İnsanın, bir şeyler olması için uğraşların yok olup gitmesi kadar kötü bir şey yok. Karşındaki insan bir kez olsun hiç bir şekilde, hiç bir şey yapmazken sen varını yoğunu ortaya koymuşsundur. Değiyor mu? Sanmıyorum. Ben değdiğine hiç şahit olmadım..
Birisinin sevgisi için uğraşmak kendini olduğundan farklı göstermeye çalışmaktır bu kısa vadede iyi bir şey gibi görünse de uzun vadede ilişki için zarar verici olur bir ömür boyu olmadığınız biri gibi davranamazsınız ya da asıl benliğinize döndüğünüzde karşı tarafın tanıdığı sevdiği kişi olmaktan çıkacaksınız o yüzden karşınızdaki kişinin sevgisi için uğraşamazsınız her birey kendi sevgisi için uğraşmalı ve çabalamalıdır.
Bir insan aşk için her fedakarlığı yapar şartlar, koşullar, zorluklar ne olursa olsun yapar sevmek için sevilmek için değeri değerle kaldırmak için ama bir şeyin farkında değildir yaptığı bunca zahmet bunca zorluk, fedakarlık değmiyormuş yanlış bir kalpte olduğunu kabullenemiyor, gururuna yediremiyor çünkü bunları tek taraflı yapan daha çok seviyor yıpratıyor kendini habersizce, olmayacak duaya amin dedirtiyor ama olmuyor çünkü değmiyor karşındaki bunu hak etmiyor.
Selamlar.. Sevdiğim insan için elimden gelen fedakarlığı yaparım.. Fakat karşılıklı bir sevgi varsa ortada.. Yani körü körüne kimse için yapmam tek taraflı fedakarlık.. Keyifli geceler..
Yani Türkiye koşullarında çoğu çaba erkeklerden beklendiği için çaba gösterdiğim oldu. Ama birisi beni sevsin diye değil. Birisi beni olduğum gibi sevmediği sürece önemi yok.
Lise de iken uğraştığım biri olmuştu. Öyle bir takıntı yaptım ki benden hoşlanan çok kişi olmasına rağmen ondan vazgeçmedim. Şimdi ki aklım olsa o güzelim yıllarımı daha verimli ve eğlenerek geçirirdim.
insan için uğraşırım ama sevgisi için uğraşmam çünkü birisi beni sevmeyecekse zaten ne yaparsam yapayım sevmeyecek sevecekse de varlığım yetecektir, benimde istesemde zorlasam da sevemediklerim oldu ve nefes alıyor diye mutlu olduklarımda oldu
Karşımdaki insanın sevgisi için değil benim ona olan sevgim için uğraşırım değer mi değmez mi orası kişiden kişiye değişir bence sevmek güzel karşılığını alamasak bile seven bir yüreğe sahip olmak ayrı bir duygu 🙂
Evet oldu kararından dönmedi , bazen çaresiz kalıyorsun , bazen nerede hata olduğunu arıyorsun, ben kolay kolay kaybetmeyi sevmem , ama beni çok uğraştırdı , benden uzak dur artık demesi bana yetti
yapmıştım bir zamanlar ama zaman kaybı olması ve senin yaptığın herşeyi basit görmesi veya zorunda olduğunu düşünmesine sebebiyet veriyor gereksiz yani