Duygularını nasıl belli edersin?

duygularını nasıl belli edersin?
Eğer duygularım yoğun ise açık açık söylerim. Ama az ise davranışlarımdan mesaj vermeye çalışırım. Direkt düz mantığım ben 😂
Düz matık iyi matık😂
Daha iyi oluyor öyle 😅
😂😂
Teşekkür ederim hanımefendi
Rica ederim beyfendi
Duygularım darmadağın anlayansın bendeki kalp sende olsa taşıyamazsın demiş azer bülbül 😊
Bu şarkıyı biliyom😂
Güzel ben bazen arbada dinliyom uzun yol yaprken basiyom gaza şarkı gaza getiriyor😂
Hee onu bilmiyom
Genelde babayın arabasında var otarz şarkı onun arabasıyla yol yapiyosam oşarkı çikiyor 😂
@erkan4734 hele bak yaa
Rica ederim 😊
Cevap
39Cevap
Davranışlarımla belli ederim..
Direk söylerim hatta genel ilişkilerimde biz senle sevgili olacaz diye arkadaşken söylüyorum utanma yoktur bende
😂e oluyon mu sevgili yoksa ret mi ediliyon
Genelde sekmez. Bide kadınların zaafı geceleri bunu söylemek etki ediyor :D Gece örnek biz senle sevgili olucaz bunu biliyorum :D bunu yazdıgında biraz muhabbet gecince o an kadın şasırır ne oluyor der kendi kendine duygusu varsa :) atar utanıyorsa bakacaz artık der cevap gelmez se sabah uyumusum yapar zor olur sevgili demektir :D
Vay be
duygularıma esir oluyorum
seni görünce
insan bin keremi yanıyor
bir kere sevince
ruh bedenden ayrılıyor
çekip gidilirmi
bir kere daha yandım
ama canım gördüğüme
sevindim ...
Aaa şiir güzlmiş
Aaa şarkımı ben şiir sandım
Neten bakrım bu şarkıya kb ma 🙂
Ben belli etmiyorum. Karşımdaki kişinin ona karşı olan hislerimi bilmesine gerek yok.
Nasıl yani bilmesine gerek yok
Ben biraz böyleyim. Kıskanırım belli etmem. Kırılırım belli etmem. Canımı sıkmıştır belli etmem. Hoşlanmışımdır belli etmem.
Duygularımı önce gizlerim zamanı gelin iyice tanışınca söylerim
İyi matık enişte
Çok sevince agresif oluyorum. İçimden tazmanya canavarı çıkıyor😂
😂.
Arkadaşlar bi kız var konuşuyorduk sonra bi olay oldu 2 gündür konuşmuyoruz olayda ben haklıyım isteyene detaylı anlatırım
Normalde hiç whatsaapta durum atmayan kız
Durum attı
Çünkü instagramdan ve snapten çıkarmıştım
Bide profil resmini değiştirdi
Sizce ne alaka
Başta demem. Çünkü ben kendi kendime de itiraf edemem. Bunda zorluk yaşarım ama davranışlarıma yansır. Duygularımı kabul etmeye başlayınca da içimde tutmam, derim.
Ben sözlerle belli edemem ama davranışlarım ele verir kendini. Boş lakırdıya da gerek yok icraat önemli.
Genelde belli etmem kimse kolay bir şekilde duygularımı öğrenemez
Bazen davranışlarla bazen de belli etmem bile
Çok nadir söyleyerek
Ben net bir insanım ne düşünüyorsam söylerim
Halimden tavrızmdan söylemlerimden her türlü belli ederim
Duygularımı anında söyleyen biriyimdir. Hiç saklamam.
Duygularımı genelde davranışlarımla veya direk söylerim
Direkt söylemlerimle, kelimelerimle, imalarımla ve tavırlarımla belirtirim duygularımı.
Ne hissediyorsam söylerim benim içimde kalacağına karşı taraf düşünsün bu saatten sonra :)
Sessizleşerek beklerim. Çünkü karşı tarafın bana karşı davranışlarına göre açılıp açılmama kararı alırum hanımefendi
Doğrusunu yapiyon beyfendi😂
Gözlerimin ici kan ağlar veya sevinçten güler bunu hisseder karşi taraf
Ama sinirliysem kaçar direk
Direkt*
napar eder ince bir subniminal mesaj veririm
Adamına göre samimiysem söylerim belli ederim samimi değilsem uğraşmam geçerim. Adamına göre biraz
En İyi Cevaplar