Size göre karşı cinsin en belirgin kişilik özelliği nedir? (Kıskançlık, umursamazlık vs)

Size göre karşı cinsin en belirgin kişilik özelliği nedir? (Kıskançlık, umursamazlık vs)

Bana göre kişiye göre değişir ayni genelleme yapmam ama çoğu kız serseri sever. kötü erkekleri sever. bir erkek gerçekten sevdiği zaman bağlandığı ve ilgi gösterdiği zaman bu kızların hoşuna gitmez direk uzaklaşırlar. bunun yerine de işte hep küfür eden şiddet uygulayan kanı bozuk tiplerin peşinden giderler..
Kadını Allah bile mutlu edememis. Bedenine estetikler yaptirir, sürekli değişim yapmak ister. Kadınlar hiçbir şeyden memnun olmaz. Bu yüzden hep ağlar psikologa falan giderler, sonunda g. tlerinin üstüne otururlar 😂
Pembeliler topa tutar şimdi seni demedi deme :D
Duygusal doyum olmadan her kadınla cinsellik yaşayabilmelerı.. Beyinlerinin sistematik odasında yatıp kalkmaktan diğer duygusal odasınin varlığından bile habersiz olmaları. Kadinlarin duygusallık ya da romantizm beklentilerinin farkinda dahi olmadan sadece erotizm peşinde koşmalari..
Ya sen nasıl erkeklere denk geldin öyle 😱
Pardon ben izlenimlerimi söyledim. kendi deneyimlerim bu şekilde diye bir açıklama yaptığımı sanmıyorum.
Dışarıdan izlenimlerim de demedin ki 🤔 bence çok yanlış bir genelleme olmuş bu dediğinin tersi erkekler de var 🙃 kadınların da tasvir ettiğin gibi olanları var 🤔 ama hepsi öyle değil tabi
Huysuz aksi lanet oluşunuz 😀
Hım bide siz şımarırız diye bize deger verdiğinizi belli etmek istemiyorsunuz, 'amma velakin' biz size deger verdiğimiz de popiş*nüz arşı alâyâ çıkıyor. 😁
Cevap
6Cevap
Her kadını av olarak görüp cepte sanmaları, en ufak samimi davranışı flört sanmaları veya ona buna bana boncuk dağıtıyor tripleri gibi gibi
ben bunu kadınlarda yaşıyorum :D iki samimi konuşup kaynatınca benden hoşlanıyor ya da dediğin gibi benle flört ediyor diyorlar.
Bu yeni neslin sorunu olsa gerek 🙄
Yok ya yaşını başını almışlarda da oluyor maalesef kişilik mi zihniyet mi desem bilemedim. Normalde benim en yakın arkadaşım hep kızlar olmuştur
İlgisiz kalmış ve hiç ilgi görmemişler demek...
Ve benimde en iyi arkadaşlarım karşı cinstir.
Normal hem cinsler arasında çekememezlik ve rekabet çok oluyor. Karşı cinsten biriyle arkadaş olduğunda o erkek ya da o kadın diyor en son yakın bir arkadaşım bazı şeyleri gurur yapıp farklı davranışlar da bulundu mesela erkek ne gerek var
Eskiden evet ama artık arkadaşlıklarım 30 40 yıllık olunca kıskançlık filan o tarz şeyler aramızda yok hiç olmadı işte zaman ile eleyerek ilerledik ve bir kaç gurup arkadaşım var böyle sık sık görüşüyoruz.
Ama haklisin katsi cins daha objektif bakıp daha iyi fikir verebiliyor.
20 yıllık arkadaşımdan gördüm belli olmuyor. Alerji gibi düşün bunu alerjin vardır ama vücudun direnc gösterir belli bir yere kadar birden direnç gösteremez hale gelir ve bir bakarsın birden alerjin olmuş
Kimse vaz geçilmez değil tabii ki...
Söyle diyeyim ben şanslıyım bu konuda erken fark edip hayatimdan çıkartıyorum. Erkenden kastım 3 5 yıl emek verdiğim beş para etmez insancıklar oldu onlar nazarlık diyorum 😅🤣
Geçen sene 6 yıllık arkadaşımı direkt sildim hiç acımam ben 🤣 o konuda katıyım az ama öz insan olacak insanın hayatında
Haklisin ama benim az değil ama özler cidden, istisnalar kaideyi bozmaz misali işte
Ne güzel umarım böyle devam eder ☺️
İnşallah
Düşünme organı olarak olması gerekenden farklı bir organlarını kullanmaları 🤙
Not: Tabii ki de her erkek için geçerli değildir.
Not yerinde bir ekleme olmuş 🤣
Ben de öyle düşündüm 😂
İyi düşünmüşsün 🤣
Gözyaşlarını kullanmaları, dedikodu yapmaları, sır tutamamaları
😱😱😱birisi sorumu araklamış
Kim 😱
Karşı cinsin en belirgin karakteristik özelliği nedir sence? ↗
Kırmızı saçlı birisi 😱
10 gün önce sormuşsun ne çalacagım sorunu hırsız mıyım ben 🤨
Bazen bir yıl önceki sorular çıkıyo karşımıza belki gördün nerden bilicem 😏
🙃🙃🙃
Kanın beyninde pompalanmaması
Kalbinde pompalansa olmaz mı 🤔
Kalbinde mecbur pompalaniyo ya
Kalbinde değil beyninde mi pompalansin istiyorsun 🤔
Kalbine mecbur pompalicak nefes alması için ama nefes almakta tek başına yeterli değil diyorum
Gel biz buna beynine kan gitmemesi diyelim 🤣 pompalanmamasi denilirse iş karışıyor biraz 🤔
Sevince adam gibi sevmesi.
Rahatlık
Ne açıdan rahatlık 🤔
Kadına kıyasla 🙄🤔
Hala anlamadim istediği saatte dışarı çıkabiliyor tarzında mi rahatlık 🤔
Hayır duygu olarak yani genel anlamda biz kadınlar daha takarız
Evet bak bu konuda haklısın çok takıyorsunuz 🤣
:)
Boş ego 😂
Dolu olursa sorun yok yani 🤣
Ne dolusunu ne de boşunu çekerim 🙃
Yaşımın getirdiği bir şey değil bu, karakterimin bir parçası boşa zaman harcamayı hiç sevmem 😏
Güzellik
Esprili olması
Sohbette açtığı konular
Yüzeyselliği
Annelik duygusu
sadeliği
Kapasite az yormuyolar kendilerini süper özellik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?