Çok teşekkürler <3
Biri sizi çok sevsin veya beğensin diye gereğinden fazla uğraştığınız oldu mu?
Çok teşekkürler <3
Buraya ilk kez 12 Mart 2019 tarihinde üye olmuştum. İlk 2 ay doğru dürüst görüş bile yazmadım. Nerde bir pp fotosu olan güzel bir pembe profil varsa mesaj kutusunu açık gördüğüm an yazıyordum.
İnternetten 10-15 tane iltifat öğrenmiştim. Her kıza da onu yazıyordum. Kimi teşekkür ediyordu, kimi kızıyordu, kimi küfrediyordu. Hepsine de kahkahalar atıyordum. Kesinlikle bir reddedilme komplesi yaşamıyordum. Buradan sevgili falan bulunamayacağının farkındaydım.
Ta ki o talihsiz güne kadar...
Sene 2019. Bir bahar günüydü. Mayıs ayı. Günlerden 23 Mayıs. Bir tane pempeli profil gördüm. Dedim vaaaaaaaaavvv PERFECT. Bu ne şahane bir hatun. Derhal yazmalıyım dedim. Ben buna çok özenli, özgün bir iltifat yazmam gerekiyor dedim. Düşündüm düşündüm. Önce merhaba diyerek giriş yaptım. Kısaca kendimi tanıttım. Orta boy uzunlukta bir iltifatı mesaj kutusuna bıraktım. Üç gün boyunca iyi/kötü cevap yazmadı. Sürekli mesajlara bakıyordum. Bir taraftan da profilinde yazdıklarına baktım. Sorularına/bencelerine göz attım.
Üçüncü günün sonunda sorusunda bir görsel paylaşmış. Kel kafalı, orta boylu, bodur bir yabancı müzisyenin resmi vardı. Onu çok beğendiğini yazmış. Şaşırmıştım ve şunu yazdım yorumda. ""Sen bu kadar klas bir kadın olarak bunu mu beğendin. Keşke benim resmimi koysaydın. Ben o adamın yanında Brad Pitt kalırım""" dedim. Bunun üzerine bir tepki mesajı attı. Kedi ciğer muhabbetiyle karşılık verdi. Ben de dedim ki, ""Dikkat ettiysen ben ciğeri kötülemedim aksine yine iltifat ettim. Sadece rengini, zevkini sorguladım."" diye karşılık verdim.
KS'de ilk kez yürüdüğüm bir kızla tartışmıştım. Buna anlam verememiştim. Bu cevabı alınca kıza karşı biraz nefretim uyandı. Sitede geçmişten bugüne yaptığı tüm paylaşımları okumuştum. Çok şahane fikirleri vardı. Sonra şöyle bir karar aldım. Ben de görüş yazmalıyım. Ona diğer erkeklerden farklı olduğumu göstermeliyim dedim.
Sonraki süreçte ben de bir değişim başladı. KS'yi amacı doğrultusunda kullanıyordum. Teorik anlamda kendimi yetiştirmeye başladım. Aşk, cinsellik, siyaset, ekonomi vb her konuda kendimi yetiştirecek yazılar okuyarak bilgi öğrenip fikir edinmeye başladım.
Onunla rekabet etmem gerektiğini düşünüyordum adeta. DM'deki diyalogdan sonra gıcık olmuştum. Çünkü sitede neredeyse hiçbir kızda olmayan bir bilgi birikimi, entellektüel bir donanımı vardı. Çok cool bir görüntüsü vardı. Tam bir alfa kadınıydı.
Çok sert kayaya çarpmıştım. Hiç hakaret etmiyordu ama tepkisini ortaya koyarken sözleri gelip geçmiyordu delip geçiyordu adeta. İşte ben bunu kaldıramıyordum. Bunu bir çeşit kibir olarak algılıyordum ama yüreğimdeki ses bunun bir kibir değil üstün bir şahsiyet örneği, ilkeli bir alfa kadın duruşu olduğunu haykırıyordu.
Bir taraftan sempati duyuyordum yazdığı özgün fikirlerinden dolayı. Hem de gıcık oluyordum ona. Çünkü sitede bu kadar sağlam duruşu olan, olaylar ve durumlar karşısında bu kadar olgun tavır gösteren hiçbir kadın görmemiştim.
