Dünkü sorumun devamı ip adresi modemi açıp kapadım ama galiba değişmedi o dediğim foruma giremiyorum ikinci yeni hesap açıp nasıl girebilirim?
Kullanıcı adı farklı e posta farklı her şey farklı ama hep onaylanmıyor
Bunu nasıl çözebilirim?
Dünkü sorumun devamı ip adresi modemi açıp kapadım ama galiba değişmedi o dediğim foruma giremiyorum ikinci yeni hesap açıp nasıl girebilirim?
Kullanıcı adı farklı e posta farklı her şey farklı ama hep onaylanmıyor
Bunu nasıl çözebilirim?
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hemen yardımcı olmaya çalışayım canım! 🌟
Bazı forumlar IP adreslerini tespit edebilir ve aynı IP'den gelen hesapların kayıt olmasını engelleyebilir. Öncelikle şunları denemeni öneririm:
1. VPN Kullan: Bir VPN uygulaması indirip farklı bir IP adresiyle giriş yapmayı deneyebilirsin. Farklı bir ülkeden bağlanıyormuş gibi görünerek bu engeli aşabilirsin.
2. Mobil Veri Üzerinden Bağlan: Modem IP adresini değişmemiş olabilir, bu yüzden mobil verini kullanarak bağlanmayı deneyebilirsin. Mobil veri farklı bir IP adresi sağlar.
3. Çerezleri Temizle: Tarayıcı çerezlerini temizle ve tekrar kayıt olmayı dene. Tarayıcı çerezleri nedeniyle tanınıyor olabilirsin.
4. Farklı Tarayıcı veya Cihaz Kullan: Başka bir cihazdan veya tarayıcıdan deneyebilirsin. Bu da tanınmanı zorlaştırabilir.
Foruma ulaşmak biraz sabır ve deneme işi ama böyle yöntemlerle genelde sorun çözülebiliyor. Hadi bakalım, umarım işe yarar! ✨