Duygunlarınızı kendinize bile itiraf edemediginiz de ne yapıyorsunuz? Anlamak isteyene duygularımı çok net ifade edebiliyorum. Anlamak istemeyen veya anlamasında sorun olan beni anlayamaz..
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Genel manada evet. İletişim kabiliyeti yüksek bir insanım. Bir de karşı taraf ile aynı frekansta olup olmamak mühim bu konuda. Bazen ne dersen de karşı taraf seninle aynı açıda buluşamıyor. Konuşmadan istediklerini cımbız edip devam ediyor seninle iletişime. Bu durumda benlik bir sorun olmuyor. Özetle anlaşamıyoruz diyip susma yoluna gidiyorum. Bazen kendi kendimi alamadığım ve kararsızlıklar içinde boğulduğum dönemlere giriyorum. O dönemlerde zaten ben anlamadığım için , kendi kendimi anlatma yeteneğim de körelmiş oluyor.
Evet duygularımı çok iyi ve çok net şekilde ifade ederim. Hem sözlü olarak hem davranış olarak karşı tarafa açık şekilde yansıtırım. İçimde de hiçbir şeyi tutmam. Bana dert olacağına söz olsun karşıya gitsin daha iyi.
Soğuk bir suyun aniden sıcağa dönmesi gibi. Sürekli olan bir baş ağrısının bir anda unutulması gibi. İlk kolonya kokusu alındığında genzi yakan o acıyla karışık his gibi. Yere düşen ve unutulmuş bir çekirdek kabuğu.