Kişilik & Karakter Dünyaya tekrar gelme şansınız olsaydı yine aynı kişi olmak ister miydiniz? Kışkırtıcı_zevkler Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dünyaya tekrar gelme şansınız olsaydı yine aynı kişi aynı fizik aynı şehir vs yine aynini ister miydiniz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Dünyaya tekrar gelme şansınız olsaydı yine aynı kişi olmak ister miydiniz? Cevapla Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Evet yine aynı ben 0 0 Yorumla
Bilgolog Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet yine ben ben olurdum 1 3 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Her halinden memnun olduğuna sevindim demekki hayatın güzel Yorumla Bilgolog +1 yıl Yok güzel değil ama acılarımla da gurur duyan biriyim Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Himm Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gelmemeyi tercih ederdim 1 2 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Neden desem 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle bazen sorguluyorum Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet ama bazı şeyleri değiştirirdim 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Evet isterdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hayir istemem 1 6 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cunku estetikliyim eger birdaha bu vücutla gelirsem tekrar bicak altina yatmak zorunda kalirim Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Neren estetikli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vucudumda var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yuzumde yokn Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Vücudunun neresinde var Yorumla
eyelover Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl evet 1 1 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Demekki hayatından memnunsun Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. İstemem 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet yine aynı ben
Evet yine ben ben olurdum
Her halinden memnun olduğuna sevindim demekki hayatın güzel
Yok güzel değil ama acılarımla da gurur duyan biriyim
Himm
Gelmemeyi tercih ederdim
Neden desem 🤔
Öyle bazen sorguluyorum
Evet ama bazı şeyleri değiştirirdim
Evet isterdim
Hayir istemem
Neden
Cunku estetikliyim eger birdaha bu vücutla gelirsem tekrar bicak altina yatmak zorunda kalirim
Neren estetikli
Vucudumda var
Yuzumde yokn
Vücudunun neresinde var
evet
Demekki hayatından memnunsun
İstemem
Hayır
Evet isterdim