Karşı cinsin en belirgin karakteristik özelliği nedir sence?
Karşı cinsin en belirgin karakteristik özelliği nedir sence?
Türk toplumu aile yapısında cinsiyet ayrımı yapılarak yetiştirildikleri için genelinde bencillik ve egoistlik hakim. Azımsanamıycak çoğunluğunda narsistlik de mevcut.
Bir kadınla tanıştıgımda ses tonu ve konusurken aklına gelen ilk kelimeyi mi yoksa daha alternatif bir kelimeyi mi kullanıyor diye bakıyorum. Entellektüel seviye bana haz veriyor
Cevap
8Cevap
Uzun boylu erkek istemeleri :D tipe göre seçmeleri. ve bazen de aşırı cinsellik düşkünü olmaları.
😃😃
Bu arada sana demiyorum abla sana demem hiç :D :D diğerlerine diyorum yanlış anlama sakın :) :)
Tabi ki canım hiç üstüme alınmadım 😃
🌺🌺 :D
yalanlardan uzayan burunlarını onların!
Devamı şiir gibi yankılandı zihnimde 😃
Hem karakteristik hem fiziksel özelliklerine değinmiş bulunuyorum :D Şiirimi tamamladığın için teşekkürler
Diline sağlık 😃😃😃
😘
Kendilerini karekterli olarak gösterip aslında öyle olmadıklarını görüyoruz..
yalancı ve it olmaları söyledikleri ile yaptıkları tamamen farklı oluşları :) hiç aksi bir insan tanımadım
Eic senin 😃
keşke bununla eig olmasaydım ama yapacak bir şey yok 😀 bir kişi de tam tersi şekilde yanıltsa cevabım başka olurdu ebu leheb kılıklılar
😃😃 doğruya doğru ama öyleler. anaları neyle besliyo bunları da böyle olmuşlar anlamadım 😃
çift karakterliler 😀
Karakter olarak iki cins de aynı.. İyisi de kötüsü de.. Rezili, karaktersizi, ikiyüzlüsü, yalancısı, basidi.. Cinsiyete göre değişmiyor..
Her iki cinste benzersiziz, yaşadığımız dünyada ki her insan. Benzersizliğimiz olduğu için hepimiz özeliz.
Kibirli olması sanki herkes onun pesindeymis gibi davranması ama herkesin onu becermek istediğini görmezden gelmesi
çok iyi yalan konuşmaları
Kıskançlık ve yetersizlik hissi
Karşı cinse ilgi duyması
Herkesin farklıdır
Karaktersizliği
Cinsellik sevmesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?