Kaçtıkça giriyorum çekimine Sanki giymişim ateşten elbise Sen bi' hata olsan ben bin kere yaparım Korkulu rüyalarımın sahibi Oyna, duygularımın ol katili Kollarınsa eğer cezaevi, ben yatarım..💋
Merhaba, Evlilik düşünüyor olması, merhametli kanaatkar ve fedakar oluşu, çocukları sevmesi, dizi film seyretmeyi sevmesi, oyun oynamayı sevmesi, insanları sevmesi, insanlara karşı saygılı olması, konuşmayı sevmesi, sekse düşkün olmaması, seksi hayatının merkezine koymamış olması, aklı fikri önceliği seks olmaması, ana kuzusu olmaması, para göz olmaması, dekolte mini transparan giymemesi!
Bunlar varsa beni çekebilir ama ben onu ben olduğum için mutlu edebileceksem, yani benim hayatım ona yetecekse mutlu olacaksa! 😅
Şöyle beyaz bir ten, hafif dolgun kalça, kızıl, turuncu, sarışın veya kumral. Hafif dolgun dudaklar ve fit bir beden. Dikkat edersen zerre iç güzellikten bahsetmedim huyum kurusun AS:D
Üniformalı kadınlar gözüme cok cekici geliyor. Sadece asker veya polis diye algılanmasın. Resmi bir iş elbisesi giyen kadınların çekiciliği harika oluyor. Birde güzel ve kararinda bir makyaj yaptıklarında gözümü alamıyorum onlardan. @HeartofFire
Merhametli, ağır başlı yeri gelince benim yanımda esprili, anlayışlı hep yanımda olduğunu hissettiren, zeki kariyeri olan. Ailesi düzgün. Tipi de eli yüzü düzgün olsa fena olmaz🙈