- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYalan söylemesi özellikle dürüstlük benim için çok önemli diyen tiplerin yüzüme bakarak yalan söylemeye çalışması en kötü tarafı da bunu becerememesi. Zeka olarak geri olması, karakteri
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 207,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEgolu olmaları soğuk davranmaları. ya da erkek gibi sürekli küfürlü ve kaba konuşmaları. dengesiz olmaları mesela bir gün iyiyken diğer gün kötü olmaları. birde ergen gibi olmaları. çünkü mantıklı ve olgun düşünmeli insan. ama günümüzde çoğu kişi ergen gibi karşısında ki kişiyi dinlemiyor geçiştirici cevaplar veriyor empati yapmıyor böyle bir kızdan da ışık hızında soğurum direk.. ve en önemlisi güvenilir değilse yalan söylediyse de direk uzaklaşırım..
30 Yorumla
+1 yılYani bu duruma göre değişir bu konuda genelleme yapmak mümkün değil bana göre soğutan sebepler ayrıdır karşıdakine göre soğutan sebepler ayrıdır mesela ailesine saygısız olan dinine inanmayan saygısız olan ya da nasıl söyleyeyim her şeyi ben bilirim kafasıyla bencil geçinen insanlara tahammül edemem.
10 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 461 cevap paylaştı. Yapıcı değil kırıcı konuşan, küçümseyen, hor gören, değersiz veya önemsiz hissettiren, yok sayan herhangi bir davranış ve hareketini gördüğüm anda soğuyorum
16 Yorumla- +1 yıl
"Değersiz hissettiren" .. bunun çaresi yok ya
- +1 yıl
@inciitanesiii Var. O mahalden anında uzaklaşmak ve geri asla dönmemek. Sevginden, aşkından ölsen bile o anda geri dökmezsen çok fazla şey kaybedersin
- +1 yıl
Dönmüyorum zaten sadece dönmeme kararı almak zorluyor
- +1 yıl
Buna da eminim, çok kez yaptım.. şimdi oldurmaya çalışıyorum yorulduğumu da anlıyorum ama
- +1 yıl
@inciitanesiii Kendini bataklığın dibine sürüklüyorsun, kendine ait tüm saygınlığını bitireceksin, çok üzeceksin kendini. Yapma lütfen...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBakımsız olması, saygısız olması, umursamaz tavırları, trip atması, soğuk espirileri, bel altı konuşmaları, kendini ağa paşa bir şey sanmaları :D
10 Yorumla
+1 yılEnerji düşüklüğü
Aşırı erkeksi davranışlar18 Yorumla- +1 yıl
Mıy mıy hareketler dimi
- +1 yıl
Kesinlikle. Atıyorum mesela konuşuyorsun hıı hmm aynen evet vsvs böyle olanlara bir iki tane çakasım geliyor
- +1 yıl
Sakin😅
- +1 yıl
Hasret kaldık cıvıl cıvıl insanlara
- +1 yıl
😅Dua mi etsek yapsak
- +1 yıl
Allahım sen cıvıl cıvıl insanları gönder tekneyle
Atalım mıymıyları uzağa tekmeyle 😃 - +1 yıl
Amin rabbim ayni duaya talibim jdjsjs
- +1 yıl
Aminke 😃
+1 yılNeyi planlasak ama bizimkiler (annemler, babamlar, vs) izin vermez vs demesi he bana öyle deyipte o aktiviteyi ya da daha fazlasını kendi hemcinsiyle yaptığını görsem bile diyorum ki hee demekki sevmiyor ona göre konumum yedek vs olsa gerek ondan sonra tekmeyi basıyorum, yalvarsada yakarsada umrumda olmuyor, tahammülsüzüm direk tekmeyi basarım
115 Yorumla- +1 yıl
Bana yok dediğini benden önce başkasıyla yaşamışsa heleki daha fazlasını yaşamışsa bu sefer mancınığa koyup fırlatıyorum, zaman verme masalları ile uğraşamam. Benden giden Aşk Aurorası boşa gidiyorsa aynı randımanı karşıdan göremiyorsam, hiçbirşeyin anlamı yok
- +1 yıl
Zaman ve fedakarlik istiyorsun haklısın
- +1 yıl
Doğal olarak öyle bazen bazı şeylere kızsamda değersiz hissettirmem, yüzüne kızandan korkmaman lazım zaten, pilavın tuzundan her basit şeyden kavga çıkartan birisi değilim zaten. Çözümcüyümdür ama bir yere kadar dediğim gibi her alanda aynı randımanı göremeyince karşıdaki kişi benim onu hayatıma dahil ettiğim gibi beni hayatına dahil etmiyorsa bana uydu muamelesi yapıyorsa o kişi gözümde öyle bir çirkinleşiyor ki tarifi yok, ruhsal anlamda o kişiye karşı anlık iklim ve mevsim değişimi yaşıyorum dönüşüde olmuyor.
