Bundan 3-4 yıl önce bayaa kötü durumlar yaşayıp panik ataklar geçirip depresyona girdim bayaa ağırdı şimdi geçenlerde yanımda çok şizofrenden bahsettiler şizofren olur muyum korkusu başladı ses duyacak mıyım annemin yüzünü farklı görecek miyim diye sonra internette araştırırken karşıma okb çıktı herşeyini araştırdım çok zor bi hastalıkmış bende var mı diye kendime uyarladım acaba sokakta saldırırsam korkusu başladı ya da aileme şu an bipolar korkum var gün içinde geçiyo tekrar geliyo bugün çok kötü oldum acile gittim sakinleştirici serum taktıklar hastanede kendimi delirmiş gibi hissettim bugün ne yapıcam edicem çok gencim depresyona girdim galiba evden dışarı çıkamama gibi bir sorunum var o kadar kaygılı o kadar kötüydümki şu an bipolardan şüpheleniyorum kendime kesin zarar vericem hastaneye yatırcaklar beni sürekli araştırıyorum ama bütün gruplara üye oldum pskoloji anlamında pskoz vardı dün okbnin kuzeni falan yazmışlar okbysem psikoza dönecek falan filan şu an bipolar korkum var yarın psikiyatriste gidicem panik atak falan geçiyorum bu düşüncelerle beraber bipolar korkum çok var şu an bazılarında 3-4 yılda bir görülüyomuş mani dönemi falan ben kesin depresif dönemdeyim diye düşünüyorum bilgisi olan var mı yazsın kızım arkadaşlar erkek gösteri ama
Güncellemeler
+1 yıl
Acaba bipolar mıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Ben şöyle yaptım bak telefonuma kendimle ilgili ne sorunum varsa yazdım bunu doktora okutucam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer