+1 yılÇok uzun Bir mektup olurdu bu
10 YorumlaBunu yazan tosun okuyana..
00 Yorumla
+1 yılOkuma a q biz okudukta ne oldu.
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > 18 yaşında okuması için çocuğunuza bir mektup yazacak olsaydınız, ona neler yazardınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler