Beyler biraz geliştirsek mi artık kendimizi belli kalıp sözlerin dışına çıksak mı?

Beyler biraz geliştirsek mi artık kendimizi belli kalıp sözlerin dışına çıksak mı?

evliysen evli evli değilsen de evli değilim diyebilirsin. veya bunun yerine cevap vermemeyi seçebilirsin kimin sorduğuna göre değişir daha çok.
Seni tanımak istiyorum diyen birinin sorduğu ilk üç soru..
Evli misin? Yaş kaç? İş ne?
Aklıma gelen ise, olgun ve iyi bir geliri olan adamla hemen yatmak istiyor, o yüzden soruyor 😀😅
Hayatımda cevap vermeye nefret ettiğim tek soru bu site sayesinde 😅
Evlimisin 😂
Bizde tovbekarız
Her gün aldığım o mistik soru
Cevap
35Cevap
Evlilik, nişanlılık veya flörtün olup olmadığı soruları özel hayat sorularıdır. Bir insan ile diyaloğa girmek, iş ya da arkadaş çevresinde ortak bir sohbet durumunda sorulmaması gereken konular. Zaten kişinin durumunu bilmiyorsa bir insan, onunla samimi değildir ve sorulmaması gerekir diye düşünüyorum.
Napcan nikahına mı alacaksın de geç hiç uğraşma ya. Hiçbir zaman öyle girmedim sohbete zaten öyle direk tanışmak için mesaj atmadım hiç ya sorusu dikkat çekmiştir ya da yorumu öyle iletişime geçip onun üstünden muhabbet başlamıştır:)
İyi tarafından bakın işte. Renklerini belli ediyorlar hemen ;) Lafı dolandırıp zamanınızı harcayıp sonradan kabak çiçeği gibi açılanlar daha fena.
güzel bir evli butlu fotoğraf... evli misin sorusuna, maalesef yanlış soru, ELENDİN denilebilir
kızkardeşine mi düşündün derim evli mi bekarmı diye sorarsa...
Kimseye sormuyorum evli misin bekar mısın diye
Böyle bir soru sormam direk hiç sormadım da.
Hiç kızlar sormuyor ki bunu. Hep xik kafalı lüzumsuz tipler soruyor, üstüne vazife olmadığı halde...
O değil de apla görsel neden şey 🤪
Ulan adamın 3 tane beyin hücresi var zaten kendini nasıl geliştirsin seninki de laf …
bunu neresi kötü soru ki? siz tc kızları çok garipsiniz boy sormak ayıp evli misin diye sormak ayıp kilo sormak ayıp yaş sormak ayıp peki nasıl tanışalım sizle biz rüzgar mi diyecek sizin bu bilgileri soru işte alt tarafı ne büyütüyorsunuz
tanışmak deniyor dimi buna? ve neresi özel tc kimlik numarani vermiyorsun nasıl geldiniz bu düşünce yapısına
Refleks geliştirmiyorum.
Sorana söyleyip geçiyorum
3 çocuğum var ama bakireyim. diyebilirsin.
Düşünürse sıkıntı zaten :D
Sence deyip boş parmağını gosterebilirsin
Ne dersek güzel mesaj olarak kabul edeceksin ki?
Hakaret telakki ederim, sağlam söverim
İmzali kirmizi cüzdanim vsr de sende :))
Daha öyle bir hata yapmadım diyorum
Bunu sormaktan da cevaplamaktan da gocunmam..
Konuştuğumuz diğer hesap kapandı buna yazar mısın lütfen 🙏
Beni tanıdın mı? Diğer konuştuğumuz hesap kapandı buna yazar mısın lütfen 🙏
Değişiklik şart
Bu sorunun ne tepkisel durumu varki
Neyse kafa değişik sizde
Hz kadın ilah sanıyor kendini.
Ya da erkek tanışmanın ne olduğunu henüz çözemiyor
Her gün kızlarla iletişim kurmayan biridir çevresinde kız yoktur. Erkek diye bir ırzına geçmediniz
Bu da enteresan bir cevap
Soru kadar olamaz
🚬
Tamam iç
Evli isen evliyim , değilsen değilim dicen
Djdjdj evli misin
tamam tamam djdid
Neyse onu süyleyeceksin
Doğduğumdan berki yalnızım;
Evli olsam burada işim ne derim
Evli değilseniz evli değilim
Evliysen tanışmayacan olacak bitecek.