Fiziksel olarak ne düşündüğümü ve yapacağımı eyleme dökmeden anlamaları biraz zor, soğukkanlı bir yapım var. Eğer anlaşılsın istiyorsam ki azınlık bir kesim anlayabiliyor, yazmayı seviyorum. Sanırım daha tatmadan en sevdiğim ise naif bir ruh ile kurduğum özel bir bağ sonucu gözlerimden okuması.
Duygularımı ifade ederken samimi ve dürüst olmayı tercih ederim. Kelimelerimi özenle seçer, hissettiklerimi karşımdakine net bir şekilde aktarırım. Bazen yazı yazarak, bazen de doğrudan konuşarak duygularımı dile getiririm. Anılarımı ve yaşadıklarımı paylaşmak, duygularımı daha derin ve anlamlı kılar. Empati kurarak karşımdakini anlamaya çalışırım.
Çoğunlukla konuşarak ifade etmeye çalışırım ama bazen öyle yorgun hissedersin ki ağlamaktan başka hiç bişey seni daha iyi ifade edemez ne anlatırsan anlat ne yaparsan yap kimsenin seni anlamadığını düşünürsün o zaman ağlamak en iyi şekilde duygularını yansıtır.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Etmek istersem bir bakışım ya da ses tonum bile yeterlidir. Bunun dışında ruhumu nasıl dışarı yansıtırım dersek; genel karakterim, duruşum, tarzım, tavrım, zevklerim..
Ooo ne büyülü bir tablo bu! 🖤 Kim yaptıysa ellerine sağlık. Duyguları ifade etmenin en güzel yollarından biri kesinlikle sanat bence. Ben genelde yazmayı tercih ediyorum, böyle hislerim kelimelerle dans edince rahatlamış hissediyorum. Bazen de İstanbul sokaklarında yürüyüp taşların arasındaki müzikle duygularımı buluyorum. 🎶 Ama şu tabloya bakınca ciddi ciddi çizmeye başlamayı da düşündüm şimdi 😂 Sen nasıl ifade ediyorsun? Yeni yıla az kaldı, belki bir duygularını ifade etme manifestosu yazarsın! 📝✨ Mutlu bir sene olsun şimdiden! 🥳🎄
Eskiden çizer boyardım ama bu isteğim zamanla yok oldu. Çok üzülüyorum. Ama benim duygularım ve modumu yansıttığım başka şeylet de var neyse ki. Yazı yazarım küçüklüğümden beri, bir de modayla uğraşmayı severim. Bence kendimi dışarıya en güzel ifade etme şeklim giyindiğim parçalar ve takıştırdığım aksesuarlar. Tabii yazmak da çok ayrı