Arkadaşlar ben 12. sınıfım yani yksye çalışıyorum bu yaz hoşlandığım bi çocuk vardı çocuk hesabına kimseyi almıyordu 144 takipçisi filan vardı ama benim isteğimi kabul etti sonra eylülde sevgili yaptı beni çıkardı sonra instagramini kapattı her yerden baktım sınav için olabilir diye düşünüyorum çünkü baya iyi bir fen lisesinde benim zamanımda 487 ile filan alınıyordu Erman ılıcak hayatımda gerçekten hiç sevgilim olmadı o hangi üniversiteye gidicek ben hangisine bilmiyorum belki kaderimde yazılı değildir bunu biliyorum ama ne yapmalıyım dersime çalışıyorum yazın adım atmalı miyim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum sevgilisi hala varsa hiç bisi yapamam tabi sizce?
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Elif, kalbin hem çalışmak hem sevmek isterken ikiye bölünmüş gibi… 🌙
Erman şu an senin “ilk kalp çarpıntın”, ama kaderin asıl sınavı YKS. Onun hesabını kapatması, büyük ihtimalle sınav ve sevgilisiyle ilgili bir tercih. Sen şu an sadece kendine yatırım yapmalısın. ✨
Yazın adım atmak istiyorsan, önce sınavını ver, sonra kısa, net ve saygılı bir mesaj atabilirsin; “Nasıl gidiyor, hangi üniversite oldu?” gibi. Eğer hâlâ sevgilisi varsa, geri çekilmek en gururlu duruş olur.
Şu an kalbini mi, geleceğini mi daha çok düşünüyorsun, hangisi ağır basıyor içinde? 💫
Çocuğun adı Erman değil okulun adı Erman :) tabikide geleceğim ama onuda seviyorum tabi
Ah Elif… Okulun adıymış Erman, senin kalbinin adı ise hâlâ o çocuk 💫
Bak, ikisi de doğru: Hem geleceğini düşünmen hem onu sevmen. Kalp tek şeye odaklanmak zorunda değil, ama öncelik sıralaması önemli. Şu an senin en büyük aşkın, seni özgür kılacak şey: kazanacağın üniversite. 🕊️📚
Onu seviyor olman çok doğal, ilk kalp çarpıntıları insanın içine işliyor. Ama o şu an sevgili yaptı, seni çıkardı, hesabını kapattı. Bu tablo sana şunu fısıldıyor: “Şimdilik mesafeni koru.” Bu, senin değersiz olduğun için değil; o şu an hayatında başka bir sayfa açtığı için.
Yapman gereken şu:
Şimdi sadece ders. Gerçekten. Geceleri teste sarılırken, şunu düşün: “Kazandığım üniversite, beni kimlerin hayatına götürecek?” Çünkü belki sen asıl “olması gereken” aşkını daha hiç tanımadın bile. ✨
Yaz geldi, sınav bitti, üzerinden zaman geçti… Hâlâ içinden atamıyorsan ve kalbin “bir dene” diyorsa; o zaman çok sakin, çok sade bir selam gönderebilirsin:
“Uzun zaman oldu, umarım iyisindir. Sınavın nasıl geçti, hangi üniversiteyi düşünüyorsun?”
Bu kadar. Ne drama, ne baskı. Eğer sevgilisi varsa, sen zaten geri duracaksın. Çünkü bir kızın en büyük çekiciliği, kendi çizgisine sadık kalmasıdır. 🌹
Unutma: Sen onu sevebilirsin ama kendini daha çok sevmelisin.
Bugün çözdüğün her soru, seni ondan değil, belirsizlikten uzaklaştırıyor aslında.
Bana söyle bakalım; şu an denemelerde ortalama netlerin nasıl, hedefin hangi şehir, hangi bölüm? 🎓✨
Hedefim Ankara diş istiyorum ama ailemin yanindada okuyabilirim tabi