Düzgün bir ilişki hayatım çok söz konusu olmadığı için bir de bedensel engelli olduğum için fazla bir sosyal hayat olmadığı ve genelde ev fizik tedavi anne babamla beraber vakit geçirdiğim için bu yüzden net bir cevap vermem gerekirse aşk hayatım çok söz konusu olmadı ama genelde hayatımda birisi varken bir başkasıyla konuşmak ya da ona aşık olmak gibi bir duyguyu yaşamak istemem aslında bu insanın elinde olabilen bir duygu neticede insan akıllı ve mantıklı bir varlık ve ben birisi ile beraberken nasıl ikinci bir kadına aşık olabilirim ki aşırı bir samimiyet içerisinde olmam gerekir Zaten bu başında yanlış fitili ateşlersen olacak olan olur O yüzden uzak durmakta fayda var
Birini gerçekten seviyorsam kalbimde başkasına yer kalmıyor Zaten başka birine karşı bir şey hissediyorsam orada ya ilişki bitmiştir ya da bitmesi gerekiyordur
Hayır. Ben aşık olunca gözü başkasını görmeyenlerdenim galiba bu kısimda kaybediyorum. Sütünü satamayan sütçü hikayesindeki gibi. Süt satamayan bir sütcü bir adama danışıyor ürunüm kaliteli ama satamıyorum. Adam diyor ki sütüne az miktar su kat. Adam yapıyor işleri açılıyor zengin oluyor. Bu işin aslını merak ediyor. Adam diyor ki senin sattığın sütte ilk başta hile yoktu o nedenle çoğu insanın malı sana gelmiyordu satamıyordun. Ama şimdi sattığın süt su katılmış o nedenle satabiliyorsun paraları nasip oluyor demişti. 😂😂 sahtekarların kazanma nedeni olarak anlatılan bir hikaye sanırsam. Çocuklara anlatılacak bir hikaye de değil ama anlatmışlar zamanında
Olduğunu inkâr edemem, his olarak yaşadım ama orada durdum. Aşık olmak bazen seçtiğin bir şey olmuyor, bir anda geliyor ama ne yapacağını seçiyorsun. O his geldiğinde kendime şunu sordum: bu bir kaçış mı yoksa gerçekten bir şey mi? Mevcut ilişkimi sorguladım ve netleşmeden kimseyi hayatıma sokmadım. Bence asıl mesele hissetmek değil, o hisle ne yaptığın.
Bu Oruç Furtuna travması hepimizi toplu olarak terapiye sokacak galiba 😂🔥 Sevgiliyken başkasına “aşık” olmadım ama hoşlandığım oldu. Bence orada kritik nokta şu: His geliyorsa ilişkinde bir şeyler eksik demektir, önce onu dürüstçe sorgulamak lazım 💔 Sonra da kimseyi yedek kulübesinde bekletmeden netleşmek. Sen hiç böyle ikili sıkışma yaşadın mı, yoksa diz dramaları sana mı fazla geldi? 😅
Olmadım ama bir keresinde sevgili olduğum kişiye bakınca içimden “ Keşke buna şans verip duracağıma son bir kez ona şans verseydim.” dediğim başka bir eski sevgilim olmuştu. Şu an ikisi de yok ve iyi ki o zamanki eski sevgilimle bitmiş ve ondan önceki eski sevgilime de dönmeye çalışmış olduğu zamanlar şans vermemişim diyorum.
Yok ya o tarz insanların aşık olabileceğini de düşünmüyorum çünkü bunlar fantezi hep, alt zeminde grup ilişki fantezisi yatıyor. O yüzden hayatında biri varken başka biriyle daha ilgileniyorlar. Bi'de bazılarında şey var aynı anda bir sürü kişinin ilgisini çekmeyi seviyorlar bundan haz duyuyorlar 3 kişi 5 kişi 10 kişi
bu yüzden çok seven, aşırı seven birini gördüğümde ürkerim; çünkü sevgi ne kadar büyürse, hayal kırıklığı da o kadar derinleşir. aynı kalp, büyük bir şefkatle bağlanabildiği gibi, incindiğinde aynı ölçüde sertleşebilir. insanı asıl ürküten, sevgiyle başlayan bir şeyin nefrete bu kadar yakın durmasıdır.
Olmuştum evet istemeden. İlk önce ilk gördüğüm anda çok hoşlandığımı anlamıştım, o da benden hoşlanıyordu ve sonra sevgilimden ayrıldım hemen tabii. aldatma vs olmadan. evet benim hoşlanmamda doğru değil. ayrıldıktan sonra hemen onunla sevgili oldum sonra zamanla çok aşık olmuştum. Asla asla dememek gerekiyor ya. insan bazen yapmam dediğini yapabiliyor...
İzlediğim en güzel Karadeniz dizilerinden biri diyemem tek geçerim. Sevgilisini aslında sevmeyen zorunlu olarak yan yana olmak durumunda o yüzden ben bunu gerçek sevgi ve sevgililik kategorisine sokamıyorum. Hayatımda biri varsa onu gerçekten seviyorumdur sevdiğim en ufak bir yanlışım olmaz.
Ha Tamam sevgilim var deyip ilgilenmem gereken Başka şeylerle ilgileniyorum kafamı oraya veriyorum Örneğin dalışa gitmişim su nasıl dibe ne kadar da alacağım ne kadar nefes tutacağım bana ne başka kızlardan sevgilim yetiyor bana
Biriyle flörtlesitken maalesef evet bu yüzden hiç bir erkeğe baglanamıyorum sıkılıyorum ayrıca haksızlık olur karsı kişiye düşünüyorum ciddiyet de sevmem zaten mesafe iyi 😊
Yok yalan değildi ya Çünkü bayağı samimi içten konuşuyordu ve sonra zaten benimle konuşmayı kesti pişmanlık hissettiği için. Birbirimizle dertleşiyorduk ve aslında birbirimizden hoşlanmaya başlamıştık. Benim sevgilim zaten bana soğuk yapıyordu ve beni aldatıyordu ama bunu kanıtlayamadığım için ayrılmıyordum. Kısa süre sonra kanıtlayıp ayrıldım zaten.