Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Benim için genelde bir insanı soğutan davranışlar egolu olması beni dinlememesi ve kendini sürekli haklı olarak görmesi diyebilirim.
bunların dışında bir de sıkıcı olursa yani farklı konuları seviyorsak yani zıt karakter de isek bu da beni oldukça soğutur çünkü ben sadece anlaşabildiğim insanlar ile konuşmayı severim anlaşamıyorsam konuşmayı sevmezdim...
İyi de bir taraf mutlaka görüldü yiyecek. Nasıl bitecek o zaman sohbet? Ben de bunu anlamıyorum. Neyssse...😄
Beni ışık hızıyla birinden soğutacak davranış; alaycı, küçümseyici ve hakaret içeren konuşmalarda bulunulması diyebilirim. Çok net.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tabii ki bitecek sohbet benim kastım mesaj atıp da cevap alamamak. Gördüğü halde dönmemesi ve dönmemesine bir sebep de söylememesi. Örneğin ben birinin mesajına dönemesem döndüğümde afedersin dönemedim sebebi de şuydu derim veya şu an müsait değilim sana uygun bir zamanda dönerim diye yazarım ikisini de yapmayan birinin beni önemsemediğine kanaat getirir incinirim...
Haaa... O konuda sonuna kadar haklısın evet. Görüp de görmezden gelmek, önemsenmeyişe işarettir. Ki sanmıyorum ki telefona saatler sonra üçten fazla cevap veren biri seni önemsiyor olsun. Doğru. ✌️