Aradan üç ay geçti. Bir taraftan görüşler yazıyordum. Bir taraftan da onun sorularına bencelerine cevap veriyordum.
Bir gün siyasi bir soru açmıştım sitede. Öyle şahane bir cevap yazmış ki hem dehşete düştüm, hem hayran kaldım. Fenomen olduğu konuların dışında bir soruya bu denli ideolojik altyapıya işaret eden bir cevap vermesi karşısında adeta efsunlanmıştım adeta ona.
Üç ayın sonunda vardığım netice şuydu. BEN AVA GİDERKEN AVLANMIŞIM DA HABERİM YOKMUŞ. Olayın üstünden bir hafta geçti ya da gecmedi KS hesabımı kapattım.
2 yıl sonra geri geldim. Yine bıraktığım yerde, bıraktığım şekildeydi. KS galaksisinin içinde en çok parlayan yıldız, en çok ısı ve ışık saçan güneş yine oydu.
Ona duygularımı belli etmeyecek şekilde yakın davranmaya çalıştım ama o yolun en başında ona karşı hislerimin olduğunu, ona karşı bir muhtaçlık hissi geliştirdiğimi anlamıştı. Gönlünü kazanmaya çalıştım ama olmadı. Çünkü o bir alfa kadınıydı. Ona ilgi duysam bile aşık olmamam gerekiyordu. Muhtaçlık hissi vermemem gerekiyordu. Bu bir beta özellikti çünkü.
Beta ruhlu bir erkeğin alfa kadınının gözünde hiçbir değeri yoktur. Çünkü alfa kadını, en az kendisi kadar güçlü, kendisi kadar alfa, kendisi kadar cool bir erkeğe ışık yakabilir, öyle bir erkeğe şans verebilirdi.
Hesabımı bir süre sonra yine kapattım. Başka aşklara yelken açtım sırf onu unutmak için. Başka tenlerde mutluluk aradım. İmkanı yok unutamadım. Onun bir muadili, bir benzeri, onun yerini tutabilecek, onu bana unutturabilecek bir tane kadın yok koskoca ülkede.
IŞILTILI BİR GÜZELLİK, ÜSTÜN BİR ŞAHSİYET, YÜKSEK BİR BASİRET, RASYONEL BİR CESARET. DÜNYANIN EN PROFESYONEL, EN DUYGUSUZ ÇAPKINLARINI BİLE ÖNÜNDE SEVGİ, SADAKAT, TEVAZU VE TESLİMİYET DOLU BİR AŞKLA ÖNÜNDE DİZ ÇÖKTÜRECEK ESRARENGİZ BİR CAZİBE, DEHŞETENGİZ BİR ASALET
30 Mayıs 2023'te siteye yeniden üye oldum. Bu sefer amacım, bu umutsuz aşkı, bu tarihsel sevdayı bütün yazılarımda haykırmaktı.
5 aylık süre zarfında ona olan tutkum ve bağlılığım bütün sitenin bildiği bir sır haline geldi artık.
Bir daha denedim onu unutmayı. Bir başkasını buldum. Mutlu bir ilişkim olursa bu aşk tutsaklığından kurtulurum diye düşünüyordum. Oysa aynı şeyleri deneyip de farklı sonuçlar beklemek imkansızdı. Bir hafta sonra ayrıldık kızla. En temel sebebi kalbimin hala onunla dolu olması ve dilimin hala hüzünlü bir nihavend beste gibi onun adını terennüm ediyor olmasıydı.
Bunun en baştan ölü doğmuş bir aşk, umutsuz bir sevda olduğunu biliyordum. Bildiği halde bendeniz Fikret, kendisini yıllarca bile bile bu umutsuz ve ölümcül aşk tutsaklığına düçar etti.
