Evet, isterdim. Şu asiliğim ve dik başlılığım, başıma çok iş açsada ben memnunum kendimden başka nasıl olurdum bilmiyorum 🌸

#inci🌸
Evet, isterdim. Şu asiliğim ve dik başlılığım, başıma çok iş açsada ben memnunum kendimden başka nasıl olurdum bilmiyorum 🌸

#inci🌸
Dünyaya bir daha gelmek istemezdim hiç bir şekilde.. çünkü göreceğimi gördüm çoktan aynı şeyleri bir daha yaşamazdım. ama illa geleceksem de evet kendim olarak gelmek isterdim.. ama karakterim hariç çoğu şeyi değiştirirdim. mesela dış görünüşü değiştirmek isterdim daha yakışıklı olmak için. farklı bir ülkede doğmak farklı bir ailenin olmasını isterdim. bunun dışında da da farklı insanlar tanımak arkadaşlarımın olması gerçek dostlarımın olması ve hayatta daima kazanan olmak başarılı olmak isterdim ve gerçek aşkı bulmak. karakterimi kişiliğimi ise değiştirmezdim kendimden bu konuda memnunum çünkü. kendimi seviyorum ve her zaman kendime güveniyorum.
Başka birisi olmak isterdim çünkü bu kadar aptal insana nasıl ulaştım diye düşününce fazla merhametli oluşum gene geldi aklıma niye bu kadar aptallığa dem vuruyorum bugün bana uçak bileti alındı adama link attım İstanbul a diye bilet buldum bana bileti alan mal İstanbul'dan Trabzon a almış bunu havalimanına gidince öğrendim ve hata benim güvendim gene bileti kontrol dahi etmedim şimdi otobüsle geri dönüyorum sinirden başıma ağrı girdi Allah'ını seven üstüme toprak atsın
Ay geçmiş olsun vardir bi hayir sakin olmaya çalış üzüldüm
Allahin seven üzerine saygi, sevgi, anlayış atsin🌸
Keşke bununla bitse gene iyi daha geçen hafta bugün mimarlık fakültesi kazandım sınavda uyuduğum halde gözetmen uyandırdı beni online kayıt olucam öğretmen olan çocukluk arkadaşım dedi ben hallederim sen cok meşgulsun öyle böyle dedim bak olurda yapamazsan haber et adam kayıt yapmayı unuttu başka bahanelerle beni son dk aradı gene aradı aklına gelmiş gittim başka bir ile aniden dimdizlak kayıt yapmaya yahu gelde bunlara küfür etme sinir olma
Altay sınavda neden uyudun
Uyumak sorun olmadıysa uyu😀 şimdi nerdesin eve yaklaştin mi.. bir daha kontrol etmeden adım atma
Bana sorun olmadı gözetmen kadın bayağı bozuk atıp sınırlı sinirli bakıyordu da takan kim 😂 daha yoldayım ordu taraflarında anca öğleden sonra varirim öyle görünüyor 🤷🏻♂️ hep aynısını diyorum tövbeler ediyorum gel gör ki bana güven kanka diyenle bana güven yeğenim diyen taraflardan silleyi yiyorum söz dinlerim artık kontrol etmeden tövbe 😇
Vardır bi hayır... şimdi nasılsın
Altay üzüldüm he.. birsey soracam.. sen inincemi farkettin? ben binmeden farkettim saniyoeum
Sanıyorum
Dediğini yanlış anlamadiysam havalimanında check-in yapamadığımi görünce farkettim oradan otogara gittim küfürler ede ede giderken insanlar bana bu nerenin delisi diye bakıyordu öyle oldu ne yazık ki bir de telefon da bileti alan kişi kendini savunuyir daha da fittirdim telefonu kapattım yasi ben den büyük diye daha fazla yanlis konusmayayim diye önce farketsem yarın giderdim uçakla İstanbul'a yoksa ne işim var şu an otobüste turşu soğan ve daha algilayamadigim bir sürü koku türleriyle bezenmiş kokuyur burası
😀gülsem mi üzülsem mi bilemedim. geçmiş olsun
Gözün aydın
İsterdim, istemezdim desem bile Allah verdiği şansı geri almasını da bilir belli olmaz şu an engelli bir insan olmak istemeyen çok insan var ama ne yazık ki biz böyle yaratıldık yapacak bir şey yok umutlu olmamız gerek
Artılarıyla evet, eksikleriyle hayır, asla ve kattiyen. 😂 Evet, kendim olmak isterdim ama olgun düşünmeye başladığım, her şeyin farkına vardığım aklımla olmak isterdim.
Cevap
16Cevap
Evet, kesinlikle yine aynı ben, karakter aynı, görünüş aynı :D
Yine ben olmak isterdim ancak şimdiki aklımla olmayacaksa yaşamı daha güzel birine geçebilirim😅
Evet yine kendim olmak isterim.
Ben yine ben olmak isterdim.
Çünkü hayatımda ne kadar çok hata yapmış olsam da, hatalarımdan sürekli ders çıkartarak ileriye adım atmayı öğrendim. Hayatımın dönüm noktalarında verdiğim yanlış kararlar fazlası ile oldu. Ancak daha fazlasını doğru yol alarak geri almasını bildim.
Hayatı dürüst ve şeffaflık içerisinde bir ilke olarak kendime benimseye çalıştım ve başardım.
