Bana yardımcı olur musunuz?

1 buçuk senelik nisanliyiz normalde düğünümüz martta olacaktı aileler tarihi o şekilde koymuştu hatta pazartesi günü salon tutmaya gitcektik mobilyalar falan alındı yani, babası mobilyalar alınırken düğünü mayısta yapalım dedi ben istemedim sonra nisanlimada sordum baban niye öyle dedi diye Babam beni düşünüyor mobilyayi ben oducem diye diyor dedi yok martta olsun dedim öyle olucak tabiki dedi bende eğer maddi sıkıntın varsa bana söyle erteleriz dedi yok hayır dedi bugün beni arayıp dugunu Mart değil de Mayıs ta yapalım durumum sıkışık borçlarım var dedi bende biraz bağırdım nisanlim benden önce annemi aramış durumunun sıkışık olduğunu söylemiş annemde benim için de çok iyi olur demiş anneme de sormuştum yapabilcekmisin dugunu diye yaparım kızım çok fazla sıkışık değilim demişti meğerse nisanlimda annemde ben üzülmeyeyim kırılmayayım diye soyleyememisler nisanlim bugün yanına çağırdı o düğün illaki olucak hayatım ben seni babanın evinden gelinlikle çıkarıcam ha Mart ha Mayıs bisey farketmiyor lütfen beni anlayışla karsila ben herseyi senin için yapıyorum sana daha rahat yasam vermek için dedi ben düğünün 2 ay ertlenmesine gerçekten çok kırıldım o an tepki veremedim de nisanlima sizce çok mu bencil davranıyorum
Bana yardımcı olur musunuz?