Selamlar.. Duygularımı uzun bir süre belli etmem ben genel olarak.. Deli dolu olabilirim fakat aynı zamanda bir o kadar derin yaşıyorum her şeyi.. Eğer karşı taraf benim duygularımı gerçekten hak ediyorsa o zaman mutlaka ifade ederim sevgimi.. Bazen bir bakışım, bazen bir mesajım, bazen bir nasılsın deyişim bile yeterli olur ifade etmem için.. Seven insan da sevilen insan da zaten bunu anlar en iyi şekilde.. Bazen tek kelime etmeye bile gerek kalmadan anlatılır her şey.. Keyifli günler..
Ben öyle duygularını patatan söyleyen birisi değilim. Çok nadirdir belli etmem. Heyecanlanırım seni güzel buluyorum diyemem belki ama güzelliğinin kıymetini bil derim. Kimi zaman belli etmesek mi acaba diye iç geçirsek bile bize ayrılan sürenin kısıtlılığını düşünürsek belli etmemiz gereken duygu durumudur. Sevsem mi acaba diye düşünmemişsiniz. Belli etmekten de korkmuyorum demelisiniz. Bir şey kaybetmeziniz açılın içindeki duygularınızı dışa vurun her zaman çok çok red cevabı alırsınız o kadar.
Bir süre belli etmem ama içimde de tutmam. Acaba diye düşünmektense söyler geçerim. Ben yolu açarım tekrardan kapatıp kapatmamak o kalmış olur. Açtığım yoldan gelmek isterse beraber yürürüz. Gelmezse herkes kendi yoluna...
Değer verdiğimi, yerinin diğer insanlardan çok daha başka olduğunu detaylarına dikkat ederek, hassasiyetle yaklaşarak, hem sözlerime hem yaklaşımlarıma yansıtarak belli ederim.
Onun da bana karşı ilgisi olduğunun farkındaysam, hareketlerimle ve sözlerimle benim de ona ilgim olduğunu belli ederim. Daha çok zaman ayırırım, daha özel sözler söylerim, sürprizler yaparım vs.