şu yaşa geldim ve hala bekarım. yaşıtlarım ikinci çocuğunu planlarken ben yalnızım. sevgilim bile yok. hayatımda görüştüğüm insanlar oldu ama hiç bir zaman bir ilişkinin içinde olmadım. ya eski sevgililer birden kıymetli oldu ya da başka insanlar çıktı ortaya. geçen birinle görüştüm aramadı bile sallamadı. eskiden çok gururluydum artık gurur da kalmadı. ben mesaj attım cevap vermedi. bu panıkle karşımdakinin çok üstüne düşüyorum galiba. eskidende çok gururluydum. benim bir yuvam olmayacak mı? zaten çok zor beğenirim beğendiklerimdede hep birşey çıkıyor.. hastayım yorgunum. işe bile gitmek istemiyorum. herkes soruyor hala biri yok mu yok mu diye. insanlara hesap vermekten bıktım usandım. annem bile hasta oldu üzüntüsünden. yatağa düştü. niye böyle oldu. hep hayatıma dikkat ettim kimseyle ilşkiye girmedim. şu yaşa kadar hep iyi biri oldum. nedenn böyle oldu.. hala evdeyim..
Cevabın nedir?
+1 yılAşagıda alıntı yaptıgım yazı seni feraha kavuşturacaktır
Bu kısmet bekleme meselesini, maneviyat büyüğü İsmail Fakirullah Hazretlerinin verdiği misal, pek güzel açıklamaktadır:
Öğrencilerinden birinin eline bir testi verip kuşluk vakti çeşmeye gönderir Fakirullah Hazretleri.
Ne var ki öğrenci çeşmenin başına varınca oradaki çocuklarla oyuna dalar, ta ikindiye kadar oyun sürer. Nihayet gün batarken aceleyle testiyi doldurup döner. Bunca vakittir orada oyuna dalan öğrenciyi bu defa arkadaşları aralarına alıp hırpalamak isterler. Ancak Fakirullah Hazretleri müdahale ederek der ki:
– Neye suçluyorsunuz arkadaşınızı?
– Kuşluk vakti gönderdiniz ikindi üzeri döndü, bizi bu kadar bekletmeye hakkı var mı? derler.
Büyük insan şöyle izah eder geç kalma sebebini.
– Arkadaşınızın kabahati yoktur bu bekleyişte. Çünkü, çeşmenin başında oyuna dalmaya mecburdu. Kısmetiniz olan su henüz kurnaya gelmemişti, yoldaydı. Başkalarının kısmetini doldurup da size getiremezdi. Ne zaman yoldaki sizin kısmetiniz kurnaya geldi, işte o zaman oynamayı bırakıp testiyi çeşmeye tutarak kısmetinizi doldurup getirdi. Onun kabahati yoktur, yoldaki kısmetinizi beklemiştir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
allah dıleyene verır
bekleyene daha ıyısını verır
sabredene en ıyısını verır..
sız yaslı degılsınız oncelıkle henuz bır seylere gec kalmısta degılsınız.. sızın yapacagınız evlılık 20 sınde 23 unde yapılan evlılıkten cok daha saglam olacaktır tecrubenız sayesınde.. uzulecek bır sey yok bazılarının kaderınde bıraz gec yazılıdır.. evlılık bır kere yapılmalıdır aslında:( pişman olup ayrılmaktansa gec olması evladır.. bekleyın sabredın bıraz ınsan ıcıne cıkın cevrenızı genısletın.. allah sızı ıyı ınsanlarla karsılastırsın57 Yorumla
Soran+1 yılamin.. ama çevre yapma imkanım yok maalesef
- +1 yıl
29 yaşındayım diyorsun, işe gidiyorum diyorsun ve ortam yapabilme imkanım yok diyorsun? Ne yani baban eve gel akşam ezanından önce kızım mı diyecek? Hiçbir şey için geç değil. Ama hayatında artık radikal kararlar Almayıp elmanın çöpü, armudun sapı dersen daha 29 değil 49 a kadar beklersin, haberin olsun.
