Kişilik & Karakter Bu dünyaya bir daha gelseniz yine aynı kişi mi olmak isterdiniz? eLzaa123 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yıldız Tilbe gibi ‘ben bu dünyaya bir daha gelmek istemezdim.. Güncellemeler+1 yıl Çokacıçekiyorummerkez Bu dünyaya bir daha gelseniz yine aynı kişi mi olmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Evet aynı kişi olurdum ama farklı bir hayat yaşamak isterdim ben çünkü bu hayatımı sevmiyorum 0 0 Yorumla
Lalosalamancaa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tekrar gelsem gene lanet bir Meksikalı olmak isterdim 0 2 Yorumla Hajakanqn +1 yıl 😂😂 Yorumla eLzaa123 +1 yıl Lanet meksiko Yorumla
birdemetnergiz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 71% +1 yıl Gelmemeyi tercih ederdim ama madem geleceğim asla bu kişi olmak istemezdim 0 0 Yorumla
dollbabe Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Evet aynı bedende aynı kişi olurdum canım kendim nzjzjzj 0 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. İyice damara bağlamıssın 0 3 Yorumla eLzaa123 +1 yıl Evet çiçeğm Yorumla eLzaa123 +1 yıl Ben bağlamiyimde kimler bağlasın Yorumla hARDER_ +1 yıl Nooldu :d Yorumla
BubiiBubii Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 671 cevap paylaştı. Hiç gelmemek daha iyi olurdu 1 0 Yorumla
Icicle Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kız olarak doğmayı isterdim ama nonbinaryim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet aynı kişi olurdum ama farklı bir hayat yaşamak isterdim ben çünkü bu hayatımı sevmiyorum
Tekrar gelsem gene lanet bir Meksikalı olmak isterdim
😂😂
Lanet meksiko
Gelmemeyi tercih ederdim ama madem geleceğim asla bu kişi olmak istemezdim
Evet aynı bedende aynı kişi olurdum canım kendim nzjzjzj
İyice damara bağlamıssın
Evet çiçeğm
Ben bağlamiyimde kimler bağlasın
Nooldu :d
Hiç gelmemek daha iyi olurdu
Ben gine aynı kişi olmak isterdim
Kız olarak doğmayı isterdim ama nonbinaryim