Evet , isterdim. Tuttuğunu koparan kadın, dik başlı , başına ne gelse yıkılmayan, asla kimseye güçsüz tarafını göstermeyen, gülünce çok güzel kadın bakmalara doyamaz cinstenim 🤓😄
Aşık oldum 😀❤
Asla istemezdim, bu imtihanda yaşadığım yerlerden, ailem ve sevdiklerimden çok memnun olsam da karakterimin taşıdığı zor görevler ağır.
Nasil biri olmak seni mutlu ederdi?
Yine aynı kişi olarak gelirdim, deli dolu ve asi oluşumu ayrı seviyorum. İyi geceler bacısuuu 🫶
İyi geceler gözümün çiçeği 🌸❤
İsterdim...
Bir daha dünyaya gelsem aynı hayatı daha ustaca ve korkusuz yaşarım. Ama bu sefer seni tanımakta gecikmem
Ahmed Arif
Çağın trendleri ve popüler kültür kulaklara şöyle fısıldıyor; Vakit iyi geçmeli... Bu rastgele bir deyim değil. Gençler anlamını gayet iyi biliyor. Mutluluk, güven içinde yaşamak, özlemek... Hayır bunlar değil ! Mutluluk arayınca mutsuz oluyorsun çünkü... ... Güven içinde olmayı isteyince sorumluluklar, yükümlülükler peşi sıra geliyor ve altlarında eziliyorsun. Ve özlemek.. Özlemek gündelik hayatın sekteye uğratan bir tür zihin sancısı... O zaman en iyisi "iyi vakit geçirmek deniyor. Bu yüzden günümüzün bütün "aşka benzer" ilişkileri ağır darbeler alıp sonunda yere seriliyor. Çünkü gözü başka bir şey göremeyecek kadar aşık değilse insan Sevgilisiyle değil de, Arkadaşlarıyla birlikteyken daha "iyi vakit" geçiriyor. Arkadaşlıkların atmosferi sevgililerinkinden daha ferah... Arkadaşlıklar çok daha eğlenceli, uzun ve kalıcı bir ilişkiden... Hatta kimi zaman arkadaşlığın sosyal erotizmi Sevgililiğin mızmızlığından çok daha çekici... Tek başına aşk bayrağı açmak, sevgili olmanın eşsiz güzellikleri övüp durmak, Şarkıları şiirleri yardıma çağırmak bu gündelik gerçeğin üstünü örtemiyor. Nasıl oluyor da, "seni seviyorum" lar bir süre sonra ve iç burkucu biçimde "beni boğuyorsun"a dönüşüveriyor? Uzun ve acıklı bir hikaye.. Ama şurasını olsun söylemeliyim; Sevmek ağırdır. Uykuları kaçırır, uyanıklığı sarhoşluğa çevirir... Oysa modern insan her şey hafif olsun istiyor, sevmek bile ... Mümkünse sadece sevilmek istiyor. Ancak ayrılık acısı çökünce, terk edilince, özlem ateşiyle yanınca farkediyor ki, Seviyormuş... Ancak o zaman farkediyor ki, vakit hiç de iyi geçmiyor
Sesli okudum.. ne güzel açıkladın.. "Sevmek ağırdır, uykuları kaçırır, uyanıklığı sarhoşluğa çevirir" elinden kayıp gidince anlıyor kıymetini değerini..
Evet kendim olmak gelmek isterdim ama başka bir evrende
En güzel halinle 🎶🎶
Evet yine kendim olurdum. Bu bilgeliğimi bu güçlü oluşumu bu asil duruşumu herşeyimi çok seviyorum tepeden tırnağa.
Saygilar hürmetler efenim cevap veriyorum 10 kerede gelsem bu halimde olmak isterim zira hic şikayetim yoktur..
İstemezdim öte yandan kendim değil bir başka si da gelsem istemezdim. Bu dünyaya değmez
Sanırım evet ya iyisiyle kötüsüyle yinede idare ediyorum
Biraz daha hayır diyebilen ve insanlara ikiyüzlü davrana bilen biri olsam iyi olurdu
Aynı kişi olmak isterdim ama böyle canım yanmadan güçlü olabilmek çok isterdim
Gelmek istemezdim. 😃 Gelsem de yine ben olurdum.
Geri gelsem kız kuzenim olmak isterim. Niye? bende bilmiyorum.
Hayransındır belki..
Kendimi seviyorum. Yine ben olmak isterim
Kendimi dönüştürmem biraz çaba gerektirdi ve gerektiriyor. Gelişim ve değişim için çaba sarfetmek zorunda kalmayacağım biri olarak gelebilirsin belki. Bu nedenle hayır
fark etmez ben olduktan sonra :D
Sen sen ol hep emiii
amin :D
Evettt😀
Akıllanmak mı? Tövbe estağfurullah 😀
Kuzey ülkelerinde doğmayacaksam istemem.
😀Kuzey ülkesinde bu karakterinle doğ sen.
Keşke bi ihtimal olduğunu bilseydim 😃
Biraz daha gamsız olabilirdim bence..
Evet ama iyimserliğimi biraz törpüleseler fena olmazdı.
evet yine kendim olurdum
Guzel kizdim ama istemezdim.
Aynen nikimdeki Ronaldo👍
Evet öyle isterdim
istemezdim ben
Herşeye rağmen evet
İsterdim
Evet isterdim ama başka çoğrafya da
isterdim
Evet evett.
İstemezdim sanırım 😅
Yine ben olmak isterdim.