Soran+1 yılne yapayım.. istemediğim birinle evlenmiş olmak için evleniceğime yalnız kalırım daha iyi. sevmeden olmaz
- +1 yıl
Bulabildiniz aradiginiz kisiyi bir yıl olmusta hanimefendi
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasibin gelir seni bulur merak etme :) çok iyi biliyorum o piskolojiyi bazen olur banada ama sonra cevreme bakıyorum eminol Allahın sevdiği kulusun canın birçok kez yanacağına bir kişi gelir bir ömür mutlu olursun oluruna bırak böyle de hayat güzel inan bana herseyin hayırlısı ne demişler s"en yusufu arama aşkı ara mevla sana yusuf uda verir askıda" bizim ser gordugumzde bir hayr hayr gördüğünüzde bir ser vardır bu arada yaşlı filan değilsin asıl olmasi gerek yaşlar bu. Oyüzden sevdiğin insanı kazanmak için uğraşma bırak o seni bulur.
012 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın.. allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılBirde görücü usulüne okadar soğuk bakma yani başkaları iki kişinin huyunu uzaktan daha iyi analiz eder bundan dolayı iyidir bikaç kez görüşüp taniyabilirsin sonuçta istemez beğenmez isen zorla verecek ya da gorustugunle illa evlenecek sin diye bişey yok. :)
Soran+1 yılöyle biride yok ki görücü falan. ailemin tanıdığı pek kimse yok
Cevap sahibi+1 yılAnladım özelden konuşalım bwn yardımcı olcam bu konuda Allahın izniyle sana ama annenin adı ve senin adın lazım özelden mesaj at
Soran+1 yılTamam canım
Soran+1 yılAma seni nasi eklucem
Cevap sahibi+1 yılEklemeden mesaj yolla ben eklerim eklenmiyorsa
Soran+1 yılişste nasıl atıcam
Cevap sahibi+1 yılProfiline tıklayınca mesaj at çıkmıyor mu acaba kapatmış mıyım onuda
Soran+1 yılKapamissin
Cevap sahibi+1 yılAçtım dün senle yazistiktan sonra şuanda acik
Soran+1 yılIyide göremiyorum
+1 yılÖncelikle unutmamanız gereken bir şey, siz bugüne kendi başınıza geldiniz, ve çok güçlü bir kadınsınız. Seçici olmaktan asla vazgeçmeyin, yaşım geçmiş diye düşünmeyin, eğer nasibinizde varsa gelir sizi bulur, belki de yoktur bu dunyanın sonu değil asla, ne evlilikler var halini biliyoruz, hayırlı olmayacaksa olmasın, diyorum ya siz güçlü bir kadınsınız bugüne kadar yaşadıklarınızla gelmişsiniz, birini bulcam derdine düşüp kendinizden ödün vermeyin, ayaklarınızın üstünde dimdik bir kadın olun, umarım her şey istediğiniz gibi olur
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim... cok duygulandim okurken.. ne iyi yurekli bir kizsin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
96Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendımı gordum. yas 29 dayandı. ama ben secıcı oldugumdan bu duruma geldım. sevdıgım baska sevenım baska oldu hep.. secıcıcılkten kastım cok farklı.. ben uni mezunuyum 4.000 gelırım var aylık ama ılkokul mezunu bı kızla bıle evlenırım. yeterki aklımdakı seyler tutsun. sesı kadıfe gıbı yumusak agır baslı bos konusmayan zeki utanma duygusunu kaybetmemıs erkeklerden zıyade kız arkadaslarıyla vakıt gecırmıs hanım hanımcık bı kız. en önemliside merhamet, aidiyet, vefa kavramlarını barındırması.. ne hıkmettse cevremde bana onerdıklerıde hep bunun tersı oldu.. benım goruntum aile yapımız batılı bıraz.. bundan dolayı hep batı kulturune ayak uydurmus rahat tıpler oldu hayatımda.. ama ben tam tersı bı kız tanımak ıstedım olmadı. benımde en buyuk hasretım cocuk.. sanırım bız evde kaldık. sırf evlenmek ıcınde evlenmek karsıdakıne haksızlık olur. senın gıbı benimde ruhsal durumum mahvolmus durumda. depresyon hapları kullanmaya basladım. baska turlu bu hayat cekılmıyor. intiharın esıgıne kadar geldım. mutlu olmak sankı etrafa nese sacmak hayal gıbı bısey. sankı ulasılmaz bı hayal. gulen mutlu olan ınsanları gordukce ıcım daha bı huzunlenıyor kendımı daha bı kucuk gormeme sebeb oluyor.. nıey anlattım bende bılmıyorum.. ama tek olmadıgımı bılmek bıraz bencılce olucak ama hosuma gıttı. cunku bu sıteye gırınce sankı benden baska herkesın hayatı mukemmel herkes cok sevılıyor sevıyor, mutlu gıbı gelıyordu bana
10 YorumlaNasip, kismet denilen sey varya, kesinlikle gercrk bisey oldugunu anlamissindir artik..
Oncelikle biriyle gorustun ve mesaj atmadi veya anlasamadin v. s bunlara uzulmek yersiz, zaten mesaja muspet menfi ceval atmayan insan olmasjnda, esas husus bunlardan dolayi hasta olman ve anneciginin de hastalanmasidir.
