Geçip giden zaman size ne ifade eder , keske dediniz , geçmişe dönmek istediniz mi
Evet
Hayir
Bazen
Umrumda olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet biliyorum tabi ki de her zaman için.. zaten herkes zamanın değerini bilmeli bence
Zaman dediğin nedir ki, Zaman dediğin? Yüreklerde sevda izi, Koca bir ömür boyu Kapanmaz ki!
2. Zaman (Cemal Süreya)
Zaman öyle bir şeydir ki, Bir kere gelir geçer. Gelmişine neyleyeyim? Ama neyleyeyim?
3. Geçen Zaman (Ahmet Arif)
Zaman ne de çabuk geçiyor, Yıllar bir birine ekleniyor, Geçmiş zamanın izi gözükmüyor İşte geçti yine bir zaman.
4. Zaman (Nazım Hikmet)
Zaman geçerken işte en güzel saat: bir işçi işten dönüyor, çocuklar bakkaldan, güzelim trenle dönüyor.
5. Zaman (Tevfik Fikret)
Zaman geçer... Dünya döner... Hiçbir şey aslına dönmez... Her şey birbirini terk eder... Her şey birbirine karışır...
Evimin duvarını süsleyen hayat felsefemi oluşturan üç sinirden biri Ataol Behramoglunun Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var şiirinin son mısraları Hayat insana sunulmuş bir armağandır der
Son mısralarında
Ve benim idolum olan 68. kusaginin efsane liderlerinden Deniz Gezmiş in son mektubunda dediği gibi İnsanlar doğar büyür yaşar ve ölürler önemli olan çok yaşamak değil yaşadığı süre zarfında iyi ve güzel şeyler yapmaktır as olan budur
Zaman ve hayat telafisi olmayan iki unsurdur
Tabi ki bilirim
Değer yargıları gelişmiş
Kabuğundan çıkıp kabuğuna ihanet etmeyen bir vefanin örneğini sergileyen
Atasını büyüğünü küçüğünü saygı sevgi ve insana yasama dair değerleri bilen bit insanim

Herkesin pişmanlıkları olur ama geri dönüp düzeltmek istemedim çünkü ders oluyor öyle şeyler
Zaman kıymetli geçmişteki hatalarımızdan ders alıp öyle hareket etmeliyiz
Cevap
1Cevap
zaman kıymetli ona göre davranmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?