- +1 yıl
Hayatta al ver dengesi olmalı, bu ikili ilişkilerde daha çok olmalı... ben zamanımı veriyorsam, sen de bana vereceksin, ben seninle ilgileniyorsam sen de benimle ilgilenceksin gibi. Sürekli çabalayan taraf olmak, yapıcı taraf olmak, anlayışlı taraf olmak, bi yerden sonra görevinmiş gibi oluyor, ve yapmadığında suçlanan yine sen oluyorsun. Oysa karşılıklı olur. Yeri gelir o idare edecek, yeri gelir sen.. Sürekli, sürekli idare eden, alttan alan sen olunca ilişki yaşamıyorsun, ebeveyn olmuşsun ben kafasına giriyorsun... gergin olmaktan, sorun çözmekten aşk yaşamıyorsun.. iyisimi herkes kendi yoluna.
- +1 yıl
Vaybe işte halden anlayan birisi, bende öyle demiştim zamanında aşk mı yaşıyorum evlatlık çocuk mu alıyorum bıktım bu nedir deyip en sonki ciddi ilişkiden yılbaşında ayrılmıştım, bir öncekide öyleydi sonra sen gerilince sana suç buluyorlar yok sinirlisin yok bilmem ne. Benimle Saat 16:00 a bile kalamayan ailem kızar diyen kız başkalarıyla 02:00 a kadar konserlerde takılabiliyor. İstanbuldan Edirneye bile benimle gelmesine ailem izin vermez diyen kız başkalarıyla eskişehire gürcistana bile gidebiliyor, ben kızıncada ben kötü olmuş değer bilmiyor olmuş oluyorum güler misin ağlar mısın, sonrada niye agresifsin derler.
- +1 yıl
İnsan çok üzülüyor tabi.. başkasına gelince bol keseden bana gelince gıdım, gıdım istenmediğimi düşünürüm, yedekde olduğumu düşünürüm, değersiz hissederim.. değersiz hissettigim yerde kusura bakmasin kimse agresif de olurum sinirlide.. ben durup dururken böyle olmadm. Güzel olduğum zamanlarimda olunca görmezler..
Seni kovalamayacağım.
Burada durup sana değerini kanıtlamaya çalışmayacağım. Herkesten daha iyi olduğuma inanman için seni manipüle etmeye çalışmayacağım.
Ben öyle olduğumu biliyorum. Benim ödül olduğumu biliyorum ve bu egoistlik değil.
Sadece neler yasadığımı biliyorum, neleri iyilştirdiğimi ve değerimin ne olduğunu biliyorum.
Hayatıma girersen bu lütuftur. Hayatımın bir parçası olmanı istiyorsam bunun bir sebebi var.
Sadece oturup herhangi biriyle konuşmuyorum. Zamanımı boşa harcamıyorum çünkü zamanım değerli.
Benim için değerliysen bende senin için değerli olmayı umarım...
Çok güzel anlatmış olayi.
- +1 yıl
Evet baya baya güzel açıklamış. Ayrıca Açıkçası ikizler burcusun diye önyargılı davranmıştım. Sende gerçekten Ponçikmişsin. Düşüncelerin hoşuma gitti.
- +1 yıl
Burçlara takılma, o işin esprisi.. yaşadığımız aile ortamı, anne babamizin verdiği eğitim, kişinin kendi karakteri çok önemli.. astroloji yalan mı? Yoo değil severim inanırım, lakin ikizler burcu dengesizdir, yalancidir, aldatmadan duramaz jsjsjs üzerimize iki kürek de toprak atın bari.. burçlarin muhabbeti güzel insan ilişkilerinde Burçlara göre davranmiyorum..