Bu kaygilarini dusunurken, varsay ki bir hafta sonra 30yildir gormedigin insan karsina cikacak ve hayatin degisecek, bunlar uzak seyler degil ama kendine cevrene sevdiklerine zarar verme halin cok yanlistirmm04 Yorumla
Soran+1 yıloff off okadar haklısın ki. anneme daha çok üzülür oldum... birinle görüşsem hemen meraklanıyor aradı mı ne yaptı diye. en son olayda çok üzüldü. yatağa düştü..
- +1 yıl
Yasit sayiliriz.. Tamam ailene samimiyet eyvallah ama anneler boyle seylerde merakli olur hele ki uzulecegini biliyorsan, anlatmanin manasi nedir ki?
Ciddi biseyler olmadan annene anlatmana luzum yoktu, kendini oyle germissin ki yasinin, olgunlugun verdigi mantigi dahi kullanamiyorsun. 18inde cocuk degilsin ki mesaj atmayana uzulmek, olmuyor diye dert yanmak mi var Allah askina, hayrlisi olsun demek gerekiyor..
Soran+1 yılöylede çok gücüme gitti... ne bileyim üzüntümden anneme anlattım.
İnsanlar artık eskisi gibi değil. İyi geçene bileceği birisinden çok, önce cüzdanına sonra tipine bakıyor. Çüzdan doluysa tipte fark etmiyor bir saatten sonra. Bu ara her şey cinsellik üzerine kurulu, kadını da erkeğide artık utanmadan kiminle yattını rahatlıkla söyleyebiliyor. Şimdi erkeklerde, kızlarda bir şeye kanaat etmesini bilmiyorlar. Senin durum bende de var ama kısmet işte (: olmuyorsa da olmuyor üzülme. kısmetse seni evinin içinde bile bulur. Bu düşüncen vazgeçersen kendini biraz toparlamış olursun. dışarı çık, bak insanlar ne yapıyor, kendine zaman ayır biraz (: toaprlarsın merak etme.
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Soran+1 yılBazen
Soran+1 yılHaklisin doğru
+1 yılherkes sorar ama herkes senin evliliğinde ne derdin olduğunu sadece dedikodu yapmak için dinler. boşandığında çekirdek çitleyerek izlerler. akşam dizi izlerken de seni unuturlar. anneciğine de söyle üzülmesin, olacaksa en iyisi olmalı. olmamasında da vardır bir hayır
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın...
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında neden bu durumda olduğun ortada. Erkek için 30+ idealken bayanlar için vakti yavaş yavaş geçtiğinin göstergesi. Neden gelirsek;
1) geçen birinle görüştüm aramadı bile sallamadı. eskiden çok gururluydum artık gurur da kalmadı. ben mesaj attım cevap vermedi
2) eskidende çok gururluydum
3) zaten çok zor beğenirim beğendiklerimdede hep birşey çıkıyor
Kim bilir kaç erkek sana mesaj atmaya çalıştı zamanında, kim bilir kaç erkek beğendi seni ve kim bilir kaç erkek gururundan vazgeçti senin için. Peki sen ne yaptın beğenmedin, gurur yaptın, dötün havalarda gezdin. İşte sizin hatanız burada. Bu yazdıklarım bir genelleme olabilir. Kızların geneli senin gibi, 18 yaşından başlar 24-25 yaşına kadar dünyanın en güzelinin kendiniz olduğunu düşünürsünüz, herkesin peşinizde olduğunu sanarsınız, karşınızdakinin düşüncelerini umursamaz hep daha iyisini istersiniz. Sonra da döt gibi ortada kalırsınız.14 Yorumla
Soran+1 yıliyi sende sevin.. red edilmişsin demek çok onun acısını benden çıkarma..
Soran+1 yılbütün ezikler toplanmış
Cevap sahibi+1 yılAsla reddedilmedim çok sükür. Çünkü bir karşılık görmeden asla konuşmam bir kızlar. Bu yazdıklarım da sana oh olsun demek için değil. Umarım gönlündeki kişi seni bulur ama bu yazdıklarım da bir gerçek. Siz ve sizin gibiler kabul etmese de...
