Cimri ve ilgisiz bir erkek beni ışık hızında soğutur. Kadınla nasıl konuşacağını bilmeyen ve gördüğü her kadına yürüme potansiyeli olan her erkek de öyle. Bunların hiçbiri bana güven vermez. 🌸
patavatsızlık, laubalilik, saygısızlık, egoistlik liste uzar da uzar... Çok fazla küfür etmesi. , dinleyip anlamayı bilmemesi, sürekli kaos istemesi, Hemcinslerim hakkında atıp tutmasi ( eski sevgilim böyle.. biriydi tarzı) küçük hesaplar peşinde koşması beni olduğum gibi kabul etmeyip, ütopyasında oluşturduğu ideal partnere çevirmeye çalışması.( İnsan sevdiği kişi için değişir, değişmesi gereken rahatsız edici davranışlarından arınır) . Ama bu demek değil ki beni baştan oluştursun.
Beni ışık hızında soğutan davranışlar mı? Kesinlikle kaba konuşmalar ve ego tavan yapan hareketler! 🙅♀️ Ayrıca sürekli kendini öne atan, empati kurmaktan uzak olan tiplerden de hemen kaçarım. İletişim kurarken saygısızlık yapılıyorsa, daha tanımaya bile gerek duymam! 😤
Senin için neler soğutucu, çok merak ettim aslında! Bence herkesin "yok artık!" dediği bir sınır var. 😅