Benim koku takıntım var. Güzel ya da temiz kokmasını istiyorum partnerimin. Aksi olduğunda da bir soğuma geliyor.
Karşı cinsin hangi hareketi seni ondan ışık hızında soğutur?

#AŞK #mrgyc
Benim koku takıntım var. Güzel ya da temiz kokmasını istiyorum partnerimin. Aksi olduğunda da bir soğuma geliyor.
Karşı cinsin hangi hareketi seni ondan ışık hızında soğutur?

#AŞK #mrgyc
Sürekli takıntı yapması. egolu ve yalancı olması zaten direk iletişimi bitirir. bunun dışında aşırı kısıtlayıcı baskıcı olması güvensizlik yaşaması. ya da gereksiz detaylara fazla takılması. bana değer vermemesi benimle ilgilenmemesi..
şimdilik bunlar geldi aklıma
Cinsel tabular ( bu sadece cinsellik olarak algılanmasın ), kekoluk, istediği şey olmadığında iticileşmesi, abazalık, umursamamazlık, ciddiyetsizlik, yalanlar, yüksek ego, gereksiz duygusallık ve tripler. Özellikle daha yeni tanıştığım birisi bunları yaptığı zaman ışık hızında soğurum.
İlla karşı cins değil kim yaparsa yapsın soğurum bundan. Hizmet sektöründeki bir çalışana uygunsuz aşağılayıcı tavırları olursa bir hayvana zararı olursa o kişi biter gözümde.
Cevap
17Cevap
Beni karşı cinsten anında soğutan durum şahsen karşı cinsle olan samimiyeti olurdu. Hayatımdaki insanın karşı cinsten biri ile ne samimi şekilde konuşmasını falan isterim ne de arkadaş olmasını falan. O yüzden bunlar beni anında soğuturdu diye düşünüyorum ben. Birde ilgisiz bir sevgili beni soğuturdu. Birde bana karşı saygısız olan biri.
diğer cinsin gereksiz olduğunu söylemesi
örneğin ülkemizdeki bazı sakatlara örnek.
-Erkolar kapatılsın, erkeklerin soyunu tüketicez! Kadın iliğinde sperm bulunmuş daha gerek yok erkeklere
-Kadın dediğin okumaz , okusada başaramaz! Kadınsın sen ne başarı yapabilirsinki erkek olmadan! Cinsel objeden başka bişey değilsiniz1!
Hemen soğuyorum.
Çiğ davranışlara tahamül edemiyorum. Lafı ayrı davranışı ayrı oyunlara sürekli fikir değiştirene birde gereksiz samimiyetlere soğuyorum.
Verdiğim değer ve ayırdığım zamanın karşılığını aynı şekilde geri dönüş olarak alamadığım zaman şartel atıyor ve hiçbir açıklama yapmadan onu hayatımdan tamamen çıkartırım
walla cok vardir ama aklima gelenleri soyliyim. Maddiyattan bahsedilmesi beni isik hizinda sogutur. Param var mesajlari falan kusasim gelir. Ben maddiyatci degil maneviyatci insanim.
Cıvık ve yersiz hareketleri varsa. Patavatsızsa yani. Ne istediğini bilen birisi değilse. Yalanını vs yakaladıysam. Fiziksel olarak da güzel kokmuyorsa falan
Kaba olması beni değersiz hissettirecek davranışlarda bulunması ve bakımsız olması arkama bile bakmadan kaçmama yeter 😅
Şüpheli durumları, sorduğum soruya tatmin edici cevap alamaz ve yalanini yakalarsam, buzgibi olurum
Benim yanımdayken başka kızlara bakması ve beni başka kızlarla kadınlarla kıyaslaması ışık izinda sogutur
kızların ağzından cevap vereyim
fakir işsiz üstündeki kıyafetler pisli
Bencil olması. Ucu açık bir konu. Her konudaki bencilliği beni soğutur. Önceliği hep ben olmalıyım demiyorum ama bunu dengede tutmalı.