+1 yılDış görünüşün nasıl bilemiyorum fakat çoğu problem kızlardan kaynaklanıyor yani belli bir yaşa gelip evlenememiş olanlar ya maddiyata bakıyor ya da tip olarak çok seçiciler. Birde şöyle bir olay var her insan güzeldir Allah'ın yarattığı amma velakin argoca "gideri bile yok " diye hitap edilen kızlarda kendine göre birini beğenmedikleri için yanlız kalıyor. Bir kız yanlız kalıyorsa %100 suçlu odur Neden? Çünkü kızlar genelde popilerliği fazla olan erkeklerle beraber olmak isterler veya kariyerli onlarda genelde "çapkın" diye hitap edilen tarzda insanlar olur yani yanlız kalan kızların çoğu efendi temiz bir insanlar ile beraber olmayı tercih etmezler onları görmezler fırsat vermezler o yüzdende hep aldatılır ya da yarı yolda bırakılırlar.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılkendini üzme olur illaki önemli olan doğru insanla bu adımları atman kaderinde güzel şeyler yaşamak varsa bunların önüne kimse geçemez yaşının verdiğini sitres yapma önemli olan sonsuz bir mutluluk saygılarımla
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim..
- +1 yıl
rica ederim
Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı. Baskalari icin yasamaktan vazgec. Bence umudunu kaybetmemelisin. Dogru insan cikmamis belliki. Seni uzen biriyle evli olmayimi isterdin yoksa simdiki halinimi. Herkesin bir nasibi mutlaka vardir. Aceleci olma bu seni hataya goturur. Sen boyle uzuluyorsan 29 yasinda biz olelim.
00 Yorumla
+1 yılDaha erken evlen evlenip mutsuz bir evlilik de yapabilirdin. Belki o daha uzun surecekti. Hayatin ne getirecegibelli degil. Cevremde senin gibi 3 tanidigim var. Bir sen degilsin yani. Is haricinde ortamlara girmeye calis. Mesaj atarsan konusuruz
00 Yorumla30 yaş sendromu sırf 30una girmeden evlenmek için hayalinde hatta belki çevresine asla ama asla böyle biri olmaz dediği bir tipi aile babası olma potansiyeli ya da parası olduğu için hemen 3 4 ay içinde seçip evlenenlerin oranı kadınlarda %80
00 Yorumlaannene söyle turşu küplerini hazırlamaya başlasın :) senin birini bulup bulmaman başkalarını neden ilgilendiriyor ki? eğer onlar istiyor diye acele ediyorsan akıllı ol derim sana.
00 Yorumla36 yaşındayım bekarım... nolmuş?:S.. ben şunu anlamıyorum bir bayan nasıl yalnız olur? yani sonuçta erkek teklif ediyor size seçmek kalıyor, terleyen biziz. yazdıklarını çok iyi anlıyorum haklısın ne diyeyim:/
01 Yorumla
Soran+1 yılişte herkese iısınamıyorum
Kendini herkes gibi zannetme , herkes bir değil. Artık başkaları için fedakarlık yapmayı bırak. Senin onlara verdiğin değeri ve insanlığı sana vermiyorlar ise boşvereceksin bayan.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Herşeyin hayırlısını iste bu yaşa kadar temiz kaldığın için kendinle gurur duymalisin emin ol ki sen burdaki kızların çoğunda bin kat iyisin varsın geç bir evlilik olsun ama huzur dolu olsun sabret inşallah çıkar karşına..
00 Yorumla
+1 yılsenin tam anlattığın gibi bir kuzenim vardı hatta senden büyük 32 yaşlarında falan yakın zamanda kendinden 5 yaş küçük birisiyle evlendi ve mutlular nasip kısmet umutsuzluğa kapılma Allah gönlüne göre versin
01 Yorumla
Soran+1 yılamin inll
+1 yılOhooooo koy a gıtsın. omur gıdıyor aga bırı olsa ne olmasa ne. Bırak bu işi ya. Allah saglık sıhhat versin. Daha yaşında ne var bence gayet iyi bir yaştasın. Bakmışın seneye bugün çocuğun var. Bunu düşünme Allah en iyisini zamanında verir
01 Yorumla
Soran+1 yılsağolsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılTilsim olabilir... sonderce ciddiyim butda ypk efendim ne tilsimi vs vs diyenler cikacak ama inanin var boyle. bir sey genelde insanin yakin akrabasi yaptiriyor hasedinden mearla sana geleni sen begenmezsin sanq yqzilacak olan cocukta bir anda fikrini degistirir... yani bir engel bqrdir..
