Ben şu an aşık olduğum insanlayım ve çok mutluyum. Herkese de sevdiği ile yaşamayı dilerim.
Olur ya seversiniz ve o hayatı düşlersiniz ama ne yazık ki sevdiğiniz başkasıyla yaşamayı tercih eder eğer gerçekten seviyor iseniz saygı duyun ve geri çekilin, insan sevdiğinin hayatını mahvetmez, mahvetmemelide zaten.
Olmayacak diye birşey yok olsada bu dünyanın sonu değil. Evet çok zor hatta ihtimalini düşünmek bile ölüm gibi geliyor, bir an düşündüm de Allah göstermesin dedim ve öyle olmasın onsuz kalmayım diyede tüm varlığımla çaba harcamaya devam edeceğim.
Herkese karşılıklı yaşaya bilecekleri aşklar dilerim, aşkla kalın.
Kolay kolay etkilenen ve âşık olan bir insanım değilim hatta tüm kadınlar bana dünya ahiret bacım gibi gelir ama bütün bunlara rağmen bir kızdan etkilenmiş ve ona âşık olmuşsam o artık benimdir, kimseye yâr etmem. Ben onu her türlü etkilerim ve ona ilgisi olan tüm erkekler de benim ebedi düşmanım olur. Kurtlar, kuşlar, bütün canlılar dişiye kur yapmak için birbirleriyle mücadele eder ve kazanan, en başarılı olan dişinin sevgisini hak eder. Bu doğanın bir kanunudur ve insanda da aynı arzular görülmektedir. Ama eski sevgilimin yeni sevgilisi olduğunu öğrendiğimde beynime kan gitmemişti. Bir kadın benden ayrılsa bile yine beni sevmek zorunda! :D
Yıl 2007. 18 yaşındaydım bir kıza taparcasına platonik aşıktım. Kız benden bir üst sınıfta okuyordu. Okulun son günüydü. Kızın sınıfındaki bir kıza ondan çok hoşlandığımı söyledim. Benim için şu parkta oturup beni beklermisiniz dedim. Tamam dedi. Sonra kızların yanına giderken motora arkadaşımıda aldım. Kızların yanına gittik ben utancımdan kıza bakamıyordum. Kız yanımda getirdiğim arkadaşıma teklif etti. 1 yıl kendime gelemedim. Askere gidip geldim dükkan açtım bir gün dükkanıma o arkadaşım dilenci olarak girdi. Hiç utanmadan parada istedi. Bende eski günlerin hatırına çorba paradı verdim
Onunla beraber ölüme bile giderdim. Onu o kadar çok seviyordum. Aşık olmuştum. Onun için günlerce uyumadım. Cook dua ettim. Ona hem maddi hemde manevi destek oldum. Ödevlerini yaptım , vs.. Ama o beni hiç sevmemiş , seviyormuş gibi yapmış. Beni bir başkasına tercih etti. En acisida şu oldu , daha düne kadar seni seviyorum diyen kız , seni sevmiyorum demişti. Beni rahat bırak, şu an konuştuğum çocuğa zarar verirsen , senin canını yakarım demişti. İnsan aşık olmamalı bence, aşık olunca kendini düşünmüyorsun. Kendine çok büyük zarar veriyorsun. Benim saçlarıma aklar düştü üzüntüden. Depresyona girmiştim. Neyse ki geçti ama saççlarımdaki aklar duruyor. Sırf dış görünüşe bakarak aşık olmayın. Herşeyi ile inceleyerek sevmeli insan. Nasıl ki bir başkasının bardağı ile çay ve su icmiyorsak. İyice araştırıp öyle sevmeli.
20 yaşındayken sevgilim beni bir daha arama evleniyorum demişti. Zaten aramıyordum niye öyle dedi anlamadım. Çoluk çocuğa karışmıştır şimdilerde herhal.
İçimde yara değil, çok oldu atlatalı ama lisede sevdiğim oğlana açıldıktan bir hafta sonra benim 2 onun 1 üst sınıfından bir kızla sarmaş dolaş karşıma çıktılar😂
Hoşlandığım kişiyse bilmiyorum oldu mu olmadı mı ama bana olmadı o kesin
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Vallaha hayatıma giren herkes benden sonra aya çıkıyor. Adamla kavga ediyorum geliyor bir kaç sene sonra başıma müdür oluyor. Başka biriyle sıkıntı yaşıyorum bana ne yapabilir ki diyorum geliyor şirkete genel müdür oluyor. Kızdan ayrılıyorum beter ol diyorum kız sadece filmlerde olur dediğim şekilde yakışıklı fabrikatör buluyor evleniyor. Ben kendimi iyi sanıyorum, ahım tutar diyorum. Dumura uğruyorum. Yoksa kötü bir insan mıyım acaba
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet ergenlik zamanında aşık olduğum benden hoşlanmamıştı En büyük aşkım karşılıklıydı 2019 yılında, sarışın mavi gözlüydü.. Yaşı 30 lardaydı, büyük ihtimal evli olduğu için hoşlanmakla kaldı ya da sevgilisini bırakmadı bilemiyorum. Sonuç olarak hep gözden çıkarılan ben oldum.
Aşık olduk ve sonra o başkasıyla evlendi. Bende hayatıma döndüm. Ne kimse için yaşanır nede ölünür. Herkes kendi hayatını kendisi için yaşadığı sürece insandır. Farklı davranan oyuncaktır.
hadi diyorum o hayatımıza sonradan girdi aşık olduk tanıyamadık ona tamam. E bu ırıspı benim ilkokuldan beri arkadaşımdı üstüne hiç utanmaları da yok sözlendim söz günümde gözümle gördüm aw tencere kapak oldular xd
Birbirinden nefret eden iki kız aynı çocuğa aşıktık , o çocuksa benım sıra arkadasım diğer kızınsa çocukluk arkadası olan arkadasımıza asıktı. Çok ağladık ama hiçbirimize yar olmadı 6. sınıftaydık ilk çocukluk askımızdı fvlrrpre. Sonuç olarak bu sayede o çocuğa aşık iki kız en yakın arkadaşız şu an , gülüyoruz.
aşkı gerçek manasıyla yaşasaydım onu benden bir insanoğlu alamazdı 💖 bir bile değildim, hiç oldum ne utanç kaldı ne korku ne bağ AŞKı istedim öyle yürekten istedim ki, yürek eridi..
Evet oldu, 5 yıllık ilişkim vardı ve biz evlenmeyi düşünüyorduk ama o da ne aniden karşımda başka biriyle benden habersiz evlendi. Meğer arkamdan neler neler çeviriyormuş, neden erkeklerde bizler kadar sadık olamıyor anlamış değilim. 🤦♀️
Hayır, ondan vazgeçtikten sonra bir başkasına yar olup olmaması çok da alakadar etmez beni. 😀 Şu ana gelince aşık değilim fakat hoşlandığım bir bey var. Nasip kısmet diyoruz bakalım.