Bazı insanlar kapalı kutu gibidir içinde fırtınalar kopsada bunu belli etmezler dışarıdan bakıldığında soğuk görünürler tam tersi olsa da. Onlar için bir şeyleri ifade etmek her zaman zordur. Ben sadece yazarak kendimi bulabildim.
Bu durum kişilerle olan samimiyetime bağlıdır. İnsanlarla kolay samimi olurum ancak hemen hemen duygularımı ifade etmem kolay olmaz. Şartlar neyi elveriyorsa yüz yüze konuşma imkanımız varsa yüz yüzeyken söylemeye çalışırım. Öyle bir imkan yok ise mesajlaşarak söylerim.
Dile getirmem duygularını anladığım ve anlayış gösterdiğim insanların benim de duygularımı anlayıp anlayış göstermesini beklerim. Dile getirmem derken ağzımla söylemem ama davranışlarımla belli ederim, dile getirince kırılıyorlar.
Bak haklısın kapalı kutu değilim ama utangaçım hani içine kapanık demeyelim nası tarif edeyim tam bilemedimde ama yazarak özellikle gaza gelirsem coşarım
Güvendiğim kişiyle paylasarım ancak. Zayıf görünmek istemem , kuyruğum dik olmak zorunda biri bir şey söylerken bile çekinir bana. Buda benim kendimi koruma içgüdüm. Aptal değilim artık.