Bencil oluşu, saygısız oluşu ona verdiğim özeni değeri bana vermiyor oluşu soğumama fazlaca sebep oluyor
Sadakatsiz olması, saçma ve tutarsız davranışlar sergilemesi, ne istediğini bilmeyen biri olması
Sevdikten sonra hiçbir hareketi soğutmaz onu kusursuz görürüm. Kötü hareketleri olanı da insan baştan sevemez zaten.
Fiziksel olaraksa evet kötü kokması anında soğuma etkisi yaratır, davranış olaraksa yılışık ve boş konuşan biri olması
Geri kafalı olması
korkak olması
Pis olması
sorumluk alamaması
Aşırılı egolu olması
İnatçı olması
Memnuniyetsiz olması
Aşırı derece ter kokmasi ve pis olması
Sert ve kro hareketleri
Mafyaymis gbi saçma hareketleri
Görgüsüzce para reklamı yapma
Kendini övme
Aldatması, emek verdiğin halde gözü hep başkasında olması, beni kıskandırmak için başka erkeklerle birlikte olması/yatması.
Olduğundan farklı görünmesi, bakımsız olması.
Sevgi, saygı, güven ve yalan. Bunlardan birini yitirdiğim de soğumaya başlarım.
Cimri. Yalancı. Saygısız. Pis kokması. kardeşim olması. Ana kuzusu.
kisisel bakima asiri dikkat ederim. uzun tirnak ve sari disler aninda sogumama yeter
Aaaa bu görselde ki filmi birkaç gün önce izlemiştim
Aşk ve gurur
Kitabı da güzeldi
Önüne gelen karşı cinsle samimi olması ve yalan söylemesi anında soğurum dondurucu olurum yaa
Yalan söylemesi, kötü ve kaba bir diksiyonla konuşması, kişisel temizliğine önem vermemesi.
yalancılık ve cimrilik artı çabuk kin tutan biride olmaması lazım
kendi cinslerim beni soğutuyor karşı tarafa soğuma şansı bile kalmıyor
Benim için de önemli güzel koku şart. Hijyen temiz koku gerekli..
Kıl, sakal, kısa saç, uzun saçı kesme, aldatma, birden fazla flört olayı, değer verince kendini bir şey sanıp saçma sapan hareketler sergilemesi. Gerçi, haklı yani ben olsam ben de öyle yapardım, benim gibi biri onu seviyor sonuçta :D
Ter kokusu, ağız kokusu, yıkanmamış dişler, kaş ortasında orman oluşması, saçma sapan dar kıyafetler..
ilgisizligi, kendini cok yukseklerde gormesi, emir verir gibi konusmasi, mizah seviyesinin benimkiyle uyusmamasi, surekli foto ses istemesi ve atmayinca uzun bi sure yazmayip geri donmesi vs. daha da olmasina ragmen aklima gelenler bunlar
Pis ve bakımsız olması sanırım. Çok sevdiğim bir arkadaşım vardı ama buluşmalara duş almadan terli terli gelirdi. Ağzı kokardı. Bu tarz şeyler beni insanlardan soğutuyor.
EGO kesinlikle Ego yolda görsem selam vermem o kadar GICIK olma hissi uyandırır bende
Sürekli cinsellik konuşmak istemesi fotoğraf istemesi
İlgisizliği, sadakatsizliği, gereksiz egosu, tatmin olmayışı, onore edemeyişi, attan inip eşeğe binişi, saygısızlığı.
YALAN ve SAYGISIZLIK
Bu ikisinden birisi olursa ışığın hızı bile az kalır soğuma hızımın yanında
cok var ya , bakimsizligi, ilgisizligi, saygisizligi, ozguvensizligi cok var
Narsist davranışlar jest hızında soğuma sebebim
Bana kendimi değersiz hissettirmesi
Yalan, aldatılma, argo konuşma
Kıl kıl kıl
KIIIIILLLL
bana olan ilgisini belli etmesi dksjhdksa
Cimri ve kaba olması.
Abaza başkalarına yavşama
Abaza gibi davranması yerini bilmemesi