00 YorumlaSenin yerinde ben olsam bende mutsuz olurdum.. Birde iyi yanindan bak evlenip bosanmadin evli ama mutsuzda olabilirdin hayırlısı
01 Yorumla- +1 yıl
senin geleceğinde bunun gibi olmasın bu gidişle :))
Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. Bak kendin demişsin. Gurur. Bu türk kızlarının gururu, kibiri, egosu. Beğenmiyor beğenmiyor. Yaş 30'a dayanınca da bu halde oluyorlar...
00 Yorumla
+1 yılBende 29 yasimdayim bekarim sevgilim yok ama ne dert etcemya sende ama alan alir almayan kendi bilir :)
00 YorumlaKızlar örnek alın yakışıklı çirkin affetmeyin ne bulursanız kar cirkiniz diye hemen sallamayin başınızdan 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılistediğin gibi olmadıktan sonra evlensen ne yazar
Soran+1 yılgüzel arıyorum demedim ki
Soran+1 yıltip olarak demedim ki...
+1 yılMerhaba canım ne yaptın evlendin mi? Bana mesaj atar misn aynı duygular var konusalim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılÇok çetrefilli düşünmeyi bırak hayatı akışına bırakmayı dene mutlaka birini bulursunuz ;)
00 Yorumla bende senin kaderini paylasıyorum benim yalnızlığım daha üst noktada tek yaşıyorum ve boş eve gitmemek için sürekli dışardayım dediğin gibi eski sevgililerim hepsi evlenmiş :D ama vardır bir kaderim kısmetim illah bir gün gelir bulur
00 Yorumla
+1 yılPsikoloji destek al derim ve de bence bardagin dolu tarafinddan bak biraz , her sevgilisi olan, aldatilan mutlu degil altaditiliyo, terk ediliyo vb. Karsina dogru biri cikmadiktan sonra evlensen ne olcak?
00 Yorumla
+1 yılBu saatten sonra seçici olamazsın. Artık genç değilsin.
Zamanında fırsat varken değerlendirmeliydin.04 Yorumla
Soran+1 yılseçiciyim hala
- +1 yıl
Malesef kartsın ama illaki alıcın olur
Güzel ve çekiciysen.
Soran+1 yılüff kess tamam kartım çirkinim evde kaldım mutlu oldun mu hadi uza
- +1 yıl
Beraber uzayalım?
+1 yılbence araya hatırlı insanlar sok ailenden akrabalarından yakın çevrenden sana yardımcı olsunlar sana göre tanıdığı biri olan varsa tanışmanızı sağlasın
00 Yorumla
+1 yılfuocoturco nun pembe versiyonuna benziyon biraz ama sen seçicilik yapmşsın demek bişeye bakıyon hep
o laflardan bende bıktım zaten kız bulsunlar o zaman04 Yorumla- +1 yıl
@samyelii hayır canım düzgün biri olsu 11 plaka olsun :DDd
- +1 yıl
@samyelii 10 olcaktı :DD
+1 yılböyle hergun evlilik koca diye kuduran var bir 3 4 Arkim nefret ediyorum
00 YorumlaAynı sıkıntı bende de var :D iyi niyetli insanların hazin sonu diyoruz biz buna:D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki evlenilecek kız olduğun için insanlar seni ciddi görüp tanışmaktan uzak durmuş olabilir. Bu da bir bakıma iyi birşey. Seni boşuna oyalayacak kişiler elenmiş olur
00 YorumlaBende aynı sengibiyim doğru dürust biri çıkmadı karşıma hep iyiliğimden kaybettim bende bekarım
02 Yorumlabende 23 sana yaklaşıyorum bro
vur kafayı
kapansın camiler açılsın meyhaneler/ müslüm baba00 Yorumlasadece ve sadece yakışıklılara bakmayı bırak biraz kişilik ara o zaman bulursun. tip düşkünlüğünüz yüzünden bunlar oluyor işte.