Ayrica teşekkür ederim poncik dediğin için 😄 - +1 yıl
Tabi konu o çerveye dahilde. Diyetin nasıl gidiyor bittiyse tatlı alayım kıllığına 😁
- +1 yıl
Ah benim bitmek bilmeyen diyetim jdjdjd çünkü hadi gel tatli alayim sana diyince tamam diyorum😄
- +1 yıl
Neli seversin pastanı
- +1 yıl
Neyli seversin mi jsjsid he bide seçecem estağfurullah o beni seçsin
- +1 yıl
Tamam anladım Ponçikcan senden daha tatlısı yokta pastanında bir tadı var yani 😂
- +1 yıl
Hayır, bana hepsi olur kdkdjd
- +1 yıl
Öyle deme hepsinden alırım diyet felan kalmaz bak 😂🤣
+1 yılBiraz önyargı olacak ama karşı cins olması temkinli olmama neden oluyor fazlasıyla.
İyi davranıyor dersin yarın tam tersi olur. İlişkin güzel gidiyor dersin kadın bir anda bırakıverir. Olgun bu kız dersin, iş ciddiye biner gider mesela.
O yüzden erkeğin kadına baglanmamasi ruh sağlığı için daha iyi olur diye düşünüyorum. Erkeğin sevgisini her zaman kontrol etmesi gerektiğini düşünüyorum.
10 YorumlaÇok zor olmaları. Kibir ise kimde olursa olsun irite oluyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Zor olsunlar da, gereksiz ego gerçekten de yetrr aman be
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılkaba davranışlar beni soğutur. cıvık davranışlar beni soğutur.
ben de karşımdaki biraz cıvık konuşuyorsa eyvallah gözüm tarzında konuşurum. karşı taraf irrite olur uzak durur :)))))
her zaman işe yaramıştır :))) hahaha
10 Yorumla
+1 yılYalan söylemesi, iki yüzlü olması, güven vermemesi, gizli saklı işler çevirmesi ve bunları saklaması, varlığında rahatsız olduğun şeyleri bertaraf etmemesi, yokluğunda da ilk fırsatta senin sinir olacağın şeyleri yapmasıdır...
10 YorumlaYalan söylemesi, sahte olması yapmacık olması Allah korkusu olmayan ahlak dışı muhabbet yapan
11 Yorumla- +1 yıl
Çıkış nerde hocam
+1 yılEvlilşk konusunun açılması. Direkt ışınlanırım başka yerr
12 Yorumla- +1 yıl
Bıhtık ya bıhtık.
- +1 yıl
Dadını kaçırıyollar 😂
+1 yılHerkesle çok samimi ve flörtöz bir tavır içinde olması..
10 YorumlaBkz: mansplaining
Sırf pipiyle doğdukları için her şeyi kadınlardan daha iyi bildiklerini addedip her konuda vaaz veriyorlar ya... Soğumak ne kelime, içimde şiddet duyguları yükseliyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kitabın ortasından konuşması… 😅
Herşeyin bi sırası usulü var..
Ah birde sözleri ile tutarsız davranması..
Kaliteli zaman ayırmaması..
son zamanlarda yaşadığım şeyden aklımda kalanlar…11 Yorumla
+1 yılGözü başı sağda solda ya da telefonunda olursa.. argo konuşursa.. geçmişi kurcalamaya kalkarsa.. masadan kalkar giderim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılilgi alakayı görünce böyle bir havalar falanlar filanlar ya da darlamalar falan otomatik soğuma sebebi
10 Yorumla Şahsıma olmasa bile cümle içinde küfürlü konuşması midemi bulandırır. Birde alaycı tavırlar aşırı itici buluyorum
10 Yorumla
+1 yılCebinde boncukları bol olan ve veren el alandan üstündür sözünü yanlış algılayanlardan soğuyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Alkol alan erkekten direkt soğuyorum. Bir de egosu tavan erkekten
20 Yorumlaİlgisiz ve dengesiz oluşu bi gün çok iyi olup ertesi gün kaybolması
20 YorumlaUmursamamazlığı
Kabalık
Eski ilişkilerinden bahsetmesi
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılDüşüncelerin ters olması. Birkaç konuda zıtlaşınca kafamda hemen "bu kişi doğru değil" diyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Zıt gitmesi mi? Yoksa ayni fikir de olmamasi mi?
