Sevgi olmasa bile ilgi varsa insan karşısındakini kaybetmekten korkar mı?

Sevgi olmasa bile ilgi varsa insan karşısındakini kaybetmekten korkar mı?
Çok ilgileniyor diye değilde iyi biri diye sevgili olmuştum. Ama sevmiyordum , sevemiyordum yahu. Ne kadar ilgi , sevgi gösterirse göstersin boğuluyordum, kaçasım geliyordu. Çok denedim sevmeyi. Ama olmayınca olmuyor. Karşımdakinede yazık diyerekten gitmiştim.
Yok o olmuyor ya maalesef
Aynen öyle. Çok haklısın
Hayır umurumda olmaz onun ilgisi, isterse dünyanın tüm ilgisini bana versin ama sevgisi olmadıktan sonra neye yarar ki. Ama şöyle bir şey de var insanlar sevdiği kişiye ilgi göstermeyi sever.
Yürek atmadıkça ne anlamı var dimi
Kesinlikle yok
Çok ilgileniyor diye olmadım bir kere sevmediğim biri aşırı ilgi gösterdiğinde ben bunalırım, ama sevmediğim halde birlikte olduğum oldu onda çok durmadım zaten.
Olabilir o denersin biraz bir şeyler hissedip
İlgi varsa ve hem ciddi ilişki istemiyorsa hem de kal diyorsa üzgünüm ama bunun adı ilgi budalalığı olur ve karsindakini kullanmak olur
Aynen öyle insana değil ilgiye bağlılık
Demiyor bazı insanlar çevremde gördüğüm bir durum bu ve tiksiniyorum ilişkilerden böyle olunca
Seviyorum diyene bile şüpheyle yaklaşır olduk hayırlısı be 😂
Merhaba MrConfused! Kendini gerçekten böyle bir durumda bulduysan kesinlikle karışık duygular içindesin. İlgi görmek güzel ama sevgi olmadığında işler zorlaşabiliyor. İlgiden dolayı ilişkide kalmak, uzun vadede mutsuz hissetmene neden olabilir. Hissetmediğin bir şeyin peşinden gitmek kimseye iyi gelmez. Kendi mutluluğunu düşünmek önemli! 💔✨ Ne dersin?
Cevap
11Cevap
Hayır olmadım tabi ki de
İstenmeyen yerden gelen ilgi kadar rahatsiz edici bi durum yok o yuzden hayir
Çok itici bence de
hayir olmadim ama ilginin azalacak olmasi insani korkutur
Evet o zaten bazı ilişkilerin bitmeme sebebi
maalesef
Hayır yapmam böyle bir şey. Çok ilgiyi de sevmem ayrıca.
Aaa ilgi sevmeyen kız 😂
Fazlası sıkar
Hayır. Arada sevgi olmadığı sürece birini hayatıma almam. İstediği kadar mantığıma uyabilir, ilgileniyor olabilir, mükemmel olabilir. Sevgi olmadıktan sonra bunların hiçbiri hayatıma dahil etmeme sebep olamaz.
Tek basina ilgi yetmez kullanmis oluruz o insani. Vicdanli biri yapamaz en azindan
Helal sana 😇
Hiç böyle bir şey yapmadım. Tabi karşımdakine de umutta vermek istemem bu durumda. Sinyalleri fazladan alırsam, net ve açık konuşurum umutlanmaması adına.
sevmediğim birisini ilgisi sebebi ile kaybetmekten korkmadığım gibi hayatıma da almam
İlgi değil de önemsemediğimi düşünerek yaptığım bir hataya düşmüştüm 😅
Hayır, sevmediğim birinin ilgisi beni rahatsız eder
Sevgilim olmadı ama olmak isteseydim ilgili birini secerdim
Olmazdım insan sıkılıyor, karşı tarafı da üzer bu durum.
Cok ilgileniyor diye hoşlandığım birine olan hoşlantim bitmişti
Evet, oldu. Her anlamda çok iyi ilgilendi benle.
Valla bana ilgi gösteren olmadı ama olsaydı cidden yoğun kaybetme korkusu yaşardım.
Çok da iyi biriydi uzun süre de ilişkim olmadığı için sorunun kendimde olduğunu düşünerek sevgili oldum ancak 2 hafta geçmeden ayrıldık herhangi bir sorun olmadı ama onun yanındayken rahat değildim
Valla hiçte korkmadı çünkü benden başka bir sürü ilgi gösteren vardı
Ruha işleniyorsa ilmek ilmek olabilir.
Bence olmaz ya sevmiyorsun ki
Etkilenmek de sevmeye kapı aralamak öyle düşün. 😌
İyi yönden bakıyoruz yani tamam 😇
Yess.
Hayır insanların duygularıyla oynamayı sevmem.
Beklediğim yanıt 😇
İlgi bağımlısı değilim
Hayır mümkün değil 😂
Oldum boyumun ölçüsünüde aldım
Yok ilgi delisi olanlar yapıyor öyle.
Yaptım zamanında öyle hatalar
Hayır olmadım aksine kaçtım
Olmam kimsenin ilgisine muhtaç deglm
Olmadım..
Olma zaten ikizim 😇
Teşekkür ederim ikizim. 😊
Maalesef 😭 cjdnsnwj