00 Yorumlakaderine inanmalısın
yaşadıkların senin hayatın ve alın yazın..
aynı durumdayız..
biraz seçici olunca kaçınılmaz sonumuzu yaşıyoruz işte :))00 Yorumla
+1 yılBence çok zor beğenmek yerine ufak şeylerden bile mutlu olmaya bak bir insanı dış görünüşüne göre değil kültürüne, zekasına göre değerlendir
00 YorumlaAllah'tan hakkında hayırlısını dile ve etrafına bak insanlar 50 li yaşlarında bile evlenebiliyorlar kendini yıpratma bu yüzden
00 YorumlaArmudun sapı var, üzümün çöpü var diyenler genelde böyle oluyor. Nasip ve kısmetinizi kendi elinizle itiyorsunuz, Yine de Allah gönlünüze göre versin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşlı kadınlarla kimse evlenmek istemez. kızlar diyorya 25-30una kadar eğlenecem keyfime bakacam tonla sevgili yapacam. hata ettiklerini anca yaşlanınca anlıyorlar. lafım sana değil.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbeyinsiz yazdığımı okusana lafım sana değil diyorum
Soran+1 yıllafın bana değilse konuma ne atlıyorsun.. konuya yorum yap. hiçbir türk kızı gezeyim eğleneyim sonra evleneyim demez sallama.. o erkek düşüncesi..
Cevap sahibi+1 yılatlar atlarım sanane. bazı kızlar diyorum harbiden beyinsizsin
Soran+1 yılya git. zaten sinirim tepemde. insanlar ne güzel yorumlar yapmış. bir seninki aptalca. gerizkalı mal defol konumdan
Cevap sahibi+1 yılkes sesini gtünle okumamayı öğren beyinsiz ezik.
+1 yılah işte o karşılıklı sevgiyi bir bulsan her sey yoluna girecekte olmayınca olmuyor ben artık bıraktım kendi haline olmazsa da tek tabanca devam ederiz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de 25 yaşında evlenirken eşim 28 yaşında idi. belki kendinden 4-5 yaş küçük biri çıkacak karşına. bilemezsin ki
02 Yorumla
Soran+1 yılküçük istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı diyelim. umarım istediğin gibi biri çıkar karşına
+1 yılBence kafana takma akısına bırak herkesin kısmeti vardır bir yerlerde.. ve dua et
10 YorumlaHer sey bir gun yoluna girecektir canim sen kendini toparlamaya bak...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef geç kalmış olma hissi insanın moralini bozuyor. Yalnız değilsin.
10 Yorumla
+1 yılNe ekersen onu biçersin. :P Yapabileceğinin en kötüsü.
00 YorumlaSenin beğendiklerinle değilde seni beğenenlerle denemelisin bu işi bu saatten sonra ^^
01 Yorumla
Soran+1 yılyok bekar kalırım daha iyi
+1 yıldoğru yoldasın Allah herkese bir nasip yazmıştır elbet biri çıkacak ortaya :) dua et sağlam çıksın karşına
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhabalar geçmiş bir mesaj mi evlendiniz mi ben de bekarım ve adamakıllı biri çıkmadı :(
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba bende 29a gircem bekarım siz evlendiniz mi özelden yazar misniz moralim bozukta
olmamış kısmet değilmiş bunu kafana takarak üzülme eğer dertleşmek istersen yazabilirsin
00 Yorumla
+1 yılherkezde bir evlenme merakı evlenip napacaniz arkadas hayatini yasasana sen..
00 Yorumla
+1 yılben de yalnızım bize bizden başka dost yok :D gel beraber mesut olalım :D
00 Yorumlaüzme kendini insanın en çok istediği imtihanıdır vardır bir nasibin çıkar elbette karşına
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılBu durum gerçekten kötü ama sabretmekten başka çözüm yok
00 Yorumla Yalnız degilsin bunu bil ve aa benim gibilerde varmis de kendine teselli ver :)
00 Yorumla
+1 yılsıkıntı etme arkadaş ortamını genişlet senin için en hayırlısını senden çok düşünen var unutma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 19 yasindayim bnde senin gibiyim gel mutlu olalim biz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgreeneyes
burada millete akıl veriyosun da karın da seni bilgisayarda çalışıyor sanıyor. yazık
burdan sana kız çıkmaz00 Yorumla
+1 yılevdemi kalcn yoksa atla birine kizim manyakmisin :)
00 YorumlaMoralim bozuldu cidden :/ çıkar inşallsh iyi temiz birisi
00 YorumlaAynen aynen :) Tam beni özetlemişsin valla. Bu dünya dürüstlerin ve iyiliğin dünyası değil malesef.
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem