Güncellemeler
+1 yıl
Ve hatta şu an vücudumda çeşitli kabarcıklar oluştu çok büyük sivrisinek ısırığı mı dedim ama kesinlikle değil sıkıntı sinir stresten dolayı mı oluyor bilmiyorum ilaç tedavisi mi görmeliyim yoksa normal bir psikolojik tedavi mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Paikiyatriye gitmen gerek. Bu ağır bir durum
Öfken olan şeyleri silip çöpe atarak seni mutlu eden şeyleri kendine meşgul ederek bu negatifliğin hepsi biter
Hayatımızda illa öfkelendiğimiz şeyler oluyor ve bunlar aile bağları ile ilgili ise nasıl silebilirim ailemi veya sevdiğim insanların yaptığı şeylere sinirlendiğimde kafama vuruyorum kafam artık kaldırmıyor boğazımda taş gibi bir şey var yutkunmakta zorluk çekiyorum yani mental olarak çok kötü hissediyorum psikoloğa mı gitmeliyim yoksa psikiyatriye mi onu bulamadım zaten kendi kendime çözebileceğim bişey değil bilinçsiz olarak yaşıyorum bunu
Seven kırmaz hayatında çıkart ve git
Keşke dediğin kadar kolay olabilseymiş eğer böyle yapıyorsan cidden tebrik ve takdir ediyorum sağol cidden deneyeceğim teşekkür ederim
Psikolog senin çözümün ama öncelikle psikiyatriye gitmen lazım o sana tanıyı koysun , o sana git veya gitme der zaten
Elim Ayağım tutmuyor ve anlık olarak kafama vuruyorum vururken bilinçli olmuyorum zaten
Acil doktora görün, o ilk ilaç verecektir ilk o seni sakinleştirir, sonra psikolog tam çözüm olur
Teşekkür ederim sağol yani böyle bişey yaşayıp bişey yapmış olan var mı diye sormuştum teşekkür ederim
Ablam sadece goriller çok sinirlendiğinde kendisine (göğüs) vurur. Sen içinden birden 47'ye kadar say. Sakibleşirsin
Kafama vuruyorum dizlerime vuruyorum zaten bilinçli olsam 47 ye kadar sayarım
Napalım abla biz mi dövelim seni
Düzgün bir şekilde sordum ama düzgün bir şekilde cevap alamıyorum sen gel ben döverim seni biz derken kimsin sen Allah aşkına
Endoplazmik garip bir kulum abla ben.. takılıyorum be hemen sinirlenme.
Hastalığa dönüşmeden birak
Bilinçsiz olarak istemeden yaptığım bir şey
Bilemedim umarım istediğin olur
psikolog git
Tedavi ol bence
Biliyorum nereye gitmeliyim bir fikir verseniz