- +1 yıl
Hem aynı fikirde olmamak hem de ısrarla muhalif davranmak
+1 yılKüfrü ! 18muhabbeti falan filan cimriliği bir sürü şey anında sopuyabilirim yani
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. görüldü felan atma gibi saçma bişi var o herhalde
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Nerede nasıl davranacağını bilmemesi, sürekli küfür etmesi, fazla umursamaz takılması soğutur beni.
10 Yorumla
+1 yılBencillik, başkalarını kötüleme, çekememezlik vs.
10 Yorumla
+1 yılErkeğin ağır abi gibi takılması itici kızlarında bakımsız olması itici
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKaramsarlık, sabit fikir ve kibir içeren herhangi bir davranış soğutmak için yeterli.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru, dürüst, güvenilir, merhametli olması
10 Yorumla
+1 yılSonradan görmüşler gibi her an para mevzusu açması parasıyla övünmesi. Yalan söylemesi ve kisisel hijyen azlığına da hiç tahammül etmem ben bir bulusmaya 3 saat öncesinden hazırlanıyorsam o da özen gösterin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSamimiyetsizlik, çünkü samimiyetsizlik bütün herşeyin başıdır ve merkezidir.
10 YorumlaHerkesin Mavi Boncuk dağıtması
10 Yorumlaayşe yi sevgilisi tatile götürmüş 5 kuruş harcatmamış sen de beni götürseneeeee diyen kadın :D :D :D ayrılık sebebi ki ayrıldım zaten :D :D
02 Yorumla- +1 yıl
😄O nasil cümleye giriş hsjsjsj haklısın baskasiyla hem kıyas var, hemde doyumsuz
Çok var ya hangisini yazayım mesela erkeğin Trip atması
12 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin tirp atmasi 🙄boğuluyorum
+1 yılNeden bütün 90 dogumlular atarli
11 Yorumla- +1 yıl
Zor zamanlardan geçtik be😄
Osurmasi burnunu karıştıran ve kadınları ezen insan olması yeterlidir
10 Yorumla
+1 yılKüfürlü konuşma , yalan , kıskanç davranışlar, egolu olmak
10 YorumlaYalan ve ne istediğini bilmeyen insan olunca kaçasım geliyor
00 YorumlaFarklı bir bakış ama kadınları anlamak mümkün değil imkansız
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Biz şimdi neyiz demesi
10 YorumlaSahtelik
10 YorumlaCinsellikten bahsetmesi💩
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenimle dalga geçer gibi konuşması
10 Yorumla
+1 yılcinsel konularda rahat takılması benı sogutur..
10 YorumlaKızlarla içli dışlı olması soğutur
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılFlörtöz ciddiyetsiz olması 🤦🏽♂️
10 Yorumla
+1 yılSöyledikleriyle yaptıklarının çelişmesi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılKibir ego tribal enfeksiyon vs vs
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 16,2b cevap paylaştı. Kararsız, isteksiz ve umursamaz oluşları
10 Yorumla
+1 yılKendini kaf dağında görmesi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAşırı cimri ve ağzının bozuk olması
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılHadi bas git kardeşim
01 Yorumla- +1 yıl
Efendim
Kişilik & Karakter konusunda 411 cevap paylaştı. Yalan söylemesi
13 Yorumla- +1 yıl
Yalanini bildiğin halde hâlâ devam edip.. bide kandirdigini sanmasi.. bak bundan sonra mide bulantısı yapar
- +1 yıl
İzlemesi zevkli..
Anlat anlat sen seversin yalanlari
https://hizliresim.com/shwj8q8
Kaba olması
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEgo...
10 Yorumla
+1 yılYalan
10 YorumlaKendini çok övmesi olabilir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGold digger
10 Yorumla
+1 yılDengesiz tavırlar
10 YorumlaTek kelime ile İlgisizlik diyebilirm.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılEgosu ve önyargısı
10 Yorumla
+1 yılKüfür kesinlikle
10 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem