Merhaba arkadaşlar. Ben esnaf kurye şirketinde 3 yıla yakın kuryelik yaptım ve müdürlerle aram iyidi. Benim bı üstüm olan müdür yakın bı arkadaşımdi ve müdür olmasına ben sebep olmuştum. Normalde uyuşturucu kullanan birisi değildim zor dönemlerimdi 3 yıllık kız arkadaşım en yakın arkadaşım ile aldatmıştı ve motorcu ortamından dolayı uyuşturucu kullanmaya başladım esrar ama. Hergün içiyordum borç batağına batmıştım. Bu sıra beni müdür yapmaya karar verdi şirket aslında çok iyi biriyim herkes tarafından sevilen saygılı ve oturaklıyımdır tek kusurum bu maddeyi kullanmaktı. O yakın arkadaşım dediğim çocuk üstlerine söylemis ondan olmaz madde kullanıyor diye çünkü onun yerine yapacaklardı beni onu başka yere vereceklerdi bunu istemiyormuş. Şirket büyük bı şirket ve elleri her yere uzanabilicek kapasitede emniyet dahil. Sonra çalışırken ve sivil hayatımda takip edildiğimi hissettim. Sürekli aynı yüzler farklı yerlerde denk geliyordu ve araçlarda tanıdık geldiği için not aldım plakalarını ve gerçekten takip ediliyordum. Bu takip meselesi 6 7 ay civarında sürdü özel hayatıma kadar girdiler bı yere giderken biriyle buluşurken hiç rahat değildim biliyodum takip edildiğimi. Ya şirketin benim tanımdagim müdürleri ve operasyon destek birimiydi ya da polisti. Kadınlarda vardı içlerinde. Günün her saati takip altındaydım. Neyse bu sürece dayanamadım kuryeligi bıraktım ve işide bıraktım. Bıraktıkdan sonra 1 2 ay civarı yine takip ettiler sonrasında bitti sanırım. Bu olayın üzerinden 1 yıla yakın bi süre geçti. Neden takip edildigimi bilmiyorum ve kafamı çok kurcalıyor. Bide yolda yürürken takip eden araçların modelinden gördugumde hemen plakasına bakıyorum ama şu an takip edildiğimi sanmıyorum. Madde kullanımınıda bıraktım işi bıraktıktan sonra. Hergün kafamı kurcalıyor neden diye psikolojik destek almam gerekiyor mu?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tamam yaşamışsın bir şeyler ama sonucuna ulaşamadıysan üstüne çok fazla düşünmeyeceksin.
Bir hata yapmışsın ve bedelini işinden olarak yaşamışsın. Madde kullanan birini hiç bir iş yeri kabul etmez. Bunu her ne kadar arkadaşında söylemiş olsa kullandığından dolayı hata senin.
Bazı şeyler yaşanmış bitmiş. Hata ya da değil hiç farketmez değiştiremiyorsan yoluna devam etmek için çaba göstereceksin. Niye takip edildiğinin nedenini boş ver sadece bundan sonra hatalarını telafi ederek yoluna devam et.
Teşekkür ederim. Ben hatamdan döndüm bıraktim herşeyi. Lakin takıntilı bı insan olduğumdan dolayı sebebi çok kafamı kurcalıyor.
Sebebini çok kurcalarsan bir daha sahip olamayacağın hayatını yaşayamazsın. O yüzden kafanı boş yere kurcalama..
Selamlar,
Yani gerçekten takip edildiğini düşünüyorsan ve bununla alakalı kanıtların varsa elinde bu yine bu durum ile alakalı savcılığa başvuruda bulunabilirsin. Hem kafandaki soru işaretlerini bu şekilde çok daha iyi giderebileceğini düşünüyorum.
Fakat kendini gerçek anlamda çaresiz ve işi içinden çıkılamaz olarak görüyorsan mutlaka bir uzmandan destek almayı tavsiye ediyorum. Çünkü İnsan kafasında kurdukça yine o kafasında kurduklarına inanmaya devam edebiliyor ve bu da ileride işlerin çok daha kötü hale gelmesine sebep olabiliyor sana benim yegane tavsiyem mutlaka bir uzmandan destek alman ymarım her şey yoluna girer.
Kesinlikle psikolojik bir durum gibi görünüyor. Muhtemelen kullandığın madde beyinde tahribat bıraktı. Bu yüzden evhamlı birine dönüştün. Takip edilmediğin halde öyle düşünüyorsun. Bu durumdan kurtulmak için profesyonel bir destek almalısın. Bu konuda sana sadece psikiyatrist yardımcı olabilir. Düzenli ilaç kullanımı ile tedavi olabilirsin.
Hanımefendi takip edildim. Ve eminim plakalar falan her şey tutuyor. Bende sizin gibi deliriyomuyum acaba diye çok düşündüm ama kesin emin oldum takip edildigimden bazı yöntemler kullanarak. Kesin olarak biliyorum bunu aynı yüzü bir gün içinde 5 6 kere farklı yerlerde görüyordum. Plakaları not alıyordum karsilastiriyordum. 5 6 ay sürdü çünkü artık yüzleride ezberlemistim
O zaman bu takip edilmeler tamamen son bulduğunda düzelirsin.
Ayrıca şu an gayet normalim sadece kafamı kurcalayan bu olayı neden yaşadığım sebebi neydi takibin bilmiyorum
Takip edilmiyorum şu an ama nedenini hergün düşünüyorum sorun bu
İnan hiçbir fikrim yok. Bir düşmanın var mıydı?
Eski askerim ben doğu da 4 yıl astsubay olarak elit bir birimde görev yaptım. Emre itaatsizlik ten görevden alındım. Sonra kuryelik yapmaya başladım sivil hayatta. O dönemlerden düşmanım mutlaka vardır ama neden bişi yapmadı bu düşman ben öyle düsünmuyorum.