Okeyyy aşkınnn olmayım başkasının aşkı olayımmda gör 💅🏻🪭🦥

Okeyyy aşkınnn olmayım başkasının aşkı olayımmda gör 💅🏻🪭🦥

Bir başkasının aşkı aslında onunda aşkı olmayabilir.
Çünkü aşk sevmek demek değildir. Kolay kolay karşılıklı aşk insanın başına gelmez gelmediği için insanlar evliyken bir başkasına aşık oluyorlar.
Tek taraflı olunca Birisi aşık diğeri sevgi ve diğer materyaller uyumlu olunca karşılık verirler empati sempati ile mahcubiyet ve mecburiyetler dahilinde tek taraflı aşık olana bir çok buna çocuk da dahil bağlar.
Ama bu bağ sevgi verenin başkasına aşık olmasına engel değildir bu yüzden evliyken aşık olan çok ama o bağın gücü ve kaderin cilvesi zinanın haram oluşu, tek eşlilik gibi nedenlerle aşık olan kalbine gömer.
Gömmeyen zaten aldatıyor yıllarca kaçamak sürdürüp veya yakalanıp yuvasını yıkıyor.
Aşk dikenli bir yoldur bu yüzden cesaret bulup yürümek değil dikene basmak en güzelidir.
Yoksa herkes çift taraflı karşılıklı aşkını bulmaya çalışsa insanlığın soyu tükenirdi. Öyle böyle tek taraflı aşık olacağız sevgi saygı verilince yaşayacağız veya bize aşık olanla çoluklu çocuklu yaşayıp gideceğiz.
Hayır kimsenin sevgilisine aşık olacak kadar karaktersiz değilim. ya da bir başkasının sevdiği kişiyi sevmem. aşk zaten benim için karşılıklı yaşanan bir durumdur bunun dışındakiler zaten insanın hayal dünyasına ya da platonik aşkına giriyor. bende bunları yapmazdım.
Bilmeden bir kez olmuştum. Bir, bir buçuk sene önce. Meğersem yanım sıra 4 yıllık bir ilişkisi daha varmış. Kızı da ilk kez aldatmamış. Zaten onlar da şu an ayrı.
Cevap
14Cevap
Bir başkasının aşkına aşık olacak kadar şuursuz, dengesiz, haysiyetsiz ve karaktersiz değilim 😅
O nasıl oluyor be olmadım sanırım bilemiyorum
Anladım balım yok öyle birini sevmedim
🤗🤗 başkasının aşkını napayım bilsem kudururum anında silerim yapamam
Aşık olmuştum ama arkadaşım seviyor diye hep içimde sakladım. kendi sevgimle başkasına katil olmanın ne anlamı var
Bilmeden belki, ne bilelim müneccim miyiz? Kişi başına düşen milli manita sayısı kaçtı🤔
Hayır çok teklif aldım aldım arkadasimin sevgililerinden
Allah nasip etmesin ya öyle aşkı.
Hayır ama benim aşık olduğum kişi başkasına aşık oldu 😅
Ask mesk yok bizim hayatımızda biz yaşamaya çalışıyoruz
Bilmeden belkide evet bilemiyorum
Evet valla. Bana nasip et Allahım derdim hep.
Kendi aşkımızı bile bulamadık daha :d
başka aşklara imrendiğim oldu
Hayır hiç öyle bir şey yaşamadım
Olmadım
Benim aşkıma da kimse aşık olamaz
Olmadım umarımda olmam
Yok aşkı olanlar bacım genelde.😀
Hayır. Çok tuhaf bir durum olmalı.
Hayır tabiki de
Oldum maalesef bırakmak zorunda kaldım
Aşık olmadım
Asla