Psikolojim nasıl düzelir?

Merhaba arkadaşlar. Ben esnaf kurye şirketinde 3 yıla yakın kuryelik yaptım ve müdürlerle aram iyidi. Benim bı üstüm olan müdür yakın bı arkadaşımdi ve müdür olmasına ben sebep olmuştum. Normalde uyuşturucu kullanan birisi değildim zor dönemlerimdi 3 yıllık kız arkadaşım en yakın arkadaşım ile aldatmıştı ve motorcu ortamından dolayı uyuşturucu kullanmaya başladım esrar ama. Hergün içiyordum borç batağına batmıştım. Bu sıra beni müdür yapmaya karar verdi şirket aslında çok iyi biriyim herkes tarafından sevilen saygılı ve oturaklıyımdır tek kusurum bu maddeyi kullanmaktı. O yakın arkadaşım dediğim çocuk üstlerine söylemis ondan olmaz madde kullanıyor diye çünkü onun yerine yapacaklardı beni onu başka yere vereceklerdi bunu istemiyormuş. Şirket büyük bı şirket ve elleri her yere uzanabilicek kapasitede emniyet dahil. Sonra çalışırken ve sivil hayatımda takip edildiğimi hissettim. Sürekli aynı yüzler farklı yerlerde denk geliyordu ve araçlarda tanıdık geldiği için not aldım plakalarını ve gerçekten takip ediliyordum. Bu takip meselesi 6 7 ay civarında sürdü özel hayatıma kadar girdiler bı yere giderken biriyle buluşurken hiç rahat değildim biliyodum takip edildiğimi. Ya şirketin benim tanımdagim müdürleri ve operasyon destek birimiydi ya da polisti. Kadınlarda vardı içlerinde. Günün her saati takip altındaydım. Neyse bu sürece dayanamadım kuryeligi bıraktım ve işide bıraktım. Bıraktıkdan sonra 1 2 ay civarı yine takip ettiler sonrasında bitti sanırım. Bu olayın üzerinden 1 yıla yakın bi süre geçti. Neden takip edildigimi bilmiyorum ve kafamı çok kurcalıyor. Bide yolda yürürken takip eden araçların modelinden gördugumde hemen plakasına bakıyorum ama şu an takip edildiğimi sanmıyorum. Madde kullanımınıda bıraktım işi bıraktıktan sonra. Hergün kafamı kurcalıyor neden diye psikolojik destek almam gerekiyor mu?
Psikolojim nasıl düzelir?