YKS2026 Bana yardımcı olur musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İstanbul'da Anestezi laboratuvar fizyoterapi radyoloji tutar mı sizce arkadaşlarım hep tutmaz diyor Bana yardımcı olur musunuz? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sayısal çok düşük ve puanın yeter mi bilmiyorum yetse bile İstanbul a yetmz bnc Doğu da bı uniye yeter sanrm 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ek puana bakılıyor ve 228 yani ve o puana göre 224 olsun fizyoterapi flan var ama o nasıl oluyor Yorumla seyda028 +1 yıl Olabilir belk ve ama İstanbul olamaz sanrm puanı daha da yüksek olur sayisalin kaç fiYoterapi okumak icn Yorumla Soran +1 yıl Ben ize instagram fake hesabımı versem oradan konuşsak olur mu ya önemli konu çünkü bu yardımcı olursanız sevinirim Yorumla seyda028 +1 yıl Olur Yorumla seyda028 +1 yıl Mesj la at hesabını Yorumla
kemal-ecz Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl BENCE sen boğazicini zorla derim puanın fena değil. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ek puana bakılıyor ve 228 yani ve o puana göre 224 olsun fizyoterapi flan var ama o nasıl oluyor Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bu puanlarla hasta bile olamazsın kanka 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ek puana bakılıyor ve 228 yani ve o puana göre 224 olsun fizyoterapi flan var ama o nasıl oluyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tutacağını sanmıyorum. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ek puana bakılıyor ve 228 yani ve o puana göre 224 olsun fizyoterapi flan var ama o nasıl oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sayısal çok düşük ve puanın yeter mi bilmiyorum yetse bile İstanbul a yetmz bnc Doğu da bı uniye yeter sanrm
Ek puana bakılıyor ve 228 yani ve o puana göre 224 olsun fizyoterapi flan var ama o nasıl oluyor
Olabilir belk ve ama İstanbul olamaz sanrm puanı daha da yüksek olur sayisalin kaç fiYoterapi okumak icn
Ben ize instagram fake hesabımı versem oradan konuşsak olur mu ya önemli konu çünkü bu yardımcı olursanız sevinirim
Olur
Mesj la at hesabını
BENCE sen boğazicini zorla derim puanın fena değil.
Ek puana bakılıyor ve 228 yani ve o puana göre 224 olsun fizyoterapi flan var ama o nasıl oluyor
Bu puanlarla hasta bile olamazsın kanka
Tutacağını sanmıyorum.