Olurum
Olmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlk başta günaydın Umarım iyisindir her şey gönlünce göre olsun Kendine dikkat et Benim ablam çarşaflı Ve sohbet hocası olmak istiyor Ondan abdülkadir geylaniye bağlı kuran kursuna gidiyor Bu zamana kadar hiçbir erkekle sohbet ya da muhabbet etmedi Ve eline erkek eli bile değmedi Kendisi namazını kaçırmadan her daim kılar Kuranı tecvidli okumaya gayet gösterir Ve evde ilahi açıp gezenerek söylemeye başlar Kalbi ise çok temizdir Hep iyilik için atar Saygılı ve kibar konuşur Ondan ablama göre bir erkekle o kadar içli dışlı olmayacaksın Özelliklede flört ya da sevgili olunca kız anca kendini erkeğe kullandırmış olur diyor Ondan erkekle arana mesafe koyman lazım Kendine dokundurtmaman lazım Anca bunlar evlendikten sonra olur diyor Bende ona bu düşincesine tepkisiz kalmama rağmen saygı duyuyorum Çünkü bir insanın düşüncesine genelde saygı duyulması lazım Normali de odur
abla ne diyon awq
Anlıyorum.
Hiiç öyle işte kenks, deliyim ben, buraların delsiyim, çok da şe etme gerek yok
deliyim işte ondan
evet
teenks keenks
Temas dediğiniz şeyler berbat ben hiç sevmem dokunmak falan dokunani da gömerim 😤
Evlenmeden dokunmak isteyenle ilişkim olmaz 😒
Helal lan Yusufii
Teşekkürler dayı oğli 😂
Rica ederim cano aynı düşüncedeyiz
Oldum. Elimi bile tutmak istemeyen birisiyle beraberim. Yani bu muhafazakarlıktan ya da dindarlıktan değil. Onun bu tutumundan bağımsız olarak ruhsal olarak çok yıprandım. Sanırım şu an uzatmaları oynuyoruz.
Temas olmalı insan sevdiğine dokunmak ister hissetmek ister..
Cinsellik olmak zorunda değil elbette ama sarılmak öpmek elini tutmak bunlar olmazsa ne diye seveyim o kişiyi.
Teşekkürler eig için
Cevap
15Cevap
Evet ben olurdum.. ama temas etmeyen insan bana normal gelmiyor. teması herkes sever
İnsan dokunmadan birisiyle nasıl sevgili olabilir ki bunu istemeyen birisi bence kendisine sevgili yapmasın görücü usulü evlensin.
Ya elini tutarsın elini omzuna atarsın bu kadar. Yani temas sevmeyen kişiylede sevgili olunulur yani niye illa sevgili denilince temas geliyo akla anlamıyorum
Temas şart aga. Manitanın arkasından sessizce yaklaşıp enseye şaplağı patlatıp naber lan evrenin en güzel karısı demem lazım
Ben bulaşmadan duramam canım benim bol sinir krizi geçirmelik bir aşk vadediyorum jsksjjsjs
Olurdum ancak abartı durumdaysa yani omzuna dokundum diye de kızarsa olmaz yani.
Evlenince de sevmeyecekse sıkıntı ama onun dışında problem yok.
Bence bu abartı sevdiğim insana da bir zahmet dokunayım, olmam
ben olamazdim galiba ama bende temasi sadece sevdigim kisilerde seviyorum
temas önemli bir şey bence olmak istemezdim ya zamanla yeteri kadar benden hoşlanmadığını düşünürdüm
İnsan sevdiğine temas etmek ister illaki ama zorlamaya da gerek yok. Bu arada polat elif ne alaka : )
Benim için harika olur ben sevmem eli kirli gibi hissediyorum biri saçıma dokunsa özellikle direk ayrılırım dokunmasın o ne kadar temiz olsa da pis gibi karşımdaki hissediyorum
Olmaz çünkü ben temas bağımlısıyım jddkfk
Olabilir. Ben de sevmem zaten.
Hayır sevgili olayı saçma zaten
Olurum seviyorsam
Yok eli hep üstümde olcakk
Seven kişi ile olamam.
Temas şart
Zina haram evlenmeden temas gunah
İşte ben.
evet
Hayır.
Temas yoksa keyif de yok olunmaz