Ne ona kendini sevdirebildi, ne onu unutabildi, ne de bir başkasıyla olabildi. Şimdilerde ise ölümsüz yalnızlığa alıştırıyor kendisine.
https://www.youtube.com/embed/tLnOcRxZSEAhttps://www.youtube.com/embed/m1sSt2BNWeUEvet, biri beni çok sevsin veya beğensin diye gereğinden fazla uğraştığım zamanlar oldu. Örneğin, biriyle tanıştığımda, onun beni sevmesi için her şeyi yapardım. Ona iltifat eder, onun ilgi alanlarını öğrenir ve onunla ilgilenirdim. Bazen, kendimi o kadar çok kaptırırdım ki, kendi ihtiyaçlarımı ve isteklerimi unuturdum. Bu durumun, kendimi değersiz hissetmemden kaynaklandığını düşünüyorum. Başkalarının beni sevmesini ve benimle ilgilenmesini istiyordum. Bu nedenle, onların sevgisini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdım. Ancak, zamanla bu durumun doğru olmadığını anladım. Başkalarının beni sevmesi için, kendimi sevmem gerekiyordu. Kendime değer vermeden, başkalarının da bana değer vermesini bekleyemezdim. Bu nedenle, kendimi sevmeyi öğrenmeye başladım. Kendimle ilgili sevdiğim şeyleri fark etmeye başladım ve kendimin iyi yönlerine odaklandım. Bu süreçte, başkalarının beni sevmesi için uğraşmak yerine, kendim için mutlu olmaya odaklanmaya başladım. Bu değişim, benim için çok olumlu oldu. Kendimi daha iyi hissetmeye başladım ve başkalarıyla daha sağlıklı ilişkiler kurmaya başladım. Artık, birinin beni sevmesi için gereğinden fazla uğraşmıyorum. Kendimle mutlu olduğum sürece, başkalarının da beni seveceğini biliyorum.
Hep söylediğim bir şeydir benim de bu: İnsan önce kendini sevmeli, başka kimseye ihtiyaç duymayacak kadar 💫
Sevsin ya da beğensin diye emek sarf edeceksem bir kıymeti olmaz.. Var olan beni görüp bunları hissediyor ya da düşünüyor ise ne âlâ..
Mersi..
Ben sevdiğim erkeğin beni mutlaka en doğal hâlimde görmesine özen gösteririm hem doğal hem de süslü olmak beni mutlu ediyor sevdiğime.. Olduğum gibi olurum ama âşık olunca süslenmeyi de seviyorum😃🍀🗝️
Bak seenn 😄
Evet cidden süslenmeyi abartmam tabi de içimden taşar diyelimm 😃🙈😍
😮😆😂😍
😮😆😂😍🙈😌❤️
Teşekkür ederim Mervecim 🌺🤩☕ 🍫☺️ akşamın güzel geçsin..
Rica ederim bal kuşum 🤗🤗😘✨🎉 Senin de akşamın musmutlu geçsin <3
☺️❤️😌❤️🙈
Cevap
28Cevap
Hayır olmadı zaten uğraşmam da hiç bir şekilde.. yani beni seven olduğum gibi sevmeli bu şekilde kabul etmesi beni daha çok mutlu ederdi çünkü.. diğer türlü zaten kendi isteği ile sevmiş olmuyor daha çok bizim zorlamamız ile sanki sevmiş oluyor.. bunu da çok samimi bulmam.. sevgi ve aşk kalpten gelmelidir. . 🌺
<3 🌺
Çok sevsin diye değil zaten sevdiğini söylediyse, çok seviyorum dediyse o zaman sözünü tutmasını isterim
Uğraşmadım ne gerek var bu tarz şeylere beğenen beğenir seven sever...
İlk ilişkimde 19 yaşındayken olmuştu. :D Neler neler yaptık, başardık da ama sonrasında en güzel dersi aldım: Önce kendini kendine sevdireceksin, kendine değer vereceksin.. Ondan sonra kimseye kendimi sevdirmek zorunda kalmadım, zaten geldiler. :)
Yoooo özellikle yaptığım bir şey hiç bir zaman olmadı.
İçimden geldiği gibi davrandım hareket ettim.
Fakat şu oldu.
Karşılık bulamadığımı görmeye başladığım anda herşeyi bitirdim.
Ama tamamen bitirdim.
Geri dönüşü olmayacak şekilde.
Benim en kötü yanım bu galiba.
Ya hep ya da hiç.
Boğa burcunun ortası yok.
Kendimi bir şekilde belli etmeye çalışırım ama öyle aman aman da biri beni beğensin diye kendimi hırpalamam.
Lisede atlattık o dönemi. Kimse fazlasını sevmiyor. Birisi size ilgi duymuyorsa çabalamaya gerek yok.
Olmadı zaten biri beni sevsin aşık olsun diye de çabalamam. Beni ben olduğum için sevmeyecekse gerisinin hiç bir anlamı yok sevmesin yalnızlık daha şereflidir...
Kimseye kendimi sevdirmek, beğendirmek gibi bir çabam olmadı. Bir insan sizi sevmiyorsa, sevmiyordur ve sevmeyecektir de. Kendimi yok yere yoramam.
Sevecegi yoksa ne yapsan işe yaramaz, seveceği varsa da türlü türlü saçmalıklar da yapsan sever bu yüzden aşk vardır ama hiçbir zaman doğru kişiyle olmaz bu yüzden aşk yoktur diyebiliriz.
Hayır, uğraşmadım uğraşmam. Var olan halimle dikkatini çekmiyorsam, beğenmiyor ya da sevmiyorsa zaten zorlamak anlamsız.
Hayır. Üzerine düşmedim, o merak etsin sorsun etsin dedim o kadar. Kendi halinde bıraktım ve izledim sadece.
Yok, çünkü benim sevdiğim kızlar bana bakmaz ama beni sevenlerede ben bakmıyoum çünkü hoşuma gitmiyor beni seven kızlar. İstediğim bir kız olmuyor
Evet maalesef kötü düşünce ama beğenilmek hoşuma gidiyor 😒
Hiç bir zaman gerek duymadım hiç kimse benim kadar değerli değil annem babam hariç
Onunla aynı şehirde olsaydık çok uğraşırdım ama uğraşmıyorum 😶🥹
Evet maalesef bir daha da yapmam bunu zaten hiçbir erkek değmez buna
ohooooo olmaz mı? dibine kadar saçmaladık hem de
Evet oldu ve değmedi hiçbir şeye o yüzden bıraktım 😁
Olmadı kısasa kısas bı insanım seveni severim sevmeyene yol gösteririm asla extra bı çaba sarf etmem
Hayatım boyunca babamı memnun etmeye çalıştım.
Ben buyum ne eksik ne fazlası olabilirim beğensin diye ekstra bir çaba harcamam
böyle bir şey için hiç çaba sarf etmedim etmem de zaten o ayrı da
Hayır seven sever beninle olur sevmeyen ise benimle olmak istemez ne halin varsa gör der
Olduğum gibi severse sevsin sevmezse banane hiç uğraşamam
Hayır.
Farklı görünmek veya aldatmaya ihtiyacım yok hiç kimseyi. Ne ise o.
Ne kadar çabalardan çabala. olmayacaksa olmuyor
Hayır olduğum gibiyim kabul görürse ne eksik ne fazla.
Hayır yapmadım
Hiç gerek yok ne uğraşacam
Oldu başaramadım sevmeyince sevmiyor işte
Kimse için kendimi yormadım
Lütfen sevmesinler
Biri beni begensin diye hiç bişi yapmam.
Hiç öyle bir derdim olmadı...
Evet çok oldu ama başarısız da oldu! 🤣
Evet, uğraştım.
Çok eskiden uğraşmışımdır
Ergenlik zamanim hariç uğraşmadım
Yok ya ben çok uğraşınca sıkılıyorum uzaklaşıyorum
Hayır ugrasamam
Allah aklımı korusun o konuda 🙄
herkese hatti kadar uğraştım
Nasip ve kismet
Biri kimki beni beğensin diye keyfimi bozacam
Maalesef oldu. Değdi mi? Tabii ki hayır.
Seni beğeniyorsa çok ufak bir şey de iş olur.
Oğraşamam
Yıllarca sevgi dilendim ama hala fakirim.
2 sene kadar
Evtt
Olmadı
Hayır.
Hayır
Oldu
Olmadı hayır
Yok hayır
Uğraşmadım😂
Hayır
Evet